Де поїсти у Львові вдень — питання, яке турбує і туристів, і місцевих, особливо коли хочеться знайти смачний бізнес-ланч у місті з величезним вибором ресторанів.
Зібрали ресторани, кафе і бістро Львова, де подають бізнес-ланчі: від класичних сетів із супом та гарячим до сезонних пропозицій, локальної кухні, креативних ланч-меню й авторських рішень шефів.
Тут актуальні пропозиції, графіки подачі ланчів, особливості меню, ціни та переваги кожного закладу.
Gazda Cafe
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шевченка, 73
Міське кафе української кухні від мережі Gazdagroup, засновник Василь Бундз. Великий вибір вареників, дерунів, котлети по-київськи, домашні наливки. Формат базується на ідеї «господаря». В меню класична українська кухня: борщ, бограч, сало, вареники, домашні супи. Ланч-меню подають з 12:00 до 16:00. Кожен ланч за 230 грн, а першу страву можна додати за +50 грн і на вибір є борщ пісний, курячий бульйон або грибна юшка.
- Ланч №1: шніцель з картоплею по-селянськи, бринзою та грибним соусом + опція додати першу страву
- Ланч №2: вареники з картоплею, сметаною та шкварками + перша страва за бажанням
- Ланч №3: картопляно-горохове пюре з курячою ковбасою та йогуртово-часниковим соусом + можливість додати суп
- Ланч №4: булгур з овочами та рибними тефтелями в томатно-вершковому соусі + суп на вибір — додатково
- Ланч №5: курячі бьоли у вершково-томатному соусі, гречка та зелена цибуля + будь-яка перша страва за +50 гр.
Ахалі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Дудаєва, 16; вул. Курбаса, 4; вул. Стрийська, 45Д
Якщо шукаєте, де пообідати у Львові, заходьте до грузинського ресторану Ахалі. Для обідів тут створили 5 варіантів бізнес-ланчів — “Вах меню” з улюбленими стравами гостей всього за 333 грн. А головне, вигода від 221 до 327 грн, порівняно із замовленням страв окремо по меню. Маленький інсайт від Ахалі. Найчастіше замовляють комбо №2 з хачапурі Бадріджані та курячим бульйоном — поживно, смачно й легко. А ось найвигідніший варіант — ВАХ №3:
- хінкалі свинина–телятина (4 шт)
- рулетики з печеного перцю
- хумус або паштет
- хліб шоті
- компот або Coca-Cola (класична або Zero) 0,5 л
Окремо це обійшлося у 660 грн – у бізнес-ланчі ж усе коштує 333 грн.
Пропозиція діє щодня, з понеділка по неділю, у ресторані та для замовлення доставки у Львові. Замовити доставку можна на сайті.
Китайський Привіт
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Миколи Вороного, 3
Мережа китайських кафе (у Львові та Києві) з атмосферою Китаю: гучного, яскравого, живого. Засновник — Міша Кацурін. Китайська кухня без адаптацій: страви за оригінальними рецептами. У Львові перший заклад працює з 13 липня 2025 року. (Після літнього інциденту отруєння команда впровадила ISO22000: міжнародний стандарт безпеки харчування, який застосовують світові фуд-мережі та авіаційні кейтерінги. Контроль кожного етапу приготування, від продукту до подачі). Ланчі подають щодня з 12:00 до 15:00. Концепція проста: три варіанти (і том ям), швидка подача, стабільний смак і максимальна автентика.
- Ланч 1, Кисло-солодка курка: курка в кисло-солодкому соусі, рис, биті огірки. Ціна: 250 грн
- Ланч 2, Пекельний Гун Бао: підписна гостра курка Гун Бао від шефа, рис, гострі огірки. Ціна: 250 грн
- Ланч 3, Лакшері ланч з креветкою: креветка в кисло-солодкому соусі, рис, салат «Софія 3». Ціна: 350 грн
- Том Ям від Сяна. Міні порція. Ціна 130 грн.
BI & BI bakery
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Повітряна, 78
Кав’ярня-кондитерська зі сніданками, вином і десертами. В меню страви європейської кухні, працює окреме дитяче меню і банкетні пропозиції. Можна замовити торт для подій. Для дітей облаштована ігрова зона з мінікухнею. У будні з 12:00 до 15:00 діють Happy Hours, обідні ланчі за фіксованими цінами.
- Business Lunch №1: Легкий бульйон із перепілки, паста зі шпинатом і куркою та чашка американо за 260 грн
- Business Lunch №2: Крем-суп з броколі, печена картопля з курячим філе й американо за 250 грн
- Business Lunch №3: Бульйон, картопляні діпи, курячі крильця, салат і американо за 290 грн
- Business Lunch №4: Бульйон, булгур, курячі крила, свіжий салат і чашка кави за 250 грн
Доктор Фауст
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Вірменська, 14
Ресторан на Вірменській, оформлений у стилі старовинних лабораторій і бібліотек алхіміка. У меню: авторські напої, страви з незвичайною подачею та історіями про алхіміків. Ланчі подають у будні з 11:00 до. 16:00
- Ланч Алхіміка: фетучіні з куркою та грибами, салат із тигровими креветками, чері, яблучний дрессинг за 330 грн.
- Ланч із відбивною по-французьки: фетучіні аль денте, салатом із печеним гарбузом за 230 грн.
- Ланч із філе хека: хек в хрусткому клярі з овочевим рисом; салат із квашеної капусти за 230 грн.
- Ланч із курячими мітболами з чедером, картопляне пюре, салат із буряка й фети за 230 грн.
- Ланч із млинцями, курячим жульєном у вершковому соусі та морквою по-корейськи за 210 грн.
Грушевський Cinema & Jazz
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Шевченка, 28
Класичний ресторан у центрі Львова. Показують кіно, жива музика та мистецькі виставки. Готують авторську кухню, мають затишний сервіс. Також є дитяче меню, тож місце підходить і для сімейних обідів. Бізнес-ланчі подають у будні з 12:00–16:00, за фіксованою ціною. У сет входять салат, перша страва, основна страва з гарніром та напій. Варітсть — 378 грн
- Три салати на вибір: Салат із печеним гарбузом та бальзамічним соусом. Салат із руколою, в’яленими томатами та оливковою олією. Салат із буряком та волоським горіхом.
- Три перші страви: Гострий суп харчо. Гарбузовий крем-суп. Борщ
- Три основні страви: Телапія зі спаржевою квасолею, томатами чері та базиліком. Яловича печінка з вершковою полентою. Курячі котлети з картопляним пюре.
- До напою: узвар.
- Додаток: хлібна корзина.
Медівня 1979
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Краківська, 17
Один із найстаріших закладів Львова, що працює з кінця 70-х, зберігає дух української гостинності. Має унікальний внутрішній дворик, де можна насолодитися стравами під відкритим небом в теплі сезони. Особливістю закладу є крафтові наливки та настоянки власного виробницва. В меню: традиційні страви в сучасному виконанні. Ланчі подають щодня з 12:00 до 16:00.
- Ніжні тальятеле у вершковому соусі песто, подані з соковитим запеченим стегном. Ціна 220 грн.
- Напій: узвар або компот (за наявності додатку Gazda24)
- Перша страва +50 грн: Борщ або Томатний крем-суп або Бульйон.
La Luce
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Підстригача, 1
Ресторан з терасою, що виходить на берег озера. Італійська кухня з локальними українськими продуктами. Мають власний винний погріб. В меню: піца на дровах з цільнозернового борошна, паста ручного виробництва, страви на вогні, антіпасті, салати, супи, ризотто та десерти. Проводять винні дегустації у поєднанні зі стравами. Ланчі (Siesta меню) готують з пн–тт з 12:00–16:00.
- польпеті софі лорен: рибні котлетки з судака і креветок у соусі бешамель, з картопляним пюре, маскарпоне і базиліком: 310 грн
- спагеті моніки белуччі: спагеті з філе дорадо, лимонною пастою, в’яленими томатами та бейбі-каперсами, з часником конфі, зеленою олією та цедрою лайму: 370 грн
- лазанья андріано челентано: лазанья з рікотою, запеченим баклажаном, томатним соусом та сирами: 290 грн
- кролик лучано паваротті: кролик, тушкований з овочами в томатному соусі, з кремовою полентою: 340 грн
- бістека федеріко фелліні: полядвиця з томатним соусом, часником та оливковою олією, з картопляним пюре та пармезаном: 360 грн
Biblioteka.Resto.Bar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Краківська, 7
Сучасний ресторан у центрі Львова. У меню авторські страви, класичні європейські рецепти та сезонні страви зі свіжих локальних продуктів. Добре місце для ділового обіду, зустрічі з друзями. Бізнес-ланчі: пн — пт з 12:00 до16:00. На кожен день є два сети на вибір, вартість — 389 грн. Страви в кожному сеті різняться щодня.
- Понеділок: сети з м’ясними або рибними стравами
- Вівторок: сети з креветками, пастою або салатом
- Середа: сети з куркою або телятиною
- Четвер: сети з пастою та супом
- П’ятниця: сети з піцою або пастою з салатом
Фото: всі заклади з добрки
Читати також:
Подарунки, солодощі, смаколики та заходи від закладів Львова на Святого Миколая
Топ ресторанів Львова для смачного ритуалу: баланс і гарний настрій в середині тижня
Ресторани Львова з меню для тваринок: посібник для гурманів-власників домашніх улюбленців
Місця, де найатмосферніше святкувати корпоратив: казкові інтер’єри і святковий декор
Корпоратив в Києві у форматі вечері: простори, проекти та заклади з дегустаційним меню або гастрономічними вечерями
Безлімітне ігристе та коктейлі в Києві: топ закладів з напоями без обмежень
Нові заклади Києва жовтень 2025: 21 локація, що відкрилась в місті
Де провести новорічний корпоратив у Києві 2026: топ просторів та закладів
Топ ресторанів Києва для заходів та святкувань: де подія стане особливою
Українські сири отримали 5 нагород на міжнародному конкурсі World Cheese Awards 2025
Корпоратив із власними напоями: формати з cork fee або власний алкоголь
Французька кав’ярня у Києві: «Kvitkova Café» відкрилась з атмосферою Парижа і десертами як у Франції
Нова бургерна у Києві від Burger Farm на вул. Олександра Олеся, 4А
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi