Молекулярні десерти від Дмитра Дударенко - PostEat

пошук

Молекулярні десерти від Дмитра Дударенко
24-10-2018 0 2717


А ви знаєте що таке Альгінат, Глюконолактат, Інстагель, Метил гель?
11 листопада Всеукраїнська асоціація кондитерів вам розкаже та покаже, як робити екзотичні сфери та молекулярну піни за допомогою текстури Bubble. Приготують морозиво та сорбети. 

Програма:
Желейні цукерки “Fruta” у їстівній упаковці
Авторський десерт “Yema” зі сферою манго-маракуйя, бісквітом з юзу і ванільним кремом
Десерт “Gnocchi” з пюре лічі та маракуйєвим конфітюром
“Sarten” – бронзова шоколадна сковорідка з кремю кокос-бергамот та екзотичною сферою.
Шоколадне морозиво в глазурі Гурме 
Сорбет на основі пюре маракуйї.

Місце: Кондитерський простір Всеукраїнської Асоціації Кондитерів
Ціна: 999 грн

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi