Заклади Львова поряд з готелями: де класно пожити і смачно поїсти у Львові - PostEat

пошук

Заклади Львова поряд з готелями: де класно пожити і смачно поїсти у Львові
06-12-2024 0 2105


Плануєте вікенд у Львові та хочете, щоб усе було ідеально: зручно зупинитися, смачно поїсти й зануритися в атмосферу міста? У Львові є чимало закладів, де гастрономічне задоволення знаходиться буквально за кілька кроків від вашого готелю. Вишукані ресторани, затишні кафе та сніданки, які заряджають енергією для дослідження міста. У цій добірці ми зібрали найкращі місця, які поєднують комфорт проживання та гастрономічні враження.

Leo | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 14

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Дещо з меню: качиний паштет з чорною смородиною та фундуком — 320 грн, пряний суп з яловичиною та яєчною локшиною — 330 грн, смажене курча з соусом жу — 480 грн, баскський чізкейк з ягодами — 310 грн.

Деталі: Ресторан Leo знаходиться на першому поверсі готелю Leopolis, який розташований в історичній будівлі, що входить до переліку пам’яток архітектури та культурної спадщини ЮНЕСКО. Готель був реконструйований за проєктом львівських архітекторів Зиновія Лагуша та Ярослава Мартинюка, які працювали над збереженням архітектурної ідентичності кам’яниць Войшівської та Крохмалевичівської та орагнічним пристосуванням їх під комфортний готель. В основі меню ресторану Leo — страви європейської кухні з акцентом на естетиці та лаконічності подач. Всі страви готують з використанням локальних продуктів. У закладі пишаються різноманіттям страв та бездоганною винною картою.

Gazda cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевченка, 73; вул. Чернівецька, 21

Години роботи: щодня 05:00 — 23:45

Дещо з меню: бограч — 210 грн, грибна юшка — 175 грн, дерунгер з яловичою котлетою — 265 грн, деруни з слабосоленою фореллю та авокадо — 305 грн, вареники зі шпинатом у сирному соусі — 240 грн, телячий язик у винному соусі — 345 грн.

Деталі: Gazda Cafe — відома мережа закладів української кухні, створена Gazda Group, де кожен день наповнений смаком і духом українських традицій. Тут гармонійно поєднуються класика та сучасні нотки, даруючи гостям неповторний кулінарний досвід. Цього літа Gazda Cafe відкрили нову локацію на вулиці Шевченка, 73 у LEV Lifestyle Hotel, що розташований за 2,1 км від Оперного театру та зовсім поруч із головними визначними пам’ятками міста. Інтер’єр закладу передає дім справжнього Газди: стіл з амбарного дубу, колоски, світильники у вигляді вареників, а стіни та стеля прикрашені ліпниною з соломою.

Снідають в усіх Gazda cafe зі світанком — з самого відкриття о 5 ранку ви зможете замовити солодкі та солоні сирники, фірмові та поживні англійський сніданок та український сніданок. А вже з 07:30 до 11:00 в Gazda cafe на Шевченка вас чекає велика різноманітність страв на шведській лінії: легкі та корисні овочеві страви або поживні гарячі страви (в цей час замовлення сніданків із меню не діє). В будні дні у Gazda Cafe на Шевченка пропонують ланчі з двох страв на будь-який смак за приємною ціною. А ввечері ви можета додати до улюблених українських страв різноманітні фірмові наливки та авторські коктейлі.

Mon Chef | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Городоцька, 15

Години роботи: щодня 12:00-23:00

Дещо з меню: грецький салат з лабне — 390 грн, карпачо з язика зі смаженими каперсами та сиром пармезан — 380 грн, грибний парфе з грушею та бренді — 370 грн, тигрові креветки панко з гуакамоле — 620 грн.

Деталі: Готель «Асторія» як один з перших історичних готелів Львова, протягом 107 років приймає гостей. Збудований у 1914 році з оригінальною назвою «Асторія», готель приймав гостей під час усіх історичних подій. Протягом останніх 60 років його знали як готель «Київ». На першому поверсі готелю знаходиться конференц-зал на 55 осіб. На другому поверсі готелю — ресторан Mon Chef. Кухня ресторану переважно європейська з акцентом на м’ясі та відмінних стейках. В ресторані постійно проходять гастровечори різних кухонь: гості сидять за спільним столом та спостерігають за процесом приготування страв, а шеф-кухар розповідає про історію страв.

SAFE | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Листопадового Чину, 8

Години роботи: щодня 12:00-23:00

Дещо з меню: брускета з томатами, страчателою і базиліком — 210 грн, класичний салат капрезе з різнокольоровими томатами та соусом песто — 470 грн, п’ємонтський вітело тонато з каперсами, анчоусами та перепелиним яйцем — 590 грн.

Деталі: Ресторан європейської кухні SAFE знаходиться у готелі BankHotel Lviv. В закладі пропонують авторське меню від досвідченого італійського бренд-шефа Стефано Антоніоллі. Винна карта ресторану налічує 270 позицій. Ресторан знаходиться на першому поверсі готелю та може прийняти 60 осіб у форматі бенкету. Унікальний інтер’єр: відкрите тинькування оригінальної будівлі Австро-Угорського банку, сейф-гігант часів Франца Йосифа, унікальна люстра, окремі зони для кендібару та танців, багато світла, що пробивається крізь великі вікна та багато зелені у мобільних вазонах.

Lion’s Castle | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Глінки, 7, 9

Години роботи: щодня 08:00-22:00

Дещо з меню: крокети з креветки — 310 грн, тартар з яловичини із цибулевим мусом — 525 грн, качо е пепе із страчателлою — 365 грн, яловичі щоки з томатним соусом та картопляним пюре — 465 грн.

Деталі: “Замок Лева” – це атмосферний готель-ресторан, розташований майже в центрі Львова поблизу Парку Культури на тихій та затишній вулиці. Це справжній замок у колоритній неоґотичній стилістиці із затишним садом і парком неподалік. Він має дві вілли XX ст. – CASTLE та MODERN, кожна відрізняється автентичним дизайном. Гордість закладу – це неймовірно красива тераса з виглядом на парк, що розташована на приватній огородженій території. В ресторані пропонують вишукане меню від шеф-кухаря, доповнене великою винною та коктейльною картою. 

Valentino | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Остапа Нижанківського, 20

Години роботи: щодня 08:00-22:00

Дещо з меню: асорті брускет — 390 грн, салат з печених овочів, ростбіфа та трюфельної страчателли — 390 грн, запечений морський гребінець з креветкою під сирним гратеном — 370 грн, тальятелле з чорними трюфелями — 330 грн.

Деталі: Ресторан Valentino розташований на даху чотиризіркового готелю «Швейцарський» в історичній частині Львова і займає два верхніх поверхи старовинної будівлі. Старовинні цегельні стелі у поєднанні з розкішними венеціанськими люстрами, зручні дивани, м’які килими, старовинні фрески — все це створює атмосферу затишку, спокою і теплоти. В меню різноманіття страв італійської кухні: тартари і брускети, салати, гарячі закуски з морепродуктів, домашня паста та ризото, піца, вишукані страви з риби та м’яса.

Головна фото: may day.ua

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi