Тако, кесадилья, фахітос: локації Києва з мексиканськими смаками - PostEat

пошук

Тако, кесадилья, фахітос: локації Києва з мексиканськими смаками
23-10-2024 0 108


Якщо ви шукаєте гастрономічну пригоду з вибухом яскравих смаків та екзотичних спецій, мексиканська кухня — це саме те, що треба! Тако, кесадильї та фахітос здатні перенести вас на вулиці Мехіко, де кожна страва сповнена колоритних фарб та неповторних ароматів. У цій добірці зібрані заклади, де мексиканські смаки оживають у всій своїй різноманітності.

Happy Grill Bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 6

Години роботи: пн-сб 11:00-22:00, нд 13:00-22:00

Дещо з меню: тако з качкою — 285 грн, такос з яловичиною — 260 грн, кесадилья з куркою — 260 грн, фахітас з яловичиною — 295 грн, гуакамоле — 260 грн.

Деталі: Відчути справжній смак Мексики у Києві можна в Happy Grill Bar — це культовий заклад у серці Подолу, що пропонує гостям американсько-мексиканську кухню та атмосферу свята щодня. В гриль-барі ви знайдете великий вибір традиційних мексиканських страв: від класичних такос та касаділії до гострих фахітас і начос з гуакамоле, приготованих за автентичними мексиканськими рецептами. Також у барі великий вибір м’яса: стейки, реберця, крила – Happy Grill Bar задовольнить усіх шанувальників м’ясних страв.

В закладі кілька залів для вашої зручності та настрою,  головне – тут безпечно навіть під час тривог, бо заклад має укриття. Кожного тижня в Happy Grill Bar нова подія: спеціальні страви, тематичні коктейлі та акції, які роблять кожен візит незабутнім.   Ексклюзивно у Happy Grill Bar є банкети з безлімітним алкоголем від 10 осіб — це чудова можливість провести вечір із друзями чи колегами в атмосфері справжнього мексиканського свята. Резерв столу за номером +380978795384.

Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів вал, 21а/20

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: кесадилья-сет — 649 грн, емпанадас де кесо — 249 грн, такос Surf&Truf — 369 грн, тако аль пастор — 2969 грн, бурітос де пато — 259 грн, кесадилья кон кесо — 249 грн, фахіта з яловичиною — 405 грн.

Деталі: Бар-ресторан Escobar. Cuban restaurante y Escondido bar у перекладі означає «кубинський ресторан і прихований бар». Заклад збудований за зразком всесвітньо відомого ресторану в Гавані. У меню ресторану великий вибір страв латиноамериканської та іспанської кухні. Страви кубинської кухні сусідствують зі стравами з Аргентини, Мексики та Іспанії, серед яких фахіта кон карне, буріто, такос і кесаділья. Коктейльна карта закладу зібрала у собі класичні кубинські коктейлі на ромі та культові напої як-от «Маргарита», «Дайкірі», «Мохіто».

The Burger Mexico | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 17/8

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: такос dos amigos з ягням — 1100 грн, такос з копченим ростбіфом — 250 грн, такос з креветками у вершковому соусі — 445 грн, кесаділья з куркою — 280 грн, бурітос з яловичиною та м’ясним соусом — 360 грн, мексиканський рис з креветками — 340 грн.

Деталі: Ресторан The Burger Mexico на Подолі поєднує в собі концепції техаської та мексиканської кухні. В меню представлені найкращі гастрономічні надбання країни ацтеків — кесаділья, такос та бурітос з класичними м’ясними начинками, а також мексиканський рис. Окрім мексиканських страв, в The Burger Mexico представлено 14 авторських бургерів, деякі з них на честь американських штатів. 

Dos Amigos | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 51/87; вул. Межигірська, 9

Години роботи: щодня 11:00-21:45

Дещо з меню: чипси начос із сальсою та гуакамоле — 110 грн, тако з куркою — 180 грн, тако з рибою — 180 грн, тако з креветками та беконом — 330 грн, кесаділья з манго та креветками — 350 грн, буріто з рисом та телятиною — 210 грн, фахітас мікс — 550 грн.

Деталі: Dos Amigos – це мережа ресторанів, яка стала відомою завдяки фестивалю Ulichnaya Eda. Кафе Dos Amigos із техасько-мексиканською кухнею знаходиться в центрі на вулиці Саксаганського та на Подолі. У меню Dos Amigos пропонують чіпси начос із сальсою та гуакамоле, тако (з куркою, рибою або сирний), фахітас, кесадилью, буріто, чурос та інші страви.

COOPER | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Години роботи: нд-чт 11:00-22:00, пт-сб 11:00-23:00

Дещо з меню: кесаділья з креветкою — 295 грн, буріто з яловичиною — 295 грн, тако з куркою — 185 грн, начос з гуакамоле — 225 грн, начос з сиром — 200 грн.

Деталі: COOPER — корнер з бургерами і такос на Kyiv Food Market. На локації пропонують відомі бургери від одеського ресторатора Алекса Купера, а також мексиканський стріт-фуд. У меню – девять видів бургерів, серед яких є окремі позиції “Нова класика” та “Вічна класика”. Кесаділью пропонують з чотирма варіантами начинки: з куркою, з креветкою, з яловичиною та з сиром. Буріто готують в двох варіацях — з яловичиною та з креветками. А тако можна замовити з куркою, з креветкою або  з яловичиною.

TexasRanch | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: смт. Чабани, вулиця Покровська, 156

Години роботи: щодня 11:00 — 21:30

Дещо з меню: тако зі слабосоленим лососем — 335 грн, мексиканський мікс з начос — 170 грн, кесадилья з сиром за шпинатом — 270 грн, тако із качкою — 280 грн, Аль Пастор буріто — 320 грн, фахітас з Техасу зі свининою — 430 грн.

Деталі: Американський стейк-хаус Texas Ranch знаходиться поруч з Києвом, в смт. Чабани. Інтер’єр закладу виконаний в стилі ковбойської таверни. Тут пропонують більше 100 рецептів страв, в меню акцент зробили на м’ясних та рибних стравах, приготованих на грилі. Серед іншого тут готують бургери, стейки і страви мексиканської кухні: тако, мексиканський мікс з начос, кесадилью, буріто, фахітас.

Головна фото: Hybrid Storytellers on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi