пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Шоколадний батончик Жуколад із личинками, спільний проєкт Milk Bar, China Hi та мережі «Аврора», презентували 28 жовтня у Києві та Львові. Десерт створено на основі шоколаду з додаванням справжніх, хрустких, їстівних личинок.
Коли і чому з’явився батончик Жуколад
За словами команди, ідея народилася з бажання кинути виклик звичним уявленням про десерти та показати, що їжа майбутнього може бути і смачною, і провокативною.
«Разом ми створили «Жуколад», шоколадний батончик зі справжніми, їстівними, хрусткими… личинками! Бо часом одне «фу, клас», краще за тисячу «ок». Словом, це наш спосіб сказати: світ змінився. І десерти в ньому теж», — пояснюють автори.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Хто створив проєкт
До колаборації долучилися три бренди:
Milk Bar Kyiv: один із найпопулярніших десерт-барів столиці;
China Hi: сучасний азійський ресторан із київським характером;
Аврора мультимаркет: українська мережа, що підтримує нестандартні колаборації.
Разом вони створили продукт, який, за словами авторів, «трохи збиває з пантелику, але дарує емоцію».
Де знайти Жуколад
Батончик Жуколад із личинками уже доступний у продажу в мережі магазинів «Аврора» та в закладах China Hi у Києві та Львові.
Команда радить куштувати новинку, щоб «дивувати і дивуватися або подарувати тим, у кого вже є все, крім зофобасів».
Що стоїть за ідеєю
Проєкт став іронічною реакцією на глобальні зміни у світі харчування. Команда підкреслює: головна мета не шокувати, а переосмислити задоволення від їжі, через гру, іронію та відкритість до нового.
Фото: Китайський Привіт та Milk Bar
Читайте також:
Де провести новорічний корпоратив у Києві 2026: топ просторів та закладів
Нове японське міське кафе Oishi Ba відкрилось у Києві
Новий японський ресторан ҐО відкрився у Києві на вулиці Обсерваторній
Витримка стейків: технології dry aged, wet-aged, butter steak і трюфельний Рібай
Топ-7 бургерів у Києві, які готують не бургерні заклади
Wine&Spirits Ukraine 2025: нова локація, понад 100 брендів і світові прем’єри
Українські вина здобули золото на Sélections Mondiales des Vins 2025 у Північній Америці
Гастровечеря з Дмитром Кулебою в Луцьку: поєднання української кухні та дипломатії
Спеції, олії, бальзаміки: експедиція home-інфлюенсерки Юлії Лункової європейськими виробництвами
Топ сніданків у Києві: від яєчні до шампанського
Еволюція Одеського Чорного: перша національна вертикальна дегустація українського вина
У Wine Wine з’явились вина від українського виробника: сімейна виноробня з Одещини PETROPOL
Премія Frame Awards 2025 оголосила фіналістів: сред них — проєкт «Грибова Хата» від YOD Group
SUPERNATURAL Christmas Edition — велика різдвяна дегустація натурального вина у Києві
Lviv Croissants створили круасан за рецептом свого 12-річного гостя
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi