Акції та пропозиції від улюблених київських закладів: що цікавого підготували ресторани Києва цього сезону - PostEat

пошук

Акції та пропозиції від улюблених київських закладів: що цікавого підготували ресторани Києва цього сезону
30-09-2024 0 1103


Цієї осені заклади Києва підготували чимало приємних сюрпризів для своїх гостей. Від вигідних пропозицій на популярні страви до спеціальних акцій та меню — ресторани змагаються за увагу справжніх гурманів. Незалежно від того, чи шукаєте ви знижки на улюблені позиції, нові смачні відкриття або просто бажаєте провести час в улюбленій атмосфері, ця добірка пропозицій допоможе знайти саме те, що ви шукаєте.

Рукола | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 22/1; Берестейський проспект, 33/1; вул. Антоновича, 176.

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: паста з томленою телятиною та фетою — 265 грн,канелоні з м’ясним рагу — 305 грн, спагеті карбонара — 235 грн, запечений сир брі з ягідним соусом та чіабатою — 205 грн, фірмовий салат з ростбіфом — 325 грн.

Деталі: Мережа італійських кафе для друзів «Рукола» поєднала кращі кулінарні традиції Італії. В ресторанах готують неаполітанську піцу з дров’яної печі, домашню пасту, салати, сири, до яких завжди підберуть найкращі вина з різних куточків Італії.  

На вас та ваших друзів у кафе «Рукола» вже чекають «щасливі години» — відтепер улюблених страв стає ще більше, адже обираючи позиції з меню, відмічені «подарунком», ви отримаєте ще одну таку ж саму всього за 1 грн. 

Акція діє по буднях з 15:00 до 18:00, тому варто встигнути обрати своїх фаворитів: брускета з ростбіфом, Цезар з соковитим курчам на грилі, улюблені спагеті карбонара та класична панакота з ягідним соусом та карамелізованими горіхами. Запрошуйте усіх друзів та створюйте незабутні моменти разом з італійськими кафе «Рукола».

Faine Bistro | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олени Пчілки, 8

Години роботи: пн-чт 10:00-22:30, пт-нд 10:00-23:00

Дещо з меню: яловичий ростбіф з соусом вітелло тоннато — 150 грн, камамбер гриль з інжирним джемом та фокаччею — 275 грн, філе телятини з карамелізованими овочами та печеною картоплею — 437 грн, зелені тальятеле з тигровими креветками та цукіні — 335 грн.

Деталі: Faine Bistro — затишне бістро на Позняках, основний концепт закладу: нове бачення традиційних страв. Тут можна спробувати стартери, супи, салати, пасту, піцу, десерти та топові позиції від V Rebro — реберця та бургери. З понеділка по четвер до страв можна отримати безлім просеко за 300 грн з людини (за умови, що кожен гість за столом оплатив свій безлім), пропозиція діє з 11:00 до 22:00.

True Price | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4; вул. Миколи Грінченка, 2/1; вул. Микільсько-Слобідська, 1А; вул. Анни Ахматової, 22; вул. Чикаленка, 16; вул. Велика Васильківська, 62А

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: мідії в томатному соусі з тостами — 208,2 грн, салат з морепродуктами у вершково-кокосовому соусі — 203,1 грн, стейк з телячої вирізки з овочами гриль та соусом з тунця — 327,3 грн, бургер зі свининою з картоплею фрі і кетчупом — 173,7 грн.

Деталі: True Price — мережа ресторанів «чесних цін», яка має чотири заклади у Харкові та шість в Києві. В ресторанах пропонують всі страви по собівартості за вартість вхідного білету в ресторан — ціна за вхід залежить від часу доби та дня тижня. В меню популярні страви європейських кухонь, серед яких різноманіття плато морепродуктів різного розміру з креветками, мідіями, кальмарами, лангустинами та додатками. 

В мережі закладів True Price з 1 по 17 жовтня діє спеціальна пропозиція: плато креветок (креветки в тісті катаіфі, відварені креветки, креветки гриль, соус тартар та спайс) та 2 келихи Prosecco або пиво всього за 489 грн. Пропозиція діє у всіх закладах мережі.

BeerЖа | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Регенераторна, 4a (ЖК «Комфорт Таун»)

Години роботи: щодня 13:00-23:00

Дещо з меню: кальмари в пивному клярі — 269 грн, смореброд з ростбіфом та соусом гриль — 149 грн, біф-салат з печеними овочами — 448 грн, фрікасе з куркою та грибами — 299 грн.

Деталі: BeerЖа — пивний ресторан у стилі лофт в ЖК «Комфорт Таун» на лівому березі Києва. В закладі пропонують європейську та американську кухні, є великий вибір пива та алкогольних напоїв. З понеділка по п’ятницю у BeerЖа діє пропозиція 1=2 на всі страви у меню: замовляйте улюблену страву і отримуйте другу таку саму у подарунок для однієї людини. Пропозиція лише в будні з 13:00 до 17:00 по промокоду «food&mood» тільки в залі ресторану.

Одеса-Мама | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: паштет з качиної печінки — 165 грн, брускета зі шпротами — 115 грн, рапани у вершковому соусі — 365 грн, котлетки з судака з картопляним пюре і соусом тартар — 220 грн.

Деталі: Ресторан «Одеса-мама» — це поєднання найкращих смаків одеської кухні та шалена концентрація морепродуктів. Тут завжди є свіжий вилов і широкий вибір риби. Ви можете прийти до закладу і самостійно обрати, яку саме рибу вам сьогодні приготують кухарі. Зараз в «Одеса-мама» на вас чекають special пропозиції кожного буднього дня: в понеділок котелок мідій за 299 грн, у вівторок плато з трьох видів креветок + 2 келихи сидру за 499 грн, в середу плато морепродуктів + 2 келихи ігристого за 499 грн, у четвер башта з 8 келихів Aperol Spritz за 799 грн, в пʼятницю діє 1+1=3 на устриці Фін Де Клер — одна 135 грн, а три 270 грн.

Головна фото: Marco Guerrero on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi