Українські ресторани для вечері з родиною: ідеальні для сімейного відпочинку - PostEat

пошук

Українські ресторани для вечері з родиною: ідеальні для сімейного відпочинку
04-09-2024 0 1943


Немає нічого кращого, ніж зібратись всією родиною за одним столом і насолодитися вечором, сповненим тепла та смачних страв. Українські ресторани, які спеціалізуються на сімейних вечорах, знають, як створити ідеальну атмосферу для таких моментів. Затишні інтер’єри, багатий вибір улюблених страв і спеціальні позиції для дітей — тут кожен знайде щось для себе. Від борщів до вареників, від десертів до домашніх напоїв — ці місця роблять кожну сімейну вечерю особливою.

Галушка | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 5

Години роботи: пн-чт, нд 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00

Дещо з меню: шашлик курячий — 285 грн, “Диканська”  — 900 грн, стейк зі свинини — 355 грн, язи гриль — 375 грн, пельмені “Дитячі” — 165 грн, вареники з м’ясом кролика та горіхами — 185 грн, Полтава-тост — 240 грн.

Деталі: Територія яскравих подій в самому центрі столиці на Бессарабці, ресторан новітньої української кухні із вражаючими стравами та неймовірно гарний і затишний заклад для незабутнього відпочинку всією родиною — це все про ресторан «Галушка». Гармонійний інтер’єр, наповнений глибинними символами та картинами молодих українських художників, надихає та відкриває всю красу української філософії. 

Для смачних ранків у компанії близьких в «Галушці» готують апетитні сніданки: ліниві вареники, фірмові оладки, солону вівсянку з печерицями та інстаграмний “Полтава-тост”. Чудовим вибором для родинного обіду стануть ароматні та рум’яні страви з грилю — курячий та свинячий шашлик, язик та різні овочі. 

Щоб розділити смачні гриль-страви між собою, можна обрати пропозицію для компаній, яких нараз дві: тарілка “Диканська”, до якої дарують на вибір 4 келихи пива “Августин Світле” або сет настоянок “Галушка” та тарілка “Миргородська”, до якої дарують два сети настоянок. А щоб провести час із малечею одночасно цікаво та смачно, завітайте на кулінарний майстер-клас, який проводять кожну неділю об 11:00 — тут ви зможете познайомитись з тістом, ліпити солодкі галушки чи з мʼясом на вибір (вартість 350 грн/особи, мама з дитиною — 600 грн). Бронюйте стіл у «Галушці» та відпочивайте разом з улюбленою родиною.

Prynada Ukrainian Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 24

Години роботи: щодня 12:00-22:30

Дещо з меню: запечений баклажан з креветками — 235 грн, салат з трьох видів томатів та козиним сиром — 195 грн, картопляні зрази з олениною з вершковим соусом та лісовими грибами — 275 грн, гречані бейбі голубчики — 255 грн.

Деталі: Prynada Ukrainian Cafe — ресторан актуальної української кухні для сучасних українців. Без кумівського гумору і «шароварів», без червоних маків та жупанів, проте з культурою, інтелігентною гостинністю і новим поглядом на старі традиції. Меню закладу створене чарівною та натхненною шефинею Санеллою Бабовіч, що філігранно презентує традиційні страви української кухні в елегантній та вишуканій подачі. 

З основного меню варто спробувати бейбі-голубчики з гречкою, карпачо із сала з соусом юдзу та вареники з кроликом у веркшовому соусі з вʼяленими томатами. А зараз шефиня презентує страви з особливого сезонного меню, які треба встигнути скуштувати — запечений баклажан з креветками, салат з трьох видів томатів та козиним сиром, картопляні зрази з олениною з вершковим соусом та лісовими грибами.

Тарас | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Берестейський, 84Б

Години роботи: щодня 11:0-22:00

Дещо з меню: овочевий віночок з бринзою та сметаною — 168 грн, брускети з сьомгою — 268 грн, жульєн курячий в млинцях — 149 грн, індичка фарширована сиром та шпинатом — 286 грн.

Деталі: Ресторан «Тарас» — це ресторан української автентичності та сімейного затишку на Нивках, який зустрічає гостей вже понад 15 років поспіль. Смачна національна кухня, вигідні фуршетні пропозиції та обслуговування на вищому рівні — ідеальне місце для недільного родинного обіду та святкування будь-якої важливої для вас події. 

В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. Для святкових родинних подій у вашому розпорядженні невеликий банкетний зал для камерного святкування на 20 осіб або зал для масштабної події на 200 гостей.

SHO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Мечникова, 18

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Страви: борщ на півні – 260 грн, зелений борщ з яловичиною — 260 грн, деруни з соусом і білими грибами — 390 грн, зрази з грибами — 280 грн, вареники з картоплею та бринзою — 280 грн, голубці — 360 грн.

Деталі: SHO — один з найбільших ресторанів української кухні в країні, відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України, серед яких різноманітні вареники, зрази, риба власного копчення, страви на вогні та пиріжки. Ви можете обрати страви на відкритому вогні — ароматні шашлики або хрустке курча, а на десерт смакувати фірмовий торт “Київ”.

Канапа | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 19А

Години роботи: пн-чт 11:00-22:00, пт-нд 11:00-23:00

Дещо з меню: борщ червоний з копченою грушею, сливою та пампушками — 229 грн, зелений борщ — 219 грн, холодець з мʼяса кролика — 249 грн, терчаники з картоплі зі смаженими грибами — 289 грн.

Деталі: «КАНАПА» на Андріївському узвозі — один з перших закладів сучасної української кухні в столиці. Інтер’єр доповнюють експозиції художників, а страви подають в сучасному авторському посуді. В меню ресторану ви знайдете автентичні українські страви, для яких обирають локальні продукти. Варто звернути увагу на їх борщі, яких у меню є два види: легендарний червоний з копченою грушею, сливою та пампушками, який в сезон подають у капусті та зелений борщ на бульйоні з кролика з додаванням кінського щавля, кропиви та м’яса кролика. Серед особливих страв, Які варто встигнути спробувати — спеціальне меню з улюбленими стравами українського співака Назарія Яремчука.

BARVY | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Години роботи: пн 12:00-22:00, вт-нд 11:00-22:00

Дещо з меню: паштет «заєць та качка» — 290 грн, листя салату зi слабосоленою карпатською фореллю та стиглими томатами — 275 грн, гетьманські трикутні вареники з зайцем — 215 грн, картопляний дерун з м’ясом молодої косулі — 280 грн.

Деталі: BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлена сучасна українська кухня, у якій є місце традиційним стравам за переосмисленими рецептами, спеціалітетам з різних куточків України та авторським стравам з дичини. Ви можете замовити із собою щось зі спеціалітетів: паштет «заєць та качка», гетьманські трикутні вареники з зайцем та картопляний дерун з м’ясом молодої косулі.

Головна фото: Галушка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi