пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Де поїсти вдень у Києві смачно, небанально й без зайвого пафосу? Якщо ви втомилися від стандартних бізнес-ланчів, ця добірка — саме те, що треба. Ми зібрали ресторани, де обід перетворюється на гастрономічну пригоду: з авторськими подачами, цікавими комбінаціями смаків і ретельно продуманим ланч-меню.
У цьому гіді — локації, де в будні можна зробити паузу між зустрічами або втекти на обід із колегами й відчути, що кожна страва — створена не для галочки, а з натхненням. Ловіть список закладів, де денне меню заслуговує не менше уваги, ніж вечірнє.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: булвр. Лесі Українки, 24
Години роботи: Пн–Нд | 12:00–23:00
Дотик узбережжя для тих, хто цінує смак і атмосферу. Biarritz — це чудове місце, де можна провести приємну зустріч за обідом у самому серці столиці.
З понеділка по п’ятницю з 12:00 до 16:00 ресторан Biarritz запрошує на ланчі для тих, хто цінує смак, атмосферу та гарні зустрічі.
Формат гнучкий — ви самі обираєте: дві або три позиції — салат, суп та головна страва, доповнені авторськими штрихами від шефа.
Ланч меню: Салати — салат з курчам та прошуто, салат з печеною картоплею, лососем і соусом із тунця або грецький салат. Супи — том ям, суп курячий з локшиною або суп мінестроне. Основні страви — строганов з пюре, тортильоні з соусом та кальмаром або котлети з кролика з картопляним пюре та грибним соусом.
Вартість: 2 страви — 499 грн, 3 страви — 650 грн.
Тут смаки надихають, а атмосфера створена для комфортного відпочинку й неспішного спілкування.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 60; Ринок “Столичний”, Павільйон В1; Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 110-А; Київ, вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall)
Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00
Ланчі діють тільки на: вул. Велика Васильківська, 60
У самому центрі Києва, поруч з метро «Олімпійська», рибний ресторан ЇshFish пропонує гастрономічне занурення в атмосферу моря. Це ідеальне місце для ланчу, якщо ви хочете на годину втекти від буденності й перетворити звичайний бізнес-ланч на маленьке свято смаку.
Меню закладу створене бренд-шефом Сальваторе Де Віво — тут багато свіжих морепродуктів, риби, легких соусів і нестандартних поєднань. Усе — на рівні хорошого вечірнього ресторану, але доступне вже з 10:00 ранку. Саме тому ЇshFish варто включити до списку гастро-точок для обіду в місті.
У ресторані ЇshFish подають соковиті, смачні й абсолютно морські бізнес-ланчі, які точно сподобаються поціновувачам морепродуктів. Морський бізнес-ланч у ресторані ЇshFish – кожен день новий смак!
У ланч-меню входить: салат , основна страва та напій. Варість – 299 грн
Основні страви кожного дня різні. Зокрема, це можуть бути: паста з креветками, соте з морепродуктами, рисова лапша з морепродуктами, різотто з морепродуктами.
Усі варіанти – виключно з морепродуктами. Ідеально, щоб зробити обід не просто смачним, а ще й корисним і витонченим.
В закладі все налаштовано на те, щоб ви могли пообідати смачно, неквапно й зі стилем. Ідеально — для робочої зустрічі, обіду з колегами або просто приємної перерви наодинці з собою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Ланчі пропонують: з 12:00 — 16:00
SpicyNoSpicy — це місце, де емоції передаються через смак. Хочете ніжності чи драйву — скажіть це не словами, а спеціями. Трішки кайєнського перцю або солодкий базилік — і у закладі точно знатимуть, що приготувати. Тут можна поїсти як для душі, так і для вогню всередині.
Ланчі: «Казки Далекого Сходу» — це гастро-подорож Азією, де кожна страва — про настрій і смак
Тайський Ланч Суп Том Ям Гай з куркою та креветками. Том Ям з кокосовим молоком, курка, креветки, ерінги, локшина яєчна, мояши. Вартість — 650 г, 420 грн.
Корейський Ланч Яловичий Рамьон. Корейський рамьон з ростбіфом, ерінги, яйце, капуста пекінська, цибуля зелена, локшина. Вартість — 650 г, 420 грн.
Малазійський ланч — Насі Лемак. Куряча ніжка KFC подається з рисом,з додаванням соєвого соусу та пастою лемонграс. Свіжий огірок, яйце, цибулеві кільця, арахіс та кінза. Вартість — 485 г, 420 грн.
Японський ланч. Місо суп з ерінгами, рисова локшина, пекінська капуста, зелена цибуля, кінза, кунжутна олія. Футомакі №1 (норі,суши рис, авокадо, огірок, лосось, тунець, краб, омлет, ікра тобіко) – 420 грн.
SpicyNoSpicy — тут їжа говорить замість вас.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 37
Телефон: +380675011395
Меню ланчів: діє щодня з 12:00 до 16:00. Спробуйте зокрема популярний та єдиний у Києві стейк-ланч.
Sam’s Steak House — проєкт ресторанної групи USG Holding. Холдинг об’єднує бренди il Molino, Сушия, Tbiliso, City-Zen, DOM №10. Sam’s Steak House — це втілення американської стейк-хаус культури в центрі Києва, з фокусом на преміальне м’ясо, ідеальну техніку приготування та сервіс, що відповідає найвищим стандартам.
Серед позицій, зокрема:
До ланчу можна додати ягідний компот (60 грн), еспресо, американо або чай (від 70 грн) чи келих вина (190 грн).
У Sam’s Steak House ви можете зробити собі ланч, що справді запам’ятається — з авторськими стравами, які перетворюють звичайну обідню перерву на справжнє гастрономічне задоволення.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рогнідинська, 2
Телефон: +380504690086
Години роботи: щодня з 11:00 до 23:00
Бізнес-ланчі: у будні з 11:00 до 17:00 (крім вихідних і свят)
Мандрівка по історичній атмосфері Києва кінця XIX – початку XX століття. Заклад в центрі столиці, за крок від Бессарабського ринку. У залах з автентичним українським інтер’єром — усе для того, щоб відчути себе гостем старого Києва.
У «Первака» вісім залів, кожен зі своїм унікальним настроєм, а ще — літня тераса з настроєм заміського клубу. У меню — традиційна українська кухня в найкращому виконанні: борщ з пампушками, вареники з різними начинками, домашній хліб, 5 видів сала, котлета по-київськи та фірмові настоянки — усе, щоб ви відчули справжній смак української гостинності.
Бізнес-ланч у «Первака» — це нагода не просто швидко поїсти, а зробити собі справжню гастрономічну паузу в автентичному середовищі. Щодня з 11:00 до 17:00 ви можете насолодитися повноцінним обідом від 230 грн — 260 грн. Тут діють три варіанти бізнес-ланчів, кожен із яких включає першу страву, салат, основну страву та напій. Меню оновлюється щотижня — тож завжди є щось новеньке, стежте за оновленнями у сторіз або запитуйте у персоналу.
До кожного ланчу додають приємні бонуси: закуски із салат-бару (запитуйте у вашого офіціанта), свіжий хліб та пончики з пекарні, а також фірмові намазки. А якщо хочеться завершити обід на солодкій ноті — є десерт усього за 25 грн.
Особливо варто звернути увагу на фірмові настоянки, які ідеально завершать обід або стануть його ароматним акцентом.
В «Первак» варто зупинитись на ланч — бо навіть у звичайний будній день тут легко влаштувати маленьке свято смаку.
Фото: всі заклади в добірці
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi