Концептуальне меню TALKIES — шлях до самопізнання - PostEat

пошук

Концептуальне меню TALKIES — шлях до самопізнання
25-09-2024 0 336

ПРОМО

Автор


У Києві, у самому серці Подолу, розташувався Talkies Bar, відомий культурно-просвітницьким підходом до міксології. Цього разу Talkies пропонує своїм гостям зануритися в глибини людської природи за допомогою концептуального меню, натхненного архетипами.

Чому люди поводяться так, а не інакше? Чому до когось тягне, як магнітом, а хтось не підходить тобі за вайбом, хоча це людина прекрасна і добра? Відповідь на питання дадуть архетипи. Ці універсальні моделі поведінки існують у кожному з нас і відображають наші основні прагнення та мотивації. Нове меню TALKIES складається з 12 коктейлів, кожен із яких якраз відображає ваш характер у різних відтінках смаку.

Наприклад, якщо ви легкі на підйом і веселі, тоді коктейль Jester (Блазень) точно порадує грайливим ігристим вином та цитрусовими й трав’яними нотками. Для тих, хто відчуває ностальгію за дитинством, хоче знову бути безтурботним і щиро захоплюватись простими речами, TALKIES пропонує коктейль Innocent (Невинний). Rebel (Бунтар) створений для експресивних, яскравих особистостей, які не стримують себе ні в діях, ні в думках, про що і свідчить подача напою.


Lover (Коханець) солодко-полуничний, він повною мірою пробуджує чуттєвість і найчастіше стає вибором закоханих пар на побаченні. А ось коктейль Magician (Маг), містичний і загадковий еліксир, що поєднує в собі свіжість яблука, базиліку й тархуну, замовляють індивідуалісти — люди, які люблять таємниці та мають внутрішню силу. Люди, схильні до пригод, знову і знову замовляють Explorer (Шукач), бо комбінація кавових нот, шоколаду і ванілі бадьорить смакові рецептори та дає енергію для дій.

З кубком Ruler (Правитель) у стінах бару ви часто побачите витончених, елегантних, упевнених у собі чоловіків і жінок, які насолоджуються кожною краплиною напою. Без Everyman (Свій Хлопець) не обходиться жодна компанія друзів, бо це простий і зрозумілий напій, що відображає щоденні радощі життя. За щирою розмовою з барменами вас огорне теплом і підтримкою Caregiver (Опікун) — заспокійливий та ніжний коктейль, що нагадує про затишок дому. Hero (Герой) зарядить енергією і рішучістю, якщо вам набридла рутина. А Creator (Творець), яскравий вибух смаків, відправить фантазію в політ і надихне будь-кого на створення шедеврів.

Talkies Bar проявив архетипи не тільки в коктейльній карті, а разом із художником Назаром Павлишиним візуалізував їх на полотні. Презентація виставки відбулась у травні, і тепер стіни TALKIES також мають характер. Проте, якщо якась із картин припаде до душі, ви можете придбати її, щоб ваша оселя стала відображенням вашої особистості.

Ця без перебільшення унікальна концепція дає гостям змогу пізнати себе глибше через смаки коктейлю та насолодитися процесом самоаналізу.

Тому ми радимо не втрачати шансу стати частиною цієї унікальної подорожі й відчути себе справжнім дослідником власної душі. Пориньте в нові емоції та відкриття разом із Talkies Bar.

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi