Заклади Львова з терасами та у парках: де провести осінній вечір в затишній атмосфері - PostEat

пошук

Заклади Львова з терасами та у парках: де провести осінній вечір в затишній атмосфері
15-10-2024 0 59


Осінь у Львові зачаровує своїми барвами та особливою атмосферою — це ідеальний час, щоб насолодитися вечорами на терасах чи в закладах, розташованих серед затишних парків. Ми зібрали добірку найатмосферніших місць Львова, де можна провести особливий осінній вечір: тут ви знайдете тераси з панорамними видами та ресторани в оточенні паркового листя, де природа стає частиною інтер’єру. Це ідеальні місця для романтичної вечері, душевної розмови з друзями або просто для того, щоб побути наодинці з власними думками, насолоджуючись осіннім Львовом.

Спацер на даху | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 12 (ТЦ Вернісаж, 5 поверх)

Години роботи: пн-чт 10:00-21:00, пт-нд 10:00-22:00

Дещо з меню: піца прошуто з грибами — 285 грн, канапки з печеним перцем та в’яленими томатами — 127 грн, тар-тар з лососем — 240 грн, теплий салат з креветками — 375 грн, філе дорадо з броколі — 395 грн.

Деталі: «Спацер на даху» — ресторан-тераса, який знаходиться в самому центрі Львова на 5 поверсі торгового центру «Вернісаж». Звідси відкривається захоплююча панорама старого міста та краєвид на Ратушу. Гостей запрошують на сніданок з 10 до 13, також в закладі готують популярні страви європейської кухні: піцу, тартар і карпачо, пасту і равіолі. До старв можна обрати домашні наливки, авторську каву, коктейлі.

Park Art of Rest | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вітовського, 43а

Години роботи: щодня 10:00 — 23:00

Дещо з меню: фермерська бурата з фісташковим песто та коктейлем з томатів — 445 грн, еклери з гострим тунцем, заправленим соусом кімчі та ікрою тобіко — 343 грн, шафранове ризото з томленою яловичиною — 349 грн, куряче філе «Albufera» з трюфельним соусом, спаржею та пастернаковим пюре — 387 грн

Деталі: Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку. Ресторан має сучасний дизайн, в якому переважають пастельні кольори та відтінки. Великі вікна, елегантний декор, стильне освітлення створюють ідеальну атмосферу для романтичного вечора. Вишукані страви авторської та європейської кухонь від щефа Олексія Федорчука, японські спеціалітети у меню та оригінальні сезонні пропозиції подарують вам яскраві гастрономічні враження.

LOFT7 | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Куліша, 47А

Години роботи: щодня 13:00 — 23:00

Дещо з меню: гарбузово-овочевий крем-суп з креветкою — 197 грн, запечений камамбер з томатами — 327 грн, лосось по-норвезьки з тушкованими овочами та вершковим соусом — 367 грн, баскський чизкейк з шоколадом — 157 грн.

Деталі: Ресторан LOFT7 знаходиться в сучасному готелі та поєднує стильний інтер’єр, авторську кухню та виняткову атмосферу. Особливою родзинкою закладу є панорамний вид на 360 градусів, який відкривається з його вікон. Кухня LOFT7 представляє класичну європейську гастрономію з авторським підходом від шеф-кухаря, що додає особливого шарму традиційним стравам. Для поціновувачів напоїв заклад пропонує ретельно підібране алкогольне меню, винну карту та авторські коктейлі. LOFT7 здатний вмістити до 90 осіб, що робить його ідеальним місцем для проведення різноманітних заходів — від ділових зустрічей з партнерами до святкувань.

Soprano | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Князя Святослава, 9

Години роботи: щодня 08:00-22:00

Дещо з меню: капрезе з руколою в’яленими томатами та соусом песто — 265 грн, рулетики з прошутто сиром рікотта та в’яленим томатом — 215 грн, запечений брі з маринованою грушею та ягідним соусом — 295 грн, качина грудка з яблуками та апельсиновим соусом — 440 грн.

Деталі: Ресторан Soprano розташований на даху готелю Taurus City — на сьомому поверсі готелю через панорамні вікна можна милуватися чарівним краєвидом на парк «Високий замок», львівську Ратушу та собор Святого Юра. Лаконічний сучасний інтер’єр виконано у пастельних тонах із використанням натуральних матеріалів. В меню ви знайдете популярні страви європейської та італійської кухонь, також є страви, приготовані на деревному вугіллі у печі хоспер.

Панорама | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Свободи, 45

Години роботи: щодня 08:00 — 22:30

Дещо з меню: італійська бурата з грейпфрутом та обпаленими томатами чері — 440 грн, салат зі смаженою яловичиною, печеним гарбузом та сиром пармезан — 450 грн, вареники без тіста з білими грибами та крем-сиром з трюфельним карпачо — 390 грн, крокети з сома на пюре із зеленого горошку та соусом тартар — 450 грн.

Деталі: Ресторан «Панорама» розташований на 7 поверсі готелю Panorama Lviv Hotel, його родзинка — панорамний краєвид на місто. В меню ресторану поєднання середземноморської та європейської кухонь, а також страв, приготованих у іспанській печі josper. Основа меню — легкі салати, освіжаючі супи, вишукані страви з риби та м’яса і десерти від шефа. 

Замок Лева | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Глінки, 7, 9

Години роботи: щодня 08:00-22:00

Дещо з меню: карпачо з тунця — 455 грн, брускета з яловичим тартаром та томатами — 295 грн, салат з креветками та інжиром — 390 грн, качо е пепе із страчателлою — 330 грн.

Деталі: “Замок Лева”  – це атмосферний готель-ресторан, розташований майже в центрі Львова поблизу Парку Культури на тихій та затишній вулиці. Це справжній замок із затишним садом і парком неподалік. Гордість закладу – це неймовірно красива тераса з виглядом на парк, що розташована на приватній огородженій території. В ресторані пропонують вишукане меню від шеф-кухаря, доповнене великою винною та коктейльною картою. 

Головна фото: «Замок Лева»

Фото: Facebook/Instagram «Спацер на даху», Park Art of Rest, LOFT7, Soprano, «Панорама», «Замок Лева»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi