пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Київ давно став справжнім гастрономічним хабом для поціновувачів азійської кухні. В добірці ми зібрали найкращі азійські ресторани Києва, де класика поєднується з креативними смаковими експериментами. Від китайських і японських ресторанів, де готують автентичні суші та роли, до тайських і в’єтнамських закладів, які вражають насиченими спеційними поєднаннями, тут кожен знайде своє ідеальне місце.
Ми орієнтувалися на топ ресторани азійської кухні Києва, звертаючи увагу на атмосферу, сервіс і автентичність страв. Будуть заклади для будь-якого настрою: від тихих ресторанів для вечері до місць для дружніх зустрічей із екзотичною кухнею в Києві.
Читайте наш гід по гастрономічних відкриттях Києва, якщо роздумуєте де поїсти азійську їжу в столиці і хочете скуштувати справжню качку по-пекинькі, лаксу з Малайзії, корейські роли Кімбапи чи Насі горенг з Індонезії, страви вок, дімсами чи тайські карі, і прагнете відчути смак Азії в Києві на повну.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 2, Київ, Україна.
Virgin Izakaya Bar вирізняється естетикою: стриманою, витонченою та вишуканою. Атмосфера будується на балансі сучасного стилю та японської культури. Все стримано та елегантно, витримано в мінімалістичному стилі. Відкрита кухня дозволяє спостерігати за роботою шефа і команди кухні в реальному часі.
Меню поєднує традиційну японську гастрономію та авторський підхід. Страви з робата-гриля мають характерний димний відтінок і особливу глибину смаку. У меню є сашимі, татакі, hand roll, азійські пельмені та локшина. Коктейльна карта створена так, щоб підкреслювати й доповнювати смак страв. Грають live DJ-сети. Також в закладі face control і dress code. Virgin Izakaya Bar орієнтований на гостей, які цінують естетику: від кухні до музики.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Лесі Українки, 30а
Ресторан паназійської кухні в Києві. Тут про смак, настрій та атмосфера створюють комплексний гастрономічний досвід. В меню: авторські інтерпретації класичних азійських страв: від гострих до кисло-солодких. Персоналізовані рекомендації страв базуються на китайському зодіаку. Для святкових абр бізнес-подій можна зайняти дві банкетні зали: «Мурано» та «Фенікоттеро». Також є лаунж-зона з окремим меню зі снеками, коктейлями та кальяном. По вихідних працює няня, тож батьки можуть відпочивати, поки діти зайняті. Шеф-кондитер Антон Штипа, представник України на Coupe de Monde de la Pâtisserie і переможець WORLD CHOCOLATE MASTERS 2021/2022. Тож десерти в Fenix на висоті.
Fenix підходить для різних нагод, від романтичних вечерь до сімейного відпочинку. Атмосфера ресторану поєднує стиль, комфорт, авторську кухню та кондитерські шедеври.
Де: площа Спортивна, 1а
Розташований на п’ятому поверсі ТРЦ Gulliver. Поєднує ресторан з відкритою терасою, лаунж-зону та бар. Для гостей передбачені зручності: паркінг і приватний ліфт. Ресторан працює щодня з 12:00 до 22:00. Кожна деталь підкреслює культурну і гастрономічну естетику Сходу. Сучасна японська кухня. Акцент на елегантність та атмосферу.
Страви готуються на робата-грилі, що надає їм димного аромату та глибини смаку. Меню включає суші та сашимі, приготовані з увагою до деталей. Традиційні та авторські позиції: саке з Японії, Raw bar, закуски, темпура, салати, супи, страви з рису та локшини, основні страви й гарніри. Для завершення трапези пропонуються десерти. Окремий простір присвячено суші-бару. Напої доповнює коктейльна карта, а також широкий вибір у барному та винному меню.
Простір добрий для вечорів з друзями, романтичних побачень та особливих моментів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Чикаленка, 29
Розташований біля головного входу до Premier Palace Hotel. Кілька зон для різних типів відпочинку: обід із батьками, зустріч із друзями, романтичне побачення чи бізнес.
Авторські та класичні японські страви, включаючи суші, роли, сашимі, супи, закуски та тепан-меню. Тепан-меню готується прямо перед гостями, додаючи видовищності до вечері. Фірмові роли, такі як Рол Ебі, Манго-Самон, Філадельфія з гребінцем та Лакедра халапеньо.
Барна карта включає японський віскі, саке, сливові вина та авторські коктейлі. Меню поєднує свіжість продуктів та гастрономічну глибину смаків. Суші-бургери, гункани, сет-суші та акваріум, оригінальні позиції меню. Бізнес-ланчі щодня з 12:00 до 15:00. Ikigai, це поєднання класичної японської кухні та сучасного авторського підходу до смаку та подачі.
Фото: всі заклади з добірки
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi