Сучасні кафе і ресторани Львова з бізнес-ланчами: де смачно та затишно пообідати восени - PostEat

пошук

Сучасні кафе і ресторани Львова з бізнес-ланчами: де смачно та затишно пообідати восени
22-11-2024 0 81


Осінній обід у Львові — це більше, ніж просто їжа, це тепла пауза серед робочих турбот. У сучасних кафе та ресторанах міста бізнес-ланчі перетворюють на справжнє задоволення: зігріваючі страви, сезонні інгредієнти й атмосфера, що налаштовує на нові звершення. У цій добірці зібрані місця, де поєднуються стильний інтер’єр, смачне меню й затишок, якого так хочеться восени. 

Вуйко Сем | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогатинців Братів, 23

Години роботи: щодня 12:00 — 23:00

Дещо з меню: салат з авокадо мусом, шпинатом, та вишневим соусом — 145 грн, стегно куряче з хумусом — 165 грн, бріскет з палюшками — 185 грн, рвана свинини з картопляним пюре — 165 грн, бограч — 145 грн, бульйон — 120 рн, гарбузовий крем-суп — 120 грн

Деталі: Гастробар «Вуйко Сем» — унікальне місце в центрі Львова, де гармонійно переплітаються різні культури та смаки. «Вуйко Сем» підкорює гостей не лише своїми стравами та напоями, а й індивідуальним підходом до кожної деталі, креативною міксологією та атмосферою, що втілює дух карпатського джазу й справжнього задоволення. У меню авторські настоянки й крафтові лікери, які слугують основою для оригінальних коктейлів, а також неймовірні бургери, безліч гриль- і фритюрних закусок, і навіть ексклюзивне алкогольне морозиво. 

Щодня з 12:00 до 16:00 в «Вуйко Сем» діє ланч меню, з якого ви можете обрати страви за приємною ціною. На обід з перших страв можете обрати бограч, бульйон або гарбузовий крем-суп, а з основних страв — стегно куряче з хумусом, бріскет з палюшками або рвану свинину з картопляним пюре.

Gazda cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевченка, 73; вул. Чернівецька, 21

Години роботи: щодня 05:00 — 23:45

Дещо з меню: ланч 1 (рис, овочевий салат, печене куряче філе) — 250 грн, ланч 2 (картопляне пюре, яловичі щічки, соус деміглас, огірки мариновані) — 250 грн, ланч 3 (голубці, грибний соус) — 250 грн, ланч 4 (картопля по-селянськи, ковбаски франкфуртські, овочевий салат, соус) — 250 грн.

Деталі: Gazda Cafe – це затишний куточок Львова, створений мережею Gazda Group, де кожен день перетворюється на свято української кухні. Тут переплітаються традиції та сучасні акценти, даруючи відвідувачам унікальний гастрономічний досвід. З ранку до пізньої ночі гості можуть зануритися в теплу атмосферу, насолоджуючись автентичними стравами, що готуються з душею та особливою увагою до кожної деталі.

В будні дні у Gazda Cafe на Шевченка пропонують ланчі з двох страв на будь-який смак за приємною ціною. Ви можете обрати в якості першої страви курячий бульйон, грибну юшку або борщ за 1 копійку, і доповнити свій обід одним з чотирьох варіантів ланч-меню, які складаються з таких комбінацій страв: куряче філе з рисом та салатом, яловичі щічки з картопляним пюре та маринованими огірками, голубці з грибним соусом або франкфуртські ковбаски з картоплею по-селянськи та овочевий салат.

Також зазначимо, що ланч-меню діє лише в одному з закладів, а саме в Gazda Cafe, що розташоване за адресою по вул. Шевченка, 73.

Faber | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 112

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з “щасливого” меню: хумус з білої квасолі, томатами чері в песто та хрусткими чіпсами — 158 грн, салат з хрусткими баклажанами та м’ятним сиром фета — 194 грн, бульйон з курчам та локшиною — 160 грн, курка теріякі з гречаною локшиною — 245 грн, а-ля кордон блю — 245 грн.

Деталі: Ресторан «Faber» у Львові — це затишний заклад, де можна ситно поснідати, смачно пообідати і вишукано повечеряти. Для малечі у Faber є ігрова кімната з великими пазлами, іграшками, розмальовками та спеціальне дитяче меню і десерти, які потішать улюбленими смаками. Ресторан Faber має чудовий інтер’єр для проведення родинного свята чи корпоративної вечірки. У ньому є багато простору на 120 гостей, тераса з панорамними вікна, м’які стільці та дивани, поруч підземний паркінг. Зараз в Faber діють Happy Hour — мінус 15% на спеціальне меню з понеділка по п’ятницю з 12:30 до 15:00.

Love & Lviv | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Дорошенка, 66

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню обідів: пропозиція 1 — 240 грн, пропозиція 2 — 260 грн.

Деталі: Камерний заклад Love and Lviv cafe на Дорошенка відкрився восени минулого року в самому центрі Львова. Меню включає в себе широкий вибір страв: від традиційних основних страв до супів, салатів та закусок. На обід в будні дня з 12:00 до 15:00 в Love&Lviv cafe пропонують два варіанти: перша пропозиція із салатом з квашеної капусти, борщиком з тостами, дерунами запеченими з мачанкою з лісових грибів або другу пропозицію із овочевим салатом, курячим бульйоном з тостами, котлетою з лосося в мигдалевих пластівцях з картопляним пюре.

Salalat | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проїзд Крива липа, 7

Години роботи: щодня з 10:00 до 21:00

Дещо з меню ланчів: томатний крем суп, паста карбонара, паста з в’яленими томатами та печерицями, паста з мітболами, салат з ростбіфом, салат сир-курка-шпинат, салат грецький, салат авокадо-курка.

Деталі: Salalat – кафе-салатерія, яка має кілька локацій у Львові, є заклад і в центрі міста. Salalat пропонує гостям широкий асортимент популярних страв європейської та італійської кухонь. У меню представлені різні салати, комбо-пропозиції, супи, пасти та десерти. Також пропонують комбо-пропозиції: за 420 гривень ви можете обрати на обід пасту та суп дня, за 420 гривень скуштувати суп дня та салат, а за 499 гривень втамувати голод салатом та пастою на вибір.

Головна фото: Gazda Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi