пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Осіння прохолода у Львові — ідеальний час, щоб зігрітися затишною атмосферою, ароматною піцою та келихом холодного пива. Якщо ви шукаєте місце біля вокзалу, де можна смачно пообідати чи перепочити між подорожами, ця добірка стане вам у пригоді. Тут зібрані теплі локації, які радують гостей смачними стравами, швидким сервісом і приємним настроєм.
1708 pizza di Napoli | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Федьковича, 60
Години роботи: будні 09:00-22:00, вихідні 10:00-22:00
Дещо з меню: піца з креветками та беконом for one — 299 грн, піца формаджо for one — 239 грн, піца з бататом та горгонзолою for two — 349 грн, сирна паста з куркою та грибами — 239 грн, спайсі чікен мелт — 249 грн.
Деталі: 1708 Pizza Di Napoli — мережа сучасних міських кафе з індивідуальним та особливим поглядом на щоденну гастрономію. Піцу в 1708 готують за авторською рецептурою, використовуючи бігу (закваску для піци й домашнього хліба) та ферментуючи тісто в холоді. Щоб сконцентрувати смак локальних інгредієнтів, зберегти форму та пухкі й хрусткі бортики, піцу в 1708 готують у форматі для одного або двох.
Львівський потяг | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Чернівецька, 21
Години роботи: щодня 05:00 — 00:00
Дещо з меню: піца: “Гавайська” — 210 грн, “Тонно” — 245 грн, “Капрічоза” — 212 грн, з лососем — 339 грн, “Іспанська” — 225 грн, “Цезаре” — 235 грн.
Деталі: Кафе-бістро «Львівський потяг» від мережі закладів Gazda Group розташоване всього за 100 метрів від Головного вокзалу Львова і вже тривалий час залишається популярним місцем для першої гастрономічної зупинки в місті. Тут можна насолодитися ситним сніданком після нічної подорожі або повечеряти перед відправленням пізнього потяга, обравши з меню різноманітні страви за приємними цінами. У меню представлена улюблена українська кухня, а також популярні страви європейської та домашньої кулінарії.
Для вашого дружнього осіннього вечора варто обрати кілька позицій з різноманіття піци, якої готують понад десяток видів. Окрім давно знайомих та улюблених варіацій “Маргарити” та “Гавайської”, варто спробувати піцу “Тонно” з тунцем та каперсами, “Цезаре” з куркою гриль і беконом, а також “Іспанську” з салямі та мисливськими ковбасками. Найвишуканішим рішенням для обіду стане піца з лососем та соусом песто.
Budzzini express | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Чернівецька, 21
Години роботи: щодня 05:00 — 00:00
Дещо з меню: піца: “Маргарита” — 225 грн, “Салямі-чилі” — 270 грн, “Гуцульська” — 260 грн, “Овочева” — 225 грн, “Сирний мікс з грушею” — 265 грн, “Барбекю” — 250 грн.
Деталі: Budzzini express — чудове гастрономічне місце у Львові, розташоване всього за 50 метрів від головного залізничного вокзалу міста. Заклад працює з 5 ранку до півночі, забезпечуючи гостей смачними й швидкими стравами як після приїзду до міста, так і перед подорожжю. Головна особливість Budzzini express — великий вибір піци, що здатна задовольнити будь-які смаки, адже в меню ви знайдете позиції від класики до справжніх кулінарних шедеврів.
Ви зможете обрати улюблену піцу або відкрити для себе нове поєднання смаків та розділити час із друзями за келихом пива. Однією з найпопулярніших позицій є піца “Чотири сезони”, в якій поєднали печериці, шинку, шпондер та соус песто. Якщо полюбляєте гостроту, то варто обрати піцу “Салямі-чилі” або “Гуцульську” з шпондером та мисливськими ковбасками. Серед вегетаріанських позицій — “Овочева” зі шпинатом та солодким перцем, “Грецька” з фетою, сирний мікс з грушею.
HUB STATION | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Двірцева, 1
Години роботи: щодня 00:00 — 24:00
Дещо з меню: піца: “Наполетана” — 379 грн, “Чілі ді Поло” — 379 грн, “Сальмоне” — 387 грн, “Фунгі Бянкі” — 389 грн.
Деталі: Торговельний центр «Hub Station» знаходиться поруч з Головним залізничним вокзалом. Є три поверхи з різними закладами: на першому поверсі кава, чай, та різний фаст-фуд, на другому поверсі бістро, а на третьому італійська піцерія NANO PIZZA. Тут можна спостерігати за роботою піцайоло — від вимішування тіста до подачі піци. В меню понад 15 видів піци, яку готують в дров’яній печі. Піч, в якій готується піца, виготовлена за технологією неаполітанського майстра Стефано Феррара, з матеріалів привезених з околиць Везувію. Можна спробувати піцу “Наполетана” з тунцем, “Чілі ді Поло” з курячим філе та дор блю, “Сальмоне” з лососем та крем-сиром.
Головна фото: Mariusz Słoński on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi