Корпорація Укрвинпром запрошує до участі в першій рейтинговій дегустації українських вин з легендарним критиком Джеймсом Саклінгом - PostEat

пошук

Корпорація Укрвинпром запрошує до участі в першій рейтинговій дегустації українських вин з легендарним критиком Джеймсом Саклінгом
25-09-2024 0 252

Партнери

Автор


Українська корпорація по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром» запрошує українські виноробні підприємства долучитися до першої офіційної рейтингової дегустації українських вин, що відбудеться під керівництвом — легендарного винного критика Джеймса Саклінга. Ця унікальна подія обіцяє стати важливим етапом у підвищенні престижу українських вин на міжнародній арені.

Джеймс Саклінг — визнаний експерт з понад 40-річним досвідом у світі вина, який щороку оцінює тисячі зразків з найбільших виноробних регіонів світу. Його сайт, відзначений багатьма нагородами, відвідує понад 600 000 людей на рік, а його аудиторія в соціальних мережах налічує близько 5 млн підписників, з них близько 50% — мешканці Північної Америки. Публікується в інформаційних бюлетенях (китайських, корейських, тайських та британських), журналі Prestige у Гонконзі, Таїланді, Сінгапурі, Малайзії та Індонезії, журналі Noblesse у Кореї та Китаї, WeChat та Weibo. Джеймс є одним із найбільших винних інфлюенсерів в Instagram із понад 350 000 підписників.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений James Suckling — Wine Ratings (@james.suckling)

Команда Саклінга налічує 25 експертів по всьому світу, серед яких дев’ять — професійні редактори та дегустатори. У 2023 році вони оцінили понад 41 000 вин з самих відомих виноробних регіонів — Італії, Франції, Австралія, Каліфорнії, Чилі, Аргентини тощо.

Підхід Джеймса Саклінга до оцінювання вина — це комплексне розуміння того, що стоїть за напоєм (місце, люди, традиції та процеси виробництва). Критик завжди підкреслює важливість того, щоб оцінювачі бачили й розуміли кожен аспект виробництва. Ця глибина підходу робить його дегустації такими цінними.

Рейтингова дегустація українських вин, що відбудеться у Гонконзі, надає вітчизняним виробникам вин унікальну можливість стати частиною першого престижного звіту Annual Report Ukraine 2024. Вина, результати яких оцінить Джеймс Саклінг та його команда, матимуть шанси отримати визнання та підвищити свої експортні можливості на міжнародних ринках.

«Перша в історії  офіційна рейтингова дегустація українських вин під керівництвом Джеймса Саклінга — це дуже важлива подія для наших виноробів. Це унікальний шанс для популяризації вин на світовому рівні. Адже українські вина мають неабиякий потенціал конкурентоспроможності не лише на українському, а й на міжнародному ринку «,— зазначив генеральний директор Корпорації «Укрвинпром» Володимир Кучеренко.

Чому участь у дегустації важлива?

  • Авторитет на міжнародному рівні. Висока оцінка від Джеймса Саклінга підвищить вашу репутацію серед комерційних партнерів та клієнтів.
  • Збільшення експортних можливостей. Вина, які отримують високі оцінки, відразу потрапляють під увагу закордонних імпортерів.
  • Ефективний маркетинг. Результати дегустації можуть бути використані для просування продуктів як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках.
  • Престижні рейтинги. Вина, які отримують 90 балів або більше, вважаються видатними. Якщо ж вино отримує 95 балів і більше, це вже вино, яке всі експерти хочуть придбати й випити до останньої краплі. 
  • Об’єктивна оцінка. Дегустація надає чітке розуміння сильних і слабких сторін вашого продукту.

Зробіть впевнений крок до міжнародного визнання!

Для отримання додаткової інформації та взяття участі в дегустації, будь ласка, звертайтеся до Корпорації Укрвинпром  за електронною адресою: ukrvinprom_kyiv@ukr.net.

Головна фото: Thomas Verbruggen on Unsplash

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi