пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про осінні бізнес-ланчі у Львові розповідає редакція PostEat. Осінь у Львові — це час для затишних обідів, коли особливо хочеться тепла та смачних сезонних страв. Якщо ви шукаєте місце для бізнес-ланчу, де можна відпочити від робочої метушні й смачно пообідати з колегами, ця добірка — саме те, що треба. Ідеальні місця, щоб поєднати ділові розмови з приємними гастрономічними враженнями та перезавантажитися на другу половину дня.
Замок Лева | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Глінки, 7-9
Години роботи: щодня 08:00-22:00
Дещо з меню: ланч з трьох страв на вибір — 385 грн.
Деталі: “Замок Лева” – це атмосферний готель-ресторан, розташований майже в центрі Львова поблизу Парку Культури на тихій та затишній вулиці. Це справжній замок із затишним садом і парком неподалік. Гордість закладу – це неймовірно красива тераса з виглядом на парк, що розташована на приватній огородженій території. В ресторані пропонують вишукане меню від шеф-кухаря, доповнене великою винною та коктейльною картою.
Бізнес-ланчі в ресторані доступні в будні з 12:00 до 15:00 — ви можете обрати три страви із запропонованих в бізнес-ланчах, наприклад, борщ зі сметаною або крем-суп, салат з тунцем або салат з томатами та баклажаном, равіолі з лососем у вершковому соусі біск або макрель з овочами у хоспері із стручковою квасолею та шпинатом.
Budzzini | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Дорошенка, 8; вул. Шевченка, 73
Години роботи: щодня 05:00-00:00 (Дорошенка); щодня 08:00-00:00 (Шевченка)
Пропозиції ланчів на Дорошенка: салат + паста — 260 грн, перша страва + салат — 240 грн, перша страва + паста — 220 грн
Пропозиції ланчів на Шевченка: ланч салат+перші страва+основна страва на вибір — 280 грн.
Деталі: Деталі: Ресторани Budzzini, що належать до мережі Gazda Group, є улюбленими закладами італійської кухні для багатьох львів’ян. Заклад в центрі міста на Дорошенка не перший рік тішить гостей вражаючим вибором класичної та авторської піци, а також різноманіттям пасти, м’ясних страв, антипасті та сетів для компаній. Budzzini на Шевченка зустрічає гостей на 1-му поверсі Smart House з літа цього року, тут також ви знайдете улюблені страви від автентичної піци до домашньої пасти та фірмовий високий рівень сервісу.
Для вашого бізнес-ланчу в ресторанах Budzzini приготували ідеальні комбінації, щоб ви могли обрати страви до душі. По буднях з 12:00 до 16:00 в Budzzini на Дорошенка пропонують три варіанта обідніх комбінацій: перша страва (курячий бульйон, сирно-овочевий суп, зупа піканте) і салат (Цезар з куркою, з куркою та грейпфрутом, грецький, з грушою та прошутто) або паста та дует салату з пастою (карбонара, Аля Маргарита, болоньєзе, з куркою і грибами, фунгі з прошутто).
Пообідати в Budzzini на Шевченка ви також можете однією з трьох ланч-пропозицій. До неї входить овочевий салат, перша страва на вибір (курячий бульйон, сирний крем-суп, крем-суп з батату) та основна страва в залежності від ланчу: паста арабʼята або курячі крила медові з картоплею по-селянськи або кальцоне з шинкою, помідорами та печерицями.
Park. Art of Rest | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Вітовського, 43а
Години роботи: щодня 12:00 — 23:00
Дещо з меню: ланч з трьох страв на вибір — 365 грн.
Деталі: Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку. Основне меню об’єднує в собі страви з усього світу: тут підібрані м’ясні та рибні страви, а також представлені вегетаріанські пропозиції. Бізнес-ланч в Park. Art of Rest пропонують у будні з 12:00 до 16:00 — він складається з салату чи закуски, першої та основної страви на вибір, хлібної корзинки та фруктовий компот.
Зараз в обідньому меню, яке оновлюється щомісяця, ви знайдете салат із печеного буряка з пастою з чорносливу та волоського горіха або салат із руколи, карамелізованої груші та сирного праліне, гарбузовий крем-суп з міксом насіння та грінками або суп із копченими ковбасками, глазуровані свинні реберця з тушкованою капустою або куряче філе під сирним соусом з полентою.
«Грушевський» | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Шевченка, 28
Години роботи: нд-чт 08:00-21:00, пт-сб 08:00-23:00
Дещо з меню: ланч на вибір з трьох страв — 328 грн.
Деталі: Ресторан «Грушевський» одна з перших локацій у Львові локація, яка поєднує формат мистецької локації та класичного ресторану. Заклад знаходиться у старовинному будинку, який був однією з перших локацій львівських кінотеатрів «Корсо». Пообідати бізнес-ланчем у «Грушевському» пропонують у будні дні з 12:00 до 16:00 — ви можете обрати по одній страві з розділу салатів, супів, основних страв з гарніром. Серед страв ви знайдете салат з гарбузом та бринзою, червоний борщ, ньокі з грибним соусом та зеленню, рибний галантин з кускусом і голландським соусом.
«Кумпель» | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр. Чорновола, 2Б (за Оперним театром)
Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00
Дещо з меню: телячі щічки томлені у червоному вині — 520 грн, скибочки коропа запечені до золотої скоринки — 497 грн, креветки в пивному клярі — 336 грн, червоний копчений борщ — 239 грн.
Деталі: Інтер’єр пивної ресторації «Кумпель» на Чорновола має свій особливий батярський характер поєднаний з лофтовим стилем. Заклад має велику контактну барну стійку та просторі зали, зручні для компанійських зустрічей. У ресторані є хоспер меню, великий вибір страв з риби та м’яса, різноманітні закуски до пива та страви на компанію. А також діють обідні пропозиції — з понеділка по п’ятницю з 12:00 по 17:00 насолоджуйтесь улюбленими стравами зі знижкою 20%.
Faber | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Антоновича, 112
Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00
Дещо з основного меню: салат з лососем гравлакс та огірковим дресінгом — 290 грн, картопляно-сирні боули з фіолетовим крем-сиром — 215 грн, гарбузовий крем суп — 205 грн, курка теріякі з локшиною — 295 грн.
Деталі: Ресторан «Faber» у Львові — це затишний заклад, де можна ситно поснідати, смачно пообідати і вишукано повечеряти. Для малечі у Faber є ігрова кімната з великими пазлами, іграшками, розмальовками та спеціальне дитяче меню і десерти, які потішать улюбленими смаками. Ресторан Faber має чудовий інтер’єр для проведення родинного свята чи корпоративної вечірки. У ньому є багато простору на 120 гостей, тераса з панорамними вікна, м’які стільці та дивани, поруч підземний паркінг. Зараз в Faber діють Happy Hour — мінус 15% на спеціальне меню з понеділка по п’ятницю з 12:30 до 15:00.
Головна фото: Louis Hansel on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi