Сніданки у бістро Одеси: заклади для смачного та атмосферного ранку - PostEat

пошук

Сніданки у бістро Одеси: заклади для смачного та атмосферного ранку
15-10-2024 0 52


Ранок в Одесі має особливий шарм — місто прокидається під неповторні звуки моря. Ідеально буде почати день з неквапливого сніданку у затишному бістро, де кожна страва готується з натхненням та любов’ю до деталей. Чекають там на вас різноманітні пропозиції: від класичних авокадо-тостів та омлетів до незвичних поєднань смаків і локальних інгредієнтів. Сніданки у бістро Одеси дозволять вам насолодитись ранковою гармонією та смаками.

Lou Lou | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Катерининська, 6

Години роботи: щодня 08:30-22:30

Дещо з меню: круасан із креветкою та артишоком — 365 грн, ледачі вареники з маком та соусом à la banane — 185 грн, Бенедикт із томленою яловичиною — 335 грн, Croque Monsieur — 310 грн.

Деталі: LOU LOU — французьке міське кафе у стилістиці повсякденних паризьких закладів, яке вечорами перетворюється на винний бар. В основному меню равлики, устриці, винний сет, підкопчена качина ніжка, карпачо і тартар. Снідати в кафе запрошують з 08:30 — в ранковому меню гранд сендвічі круасани, солодка і солона вівсянка, кілька варіацій сирників та різноманіття страв з яєць. Також можна самому зібрати сніданок, обравши омлет, скрембл або яєчню як основу та додати усе, що полюбляєш. 

SUKÉ bistro | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Грецька, 26/28

Години роботи: щодня 10:00-22:30

Дещо з меню: Бао-Бенедикт з лососем — 295 грн, окономіякі з креветкою — 230 грн, Ккацу сандо з куркою — 215 грн, сніданок SUKE: хліб, яйця та лосось у кубі — 285 грн.

Деталі: Suké – це японське бістро з любовʼю до всього азійського. Тому тут не обмежують меню виключно японськими стравами, а готують азійське різноманіття. Інтер’єр виконаний у японській естетиці, але без типових кліше на кшталт ієрогліфів, кімоно чи самурайських мечів. Простір наповнений деталями, що відображають філософію вабі-сабі, та елементами, натхненними японською еротичною культурою. Особливої уваги заслуговує скульптура восьминога, що оригінально розташована під стелею. Сніданки готують з відкриття і до 15 години — можна замовити Бао-Бенедикт з лососем або хамоном, окономіякі з креветкою або фірмовий сніданок SUKE: хліб, яйця та лосось у кубі.

Lili Bistro | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Садова, 14

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Дещо з меню: Pizza-dog з телятиною — 255 грн, Pizza sandwich — 285 грн, Фрітата Гранде — 250 грн, великий італійський сніданок — 290 грн.

Деталі: Затишне Lili Bistro з італійською кухнею в старому центрі Одеси, яке власники лагідно називають «маленькою Італією» — тут подають неаполітанську піцу на дровах, готують крафтову пасту, сніданки й десерти. Також в бістро є магазинчик власної продукції з різноманітними антипасті. Заклад підтримує сучасних художників та творчість одеської молоді — картини, якими завішана стіна основного залу, були отримані в колаборації з Музеєм сучасного мистецтва. Сніданки готують з відкриття і до 15 години — серед них Pizza-dog з телятиною, Pizza sandwich з мортаделою, великий італійський сніданок та Фрітата Гранде з проушто.

COMO Italy bistro | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Ланжеронівська, 14

Години роботи: щодня 09:00 – 22:00

Дещо з меню: корнето з буратою та солоною карамеллю — 229 грн, фокачча з гуакамоле, фореллю гравлакс та скрембл — 295 грн, сальсіча з яєчнею та томатами — 369 грн, омлет з трюфелем та страчетеллою — 357 грн.

Деталі: СОМО Italy bistro знаходиться в історичному центрі Одеси. Великі фасадні вікна, через які до зали потрапляє багато сонячного світла — саме через них гість може бачити як в середині кипить життя, готується ранкова кава, заповнюється вітрина випічкою та сендвічами для сніданку. Магнітом в центрі залу є buffet, який гість бачить потрапляючи до бістро. На сніданок пропонують традиційну італійську випічку корнето, сендвічі, фокаччу, сальсічу з яєчнею та томатами.

HUNNY | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Сабанський провулок, 1

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Дещо з меню: шпинатна вівсяна каша з креветками та хрусткою кукурудзою — 205 грн, яєчня з ростбіфом, листям шпинату, хлібом Славутич та соленим маслом — 235 грн, хешбраун з лисичками — 195 грн

Деталі: Бістро HUNNY знаходиться в історичному центрі Одеси поруч зі парком ім. Шевченка. У меню бістро поєднали як класичні смаки, так і незвичні — в закладі експериментують та розвивають нові комбінації в локальній кухні. В меню різноманітні закуски, паста власного виробництва, кілька видів бріош-догів, різні види фірмового масла з хлібом на заквасці. У HUNNY представлений великий вибір сніданків, їх готують впродовж усього дня.

Sant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Грецька, 1а

Години роботи: з 09:00 до 20:00 (в тестовому режимі)

Дещо з меню: круасан з лимонним курдом — 154 грн, круасан з фореллю та гуакамоле — 287 грн, шакшука з мармеладом із бекону — 184 грн, Крок мадам з телятиною та грибним су-бізом — 215 грн.

Деталі: Бістро Sant обіцяє поєднати сучасні тенденції європейської кухні з локальними продуктами. Це місце для тих, хто цінує високоякісну їжу, приготовану з увагою до кожної деталі. З 09:00 до 15:00 гості можуть насолоджуватись сніданками та спілкуванням з шефом на відкритій контактній кухні, спостерігаючи за процесом приготування. У меню представлені 12 сніданкових позицій та авторська випічка, що готується на місці: круасани, бріош, гречаний хліб та булочки для бургерів.

Головна фото: Valeria Boltneva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi