Wine&Spirits Ukraine 2024: місце, де зустрічаються бізнеси та підсилюються звʼязки - PostEat

пошук

Wine&Spirits Ukraine 2024: місце, де зустрічаються бізнеси та підсилюються звʼязки
18-10-2024 0 1164

Партнери

Автор


29-31 жовтня у Києві вчергове відбудеться професійна виставка вин та міцних напоїв Wine&Spirits Ukraine 2024. Вже сім років поспіль ця виставка є головним майданчиком України для пошуку партнерів, ділового спілкування та нових контактів у винно-алкогольній індустрії. Саме тут байери великих торговельних мереж, незалежного рітейлу та представники HoReCa знайомляться з українськими та закордонними виробниками, імпортери та дістрибʼютори мають можливість знайти постачальників якісних алкогольних напоїв, а виробники — надійних партнерів. 

Що очікує учасників та відвідувачів виставки?

«На Wine&Spirits Ukraine буде широко представлена українська вино-алкогольна індустрія. Цей рік приніс нам багато цікавих новин і новинок — відкриття нових виноробень, запуск нових продуктів тощо. Вражає й надихає розвиток вітчизняного виробництва, якість українських вин та міцних напоїв, що завойовують нових прихильників як в Україні, так і за кордоном, — коментує організаторка виставки Вікторія Агромакова. — Разом з колегами з Wines of Ukraine ми брали участь у міжнародних виставках та журі міжнародних дегустаційних конкурсів, провели безліч дегустацій для професіоналів міжнародного рівня, у тому числі — відбір TOP 24 Best Wines of Ukraine від Masters of Wine у Варшаві. Різноманітність, висока якість, особливий характер — все це відрізняє українські вина й міцні напої. Дуже тішуся, що ми маємо можливість просувати їх в Україні та закордоном».

Цього разу на Wine&Spirits Ukraine також буде розширено експозицію пива і сидрів — до участі запрошуються українські виробники. Традиційно активними також будуть виробники міцних напоїв, включаючи цікавий і якісний крафт.

Незважаючи на виклики воєнного стану, український ринок є цікавим для іноземних виробників та імпортерів. Організатори сподіваються, що цього разу серед гостей виставки буде ще більше закордонних імпортерів. Свою участь уже підтвердили байери з Норвегії, Швеції, Литви та інших країн. Багато цікавих новинок також буде запропоновано на стендах українських імпортерів, що презентуватимуть продукцію з більше ніж 10 країн світу.

Крім безпосередньо виставкового залу, організатори пропонують гостям та учасникам насичену програму. Протягом трьох днів на Wine&Spirits відбудуться дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards, нагородження переможців конкурсу Restaurant & Retail Awards, кругова дегустація TOP 24 Best Wines of Ukraine для байерів та представників торговельних мереж та дегустація для ЗМІ, а також — цікаві дегустаційні майстер-класи від відомих українських та міжнародних експертів для всіх бажаючих.

Ще одна надзвичайно цікава подія: 31 жовтня 2024 в межах виставки Wine&Spirits відбудеться перший в Україні фестиваль Географічних зазначень. Про світовий досвід та українські досягнення доповідатимуть: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Представництво Європейського союзу в Україні, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), Проєкт Європейського Союзу «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA), УКРНОІВІ

Всі охочі зможуть продегустувати вина, міцні напої та гастрономічні продукти з регіонів, де вже зареєстровано або незабаром буде зареєстровано географічні зазначення.  У період 10:00 до 16:00 протягом заходу щогодини відбуватиметься нова дегустація.  

Розклад роботи Wine&Spirits Ukraine 2024

  • 29-30 жовтня 2024 з 10.00 до 18.00
  • 31 жовтня 2024 з 10.00 до 16.00

Безпека

У разі повітряної тривоги усі учасники та відвідувачі евакуюються в обладнане укриття на цокольному поверсі Міжнародного виставкового центру, де вони зможуть продовжити переговори

Адреса

Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ)

Павільйон 1А

м. Київ, Броварський проспект, 15

станція метро Лівобережна

Квитки та інформація на сайті https://wineandspirits.com.ua/

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi