Банкетні зали в Києві: де відзначити особливу подію - PostEat

пошук

Банкетні зали в Києві: де відзначити особливу подію
29-11-2024 0 1747


Особливі події заслуговують на ідеальну атмосферу, і в Києві є безліч місць, які можуть перетворити ваше свято на справжню казку. У цій добірці зібрані банкетні зали, що підходять для будь-яких урочистостей: від сімейних свят до великих заходів із розмахом. Елегантні інтер’єри, вишукане меню й уважний сервіс зроблять кожну мить незабутньою.

Kolyba Hause | сайт | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лісозахисна 6

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: асорті з фермерських сирів — 295 грн, млинці з копченим м’ясом — 160 грн, салат з язиком та печерицями — 210 грн, креветки гриль — 385 грн, грудина молодого кабанчика під малиновим лекварем — 270 грн.

Деталі: Свої двері ресторан «Колиба Хаус» відчиняє саме для вашого неймовірного святкування чи весілля з закарпатською кухнею та українським колоритом та гостинністю. Готельно-ресторанний комплекс пропонує вишукане меню з приємними цінами. Заклад має два банкетних зали на компанію до 200 чоловік: великий зал (120 осіб), верхній зал (40 осіб), два павільйони (сумарно до 50 чоловік). Також заклад пропонує варіант ночівлі, бо має свій готель на 50 гостей. 

Наразі в «Колиба Хаус» до новорічних свят діє гаряча знижка 20% при замовленні банкетного меню та можливість принести свій алкоголь без доплат. Середня вартість чеку на одну особу становить від 1700 грн без урахування знижки. В «Колиба Хаус» ви відкриєте смак українських страв зовсім по-новому — завітайте зі всією родиною, й пориньте у світ карпатської гостинності прямо в Києві. Резерв столу за номером +380680729642.

Бelkin | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Берестейський, 40

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Дещо з меню: флет бред з восьминігом, чорізо-джем та маринованим лимоном — 470 грн, піца з карамелізованою айвою в азійському стилі — 345 грн, соковита котлета з індички з моцарелою та соусом Jus De Poulet — 575 грн.

Деталі: «Бelkin» — сімейний ресторан у парку ім. Івана Багряного з атмосферою заміського відпочинку в межах міста. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська, дров’яна піч і відкритий мангал та європейська кухня з локальних продуктів. Ресторан у парку, можливість зонування закладу, вишукані страви та різноманітність алкогольної карти в ресторані «Бelkin» зроблять ваше свято особливим. Резерв столу за номером +380968886488.

Бістро Пекаря | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Тарасівська, 29/50

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Дещо з меню: бабагануш — 145 грн, брускети з печеним перцем та анчоусами — 275 грн, салат лардон з креветками — 395 грн, равіолі з кроликом — 335 грн.

Деталі: Мережа сімейних ресторанів «Бістро Пекаря» має локацію у центрі Києва на Тарасівській. Це заклад з італійським характером, аргентинським грилем та українською душею. Площа ресторану складає 180 кв. м, банкетний залу розраховано на 70 гостей. Меню «Бістро Пекаря» складається із закусок, салатів, піци, пасти, перших страв тощо. У винній карті зібран цікаві вина, а досвідчена команда завжди підбере кращу позицію до страв. Авторські страви, широка винна карта та спеціальні банкетні пропозиції — в ресторані зроблять все для того, аби ваш особливий день пройшов якнайкраще. Деталі за телефоном: +380737734077.

Nino | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Самійла Кішки, 10/1

Години роботи: щодня 12:00-23:00

Дещо з меню:

Деталі: Гостинний та просторий ресторан Nino втілює все краще, що можна уявити про грузинську культуру. Слідуючи правилу: якщо не з душею, то навіщо це все, у сезон передноворічних святкувань на вас чекають гарячі колоритні страви грузинської кухні з дитинства Nino, душевні розмови, святкова атмосфера та можливість зібрати команду до 80 осіб в одному місці та в один час. Ресторан Nino на Теремках організує для вас затишне грузинське свято до 60 гостей у форматі банкету та до 80 гостей у форматі фуршету. Деталі за телефоном +380966003333.

Capo Di Monte | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 35

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: брускета з прошуто-крудо та сиром моцарелла — 260 грн, тартар із тунця з гуакомоле — 350 грн, салат з качиним філе під апельсиновим соусом — 350 грн, тальятелле з білими грибами та трюфелями — 370 грн.

Деталі: Capo Di Monte — ресторан італійської кухні в центрі міста. Автентичні рецепти, використання італійських продуктів та приємна атмосфера чекають на гостей закладу. У Capo Di Monte самостійно випікають італійську чіабату, готують пасту-фреска та десерти, м’ясо та риба в ресторані готуються на хоспері, хліб та піца випікаються у дров’яній печі. Для свята доступні три зали: великий для банкетів до 60 гостей, маленький зі стіною живих квітів для банкету на 30 гостей та окремий банкетний для 50 гостей. Деталі за телефоном +380672142707.

Чачаварня | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10

Години роботи: щодня 12:00 — 22:00

Дещо з меню: олів’є з язиком та опеньками — 234 грн, шашлик з хінкалі з соусом сацебелі — 157 грн, хачапурі з куркою та копченим сиром сулугуні — 288 грн, чкмерулі з курки у вершково-часниковому соусі з горіхами — 297 грн.

Деталі: «Чачаварня» — ресторан кавказької кухні на Русанівці. В ресторані затишний інтер’єр з цікавим оформленням, всього заклад може прийняти 190 гостей. Шеф-кухар закладу зібрав в меню найкращі страви кавказької кухні. В ресторані пропонують холодні закуски, салати, перші та основні страви, хачапурі та пироги, м’ясо та рибу на вугіллі. Ви можете обрати один з трьох варіантів розміщення: зал на 112 осіб, невеликий зал на 30 осіб, закриту терасу (всесезонну) на 66 осіб; банкет — до 90 гостей, фуршет — до 150 гостей. Деталі та бронювання: +380509414131.

Головна фото: https://www.pexels.com/uk-ua/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi