Що їдять в Києві: авторські страви, сезонні делікатеси - PostEat

пошук

Що їдять в Києві: нові бургери і піца, XL-круасан, сендвіч з бріскетом від, десерт "Метеорит" та десерт "Піноколада"
27-09-2025 0 1408

Цього тижня Київ живе смаком: від ароматних авторських страв до сезонних делікатесів і десертів. Ми промоніторили, що їдять в Києві і зібрали найсвіжіші гастрономічні ідеї столиці і заклади, де шефи творять магію на тарілці. 

Ця добірка для тих, хто хоче дізнатися що їдять в Києві цього тижня, спробувати нові поєднання смаків. Тут і класичні ресторани з перевіреними рецептами, і сучасні концепції, де сезонність і авторські підходи визначають меню.

Розказуємо, що їдять в Києві цього тижня, обирайте найсмачніше і плануйте свій гастро-вікенд.

Pie Spot Burger Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2 

Pie Spot Burger Club працює у форматі self service, без резерву та пропонує класичні бургери високої якості.  Концепцію створив шеф Ілля Сьомін. 

Що треба брати:

  • Подвійний чізбургер — дві яловичі котлети, соус чеддер, мариновані огірки, цибуля, бургер-соус, кетчуп, гірчиця (311 грн).
  • «Оклахома» — дві яловичі котлети, бекон, соус чеддер, мариновані огірки, цибуля, бургер-соус (333 грн).
  • Вегетаріанський подвійний чіз — дві веганські котлети, айсберг, мариновані огірки, цибуля, кетчуп, гірчиця (322 грн).
  • Півфунтовий бургер (не смеш) — котлета 227 г, соус чеддер, мариновані огірки, айсберг, цибуля, кетчуп, бургер-соус (333 грн).

Romantica Pizzeria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київ (точна адреса у наданій інформації не зазначена)

Новий гастропроєкт Mimosa Group, заснований на досвіді римської піци alla pala. Команда навчалася в Casa Manco у Римі, працює над ферментованим тістом до 72 годин. Меню поєднує автентичність римської кухні та сучасний смак. 

Що треба брати:

  • Маргарита: томатний соус і моцарела (305 грн)
  • Пеппероні: гостра ковбаска (360 грн)
  • Чотири сири та кленовий сироп: солодко-сирна комбінація (395 грн)
  • Груша та Горгонцола: поєднання фруктових і сирних нот (365 грн)
  • CasaManco: сучасна інтерпретація римського хіта (340 грн)
  • Копчена Скаморца з лимонами (410 грн)
  • Інші варіанти: Гріча, Пекоріно Романо, Мортадела та картопля, Фенхель та апельсин, Цукіні зі страчателлою та анчоусами.

Picnic Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирилівська, 15/1а

Cafe пропонує сніданки протягом усього дня, випікає ароматну випічку, готує десерти та торти на замовлення.

Що треба брати:

XL-круасан вагою 1200 г з шоколадно-горіховим кремом або солоною карамеллю. Супер буде для компанії або святкування. Замовлення робити за 2–3 дні. Вартість: 1450 грн.

Публіцист

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25, Київ

М’ясний ресторан із відкритою кухнею та грилем на вогні. Заклад працює щодня з 09:00 до 22:00. У меню м’ясо, закуски, салати, супи, ковбаси, риба, піца та десерти. 

Що треба брати: Сендвіч з бріскетом (400 грн) із яловичої грудинки, молодою капустою, трюфельним айолі, соусом барбекю, бочковим огірком, салатом ромен та карамелізованою цибулею.

NĂM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48/18

Ресторан від Ектора Хіменеса-Браво. Концепція: в’єтнамські та французькі традиції, натхненна подорожжю шефа В’єтнамом та легендою про щоденник Дана Лінга. Перший поверх включає амфітеатр з фресками та бар для класичних і авторських коктейлів. Другий поверх: камерна зона для приватних заходів. Банкетний зал вміщує до 50 осіб. 

Що треба брати:

  • Метеорит з праліне чорного кунжуту та лаймовим кремом. Вартість: 305 грн. 

Shalom, Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Мазепи, 5а 

Про заклад: Ізраїльське міське кафе від мережі Алекса Купера. Працює щодня з 8:00 до 23:00. Сніданки у будні:  8:00 до 12:00; та з 8:00 до 13:00 у вихідні. Заклад pet-friendly.

Що треба брати: Пастрамі сендвіч (390 грн) на солодовому хлібі з пастрамі, тхіна-майонезом, гірчицею та цибулею. Подається з томатним соусом берблан, огірками кімчі та міксом зелені.

Кафе-кондитерська «Крендель» (Харківська мережа кондитерських в Києві)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Шота Руставелі, 12

Мережа має три точки в центрі Києва. Пропонує сніданки, пасту, брускети, мелти, салати, десерти та випічку. Є алкогольні та безалкогольні напої, коктейлі, сезонні пропозиції.

Що треба брати:

Десерт «Піноколада»: бельгійський молочний шоколад, кокосова паста, ананасовий мус, кранч з молочного шоколаду та пісочного печива. Вартість: 210 грн.

Фото: всі заклад з добрки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi