Де святкувати 8 березня у закладах Львова: особливі програми до свята весни - PostEat

пошук

Де святкувати 8 березня у закладах Львова: особливі програми до свята весни
06-03-2019 0 3857


Де святкувати 8 березня у закладах Львова шукала редакція PostEat. До свята 8 березня львівські ресторани вирішили гарно підготуватися, щоб подарувати жінкам незабутнє свято весни. Якщо ви досі у пошуках ідеального ресторану для святкування приходу весни, цей огляд саме для вас. Ми дізнались, де святкувати 8 березня у закладах Львова і розповідаємо про це у новому огляді.

Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 169 грн), паста (59 – 209 грн), піца (49 – 189 грн), десерти (25 – 85 грн).

Їжа: піца строганоф – 129 грн, паста горгонзола – 149 грн, лазанья аль форно – 149 грн, камамбер гриль з хрусткою чіабатою – 129 грн.

Напої: ігристе вино Miol Prosecco Treviso Bortolomiol – 490 грн/750 мл, б/а ігристе вино Moscato & Peach zero night – 290 грн/750 мл, вино Entrecote Gourmet Pere & Fils – 440 грн/750 мл, вино Sauvignon Blanc Casillero del Diablo – 440 грн/750 мл.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки з 7:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

У ресторані італійської кухні Vapiano Lviv підготували безліч сюрпризів для жінок. У святковій програмі 8 березня заплановано виступ гурту «Макс Пташник & Clan», частування від закладу та професійні фотографії на згадку для кожного бажаючого. Й обов’язково — фірмові страви Vapiano Lviv, які зроблять вечір смачним та незабутнім. Початок святкування о 19:00, резерв столів за телефоном +380675607883.

SAFE restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Листопадового Чину, 8.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (201 – 675 грн), основні страви (150 – 756 грн), десерти (84 – 123 грн).

Їжа: сальтімбока зі свинини з маслом шавлії – 150 грн, блакитний тунець в прянощах – 450 грн, мідії з овочами та винним соусом – 360 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні у готелі BankHotel Lviv, авторське меню, кондитерська майстерня, 270 позицій у винній карті, вишуканий інтер’єр, велика колекція алкоголю, резерв столів.

У день, коли хочеться особливих вражень, ресторан SAFE restaurant запрошує насолодитись неповторною атмосферою: вечеря в оранжереї — в оточенні екзотичних рослин, птахів, тьмяного світла, безлічі свічок та вишуканої музики. На гостей чекатиме грандіозна фотозона з welcome drink, вишукане святкове cет-меню від шеф-кухаря Дмитра Пирогова та розіграш сертифікату на відвідування SPA-салону. Вартість «Ночі в оранжереї»: 900 грн з особи. Початок вечора о 19:00, резерв столів за телефоном +380672975115.

Dynamo Blues — Steak House Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Василя Стуса, 4.

Бюджет: ₴₴. Салати (59 – 230 грн), стейк-меню (59 – 179 грн/100 г), десерти (45 – 95 грн).

Їжа: ростбіф з руколою та пармезаном – 149 грн, цезар з лососем гриль – 180 грн, сицилійська м’ясна лазанья – 99 грн, тірамісу – 89 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: стейкхаус, концептуальний інтер’єр, страви на грилі, гриль у залі, можливість приготувати стейк самостійно, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, сцена для музичних виступів, контактна барна стійка, велика колекція вина, тематичні вечірки та концерти.

У м’ясному ресторані Dynamo Blues — Steak House Lviv вирішили привітати жінок зі святом весни гарною вечіркою. За чудовий настрій та драйвову музику відповідатимуть давні друзі закладу — одеський гурт LOVEMAKERS. Вхід на вечірку 200 грн, початок концерту о 19.00. Резерв за телефоном +380322750189.

Park. Art of Rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вітовського, 43а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (160 – 330 грн), основні страви (125 – 420 грн), десерти (35 – 180 грн).

Їжа: севіче із сібаса – 325 грн, салат з рожевого тунця – 280 грн, фуа-гра з печеною грушою та яблуком – 335 грн, вареники з мангалицею – 105 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: вишуканий ресторан авторської європейської кухні, японські спеціалітети у меню, створений засновниками львівського холдингу «Акурат», знаходиться у комплексі відпочинку на території парку ім. Хмельницького, кілька залів, підходить для особливих подій, бізнес-ланчі по будням з 12:00 до 16:00, дегустації, коктейльна карта, літня тераса, кальян, парковка, доставка.

8 березня в ресторані Park. Art of Rest планують відзначати яскраво — за гарний настрій буде відповідати ведучий Євген Белявский, а оспівувати красу та ніжність весни — Павло Романчук. Крім того, гості можуть стати щасливими власниками подарунків від партнерів свята «CТРЦ Спартак» та Martelle-studio. Початок вечора о 20:00, резерв столів за телефоном +380670082222.

Грушевський

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т. Шевченка, 28.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (148 – 298 грн), основні страви (146 – 486 грн), десерти (88 – 138 грн).

Їжа: філе качиної грудки з винною грушою – 288 грн, соте із дичини по-мисливськи – 218 грн, вареники з мангалицею – 118 грн.

Напої: горіхова наливка – 38 грн/50 мл, грапа зі Львова – 48 грн/50 мл, американо – 35 грн.

Деталі: концептуальній ресторан-мистецька платформа, входить до ресторанного холдингу Akurat, два поверхи, знаходиться у центрі міста; страви української, європейської та авторської кухні; сніданки щодня з 9:00 до 12:00, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 16:00, настоянки власного виробництва, коктейлі на настоянках, власна програма лояльності, жива музика, концерти, перегляд кінофільмів та спортивних подій, окремий танцювальний майданчик, паркінг, літня тераса на 40 гостей, банкетні пропозиції, доставка, take away.

«Грушевський» — перша у Львові ресторація, що вже 6 років поєднує формат мистецької локації та класичного ресторану. 8 березня у закладі планують відсвяткувати чудовою вечерею під романтичні мелодії Аліси Маркелової та Любомира Радомського. Початок святкування у верхній залі Cinema&Jazz о 19:00. Резерв столів за телефоном +380986764600.

 

Kavalier Boutique Hotel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Старознесенська, 70.

Бюджет: ₴₴. Салати (130 – 230 грн), основні страви (120 – 600 грн), десерти (80 – 140 грн).

Їжа: форель запечена з лимонним тартаром – 120 грн/100 г, паста з гарбузом та в’яленим томатом – 90 грн, тартар з яловичини – 230 грн.

Напої: еспресо – 38 грн, лате – 50 грн, лікер «Вана Таллін» — 75 грн/50 мл.

Деталі: ресторан європейської та італійської кухні, знаходиться у однойменному готелі, сніданки, страви на грилі, винна карта, вишуканий інтер’єр, декілька залів.

У затишному ресторані готелю Kavalier Boutique Hotel у цей чарівний весняний вечір гратиме атмосферну музику Dj EFIDM, а чудові фотознімки на пам’ять зробить професійний фотограф. Як завжди в меню улюблені страви європейської та італійської кухні, які супроводжуватиме відмінне вино. Початок вечора о 19:00, резерв столів за телефоном +380938845707.

 

Фото: Facebook Kavalier Boutique Hotel, Грушевський,  Park. Art of Rest, Dynamo Blues — Steak House Lviv, SAFE restaurant, Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi