пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про м’ясні пропозиції від ресторанів Києва розповідає редакція PostEat. Ми зібрали ресторани, які влаштовують справжні фестивалі стейків і де на вас чекає справжнє різноманіття — від класичного рібай до ніжного філе-міньйон. А ще, щоб смак кожного стейка ідеально розкривався, шеф-кухарі та сомельє пропонують спеціальні винні пари, які доповнюють насиченість і аромат м’яса.
We.Cafe | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 117; проспект Володимира Івасюка, 6К5
Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00
Дещо з меню: стейк Аргентина – 1250 грн, стейк Ковбой – 990 грн, стейк Тібоун – 890 грн, каре телятини – 479 грн, стейк Рібай – 650 грн, стейк Стріплойн – 650 грн.
Деталі: We.Cafe має два затишних й естетичних простори в Києві — на Оболоні та в центр міста на Саксаганського. Кожна з локації наповнена ароматом кави, дзвоном винних келихів та різноманіттям книг, щоб щодня наповнювати ваше життя красою та смаком. В основному меню на вас чекають кращі страви європейської кухні з відбірних продуктів та локальних інгредієнтів. Гармонічні смаки та сезонні поєднання в улюблених стравах вразять навіть вибагливих гурманів.
В жовтні We.Cafe запрошує всіх на фестиваль стейків — у вас є чудова можливість насолодитися неймовірно соковитими стейками улюбленої прожарки в обох закладах. Ви зможете скуштувати стейки вологої витримки від 21 дня в тандемі з ідеальним винним супроводом з рекомендаціями команди We.Cafe. Соковитий аргентинський стейк відмінно смакує в парі з червоним аргентинським Salentein Malbec Barrel Selection, розкішний T-bone steak для справжніх гурманів чудово поєднується з келихом австралійського ширазу Two Hands Tenacity, а найніжніший стейк Ковбой з горіховим присмаком доповнить каліфорнійське Prototype Cabernet Sauvignon.
МІТЕРІЯ | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Години роботи: щодня 11:00 — 22:00
Дещо з меню: стейк Рібай (Бразилія) — 1500 грн/400 г, стейк Нью-Йорк (Україна) — 1050 грн/400 г, стейк Рібай (США) — 2400 грн/400 г, Big stakes set — 2500 грн.
Деталі: «Мітерія» — це сучасний гастрономічний простір, який пропонує гостям лаконічне меню. Гастрономічною візитівкою мітерії є стейки та м’ясні страви приготовані на вугіллі. Всі страви готуються виключно з якісних локальних продуктів. Для великих компаній пропонують різноманітні кілограмові сети з реберцями, стейками та рибою і морепродуктами.
ВАТРА | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: стейк Фланк з соусом чімічурі — 389 грн, пепер стейк з перцевим соусом UA — 619 грн, стейк Рібай Абердін-Ангус (Австралія) — 1498 грн, Портерхаус-стейк UA — 1409 грн.
Деталі: «ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса.
ЖАРіМ‘ЯСО | Instagram
Де: вул. Басейна, 1/2
Години роботи: щодня з 11:00 до 23:00
Дещо з меню: стейк Стріплоін (Україна) з яйцем, томатами чері, перцем та трьома соусами – 748 грн, стейк Тібоун (Україна) зі шпинатом, томатами чері та трьома соусами – 987 грн, стейк Рібай (США) з печеним перцем, часником та мозковою кісткою – 1275 грн, стейк Томагавк (США) з печеним перцем, часником та мозковою кісткою – 1970 грн.
Деталі: «Жар і м’ясо» — м’ясний ресторан на Бессарабці. Заклад відкрили ресторатори з Одеси Андрій та Інара Заричанскі («Облака», «Яхта», «Риба»). В меню «Жар і м’ясо» різноманіття українських та американських преміальних стейків, дичину та сировялене м’ясо, багато закусок та салатів. Також в меню ви знайдете страви власного копчення, кілька варіацій бургерів, манти та чебуреки, а також страви з птиці, баранини та кролятини.
Argentina Grill | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Левка Лук’яненка, 18; вул. Сагайдачного, 27Б; вул. Ахматової, 22
Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00 (Левка Лукʼяненка та Анни Ахматової); пн-нд 12:00-22:00 (Петра Сагайдачного)
Дещо з меню: Рібай Україна – 299 грн/100 г, Рібай Аргентина – 699 грн/100 г, Тендерлоін Україна – 949 грн, Скерт Стейк США – 889 грн/100 г.
Деталі: Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері.
Sam’s Steak House | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 37
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: Rib Eye UA Special Beef — 800 грн, Rib Eye USA high choice, USDA — 2700 грн, Special Sam’s Steak — 950 грн, T-bone Dry Aged UA Special Beef — 300 грн/100 г.
Деталі: Sam’s Steak House — один з перших стейк-хаусів в Україні. Меню ресторану – це асортимент стейків сухого та вологого дозрівання USA та Ukrainian Special Beef. Унікальну технологію дозрівання м’яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. Винна карта включає вина з усіх «м’ясних регіонів світу»: Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції.
Головна фото: We.Cafe
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi