Бари з наливками і настоянками у Києві - PostEat

пошук

Бари з наливками і настоянками у Києві
27-08-2019 0 3622


Бари з наливками і настоянками у Києві – цій темі присвячений матеріал цього разу. Розберемося з поняттями, щоб не було непорозумінь, оскільки поняття наливка, настоянка та лікер часто плутають. Проте, це три різних напої, які різняться за технологією виробництва, за міцністю та вмістом цукру. В настоянках міститься до 30% цукру або він зовсім відсутній, наливки мають 28-40% цукру, а лікери — 25-60% цукру. Настоянки і більшість лікерів виготовляються шляхом мацерації тобто настоювання міцної алкогольної основи, наприклад, горілки або спирту, на сировині (корінні, ягодах, фруктах, травах, тощо) з подальшим додаванням в отриманий екстракт інших інгредієнтів. Наливка – це солодкий фруктово-ягідний спиртний напій, міцністю 18-20%. Виробляється з спиртованих соків і настоїв свіжих фруктів і ягід, цукрового сиропу, ректифікованого спирту, води. Проте деякі наливки готуються шляхом природного бродіння сировини без додавання спирту, приблизно як вино. У таких наливках міцність досягає приблизно 12% або менше. Такі наливки можна приготувати у домашніх умовах. Для цього потрібен бутель або велика ємкіть. На 1\6 в бутель засипають очищені ягоди (або фрукти), а вільне місце засипають цукром. Потім слід накрити бутель чистою тканиною і поставити на сонце терміном 5 днів. Бутель іноді потрібно струшувати. Протягом 5ти днів проходить процес бродіння, а пісня його завершення бутель необхідно прибрати в темне місце. Період виготовлення наливки залежить від виду ягід і часу їх дозрівання, він коливається від 1,5 до 6 місяців. Після закінчення терміну витримування, рідину фільтрують і розливають по відповідним ємкостям. Тож, радимо прочитати цей матеріал про бари з наливками і настоянками у Києві та спробувати вишневу, яблучну, малинову та інші настоянки у запропонованих нами закладах міста.

Білий налив

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 38/40; вул. Хрещатик, 23А; вул. Георгія Кирпи, 4

Бюджет: ₴. Всі страви та напої – 29 грн.

Страви: хот-дог «Класичний» – 29 грн, хот-дог «Веган» – 29 грн, мушля з лимоном – 29 грн.

Напої: настоянка яблучна – 29 грн, пунш яблучний – 29 грн, сидир яблучний напівсолодкий – 29 грн.

Деталі: мережа закладів від Дмитра Борисова, працює з 10:00 до 23:00 (до 2:00 у п’ятницю та суботу), заказ видають за 3 хвилини, все позиції в меню по 29 грн, формат take away.

«Білий налив» мережа закладів від Дмитра Борисова формату 1 €. У Києві всього 3 заклади на вулиці Хрещатик, на бульварі Тараса Шевченка та поблизу метро «Вокзальна». У закладах гостям пропонують спробувати яблучну настоянку, пунш та сидр. Із страв може спробувати хот-доги, пироги та мушлі з лимоном. Крім того, ви може придбати будь-яку настоянку у подарунок або взяти із собою.

Prynada Ukrainian Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Героїв Сталінграду, 24

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (95–215 грн), салати (139–185 грн), фірмові вареники (115–135 грн), основні страви (189–320 грн), десерти (85–99 грн).

Страви: добірка фермерських сирів з медом та горіхами – 215 грн, оселедець з буряком та яблучним сорбетом – 129 грн, салат з печінкою та медово-гірчичним соусом – 149 грн, вареники з капустою та грибами – 135 грн, курячий бульйон з равіолі із кролика – 105 грн.

Напої: вишнівка – 35 грн/50 мл, фірмова настоянка з клюквою – 35 грн/50 мл, медовуха – 37 грн/50 мл, хріновуха – 39 грн/50 мл.

Деталі: знаходиться на правому березі Києва (Оболонський район), позиціонує себе як ресторан актуальної української кухні, кальянне меню, резерв столів, доставка, тераса, фірмові коктейлі, дитяче меню, дегустаційні сети, формат take away, жива музика, в п’ятницю та суботу працює до 03:00, «інтелігентне караоке», сезонне меню, стильний інтер’єр, літня тераса.

Заклад поділений на кілька зал: нижня зала «Вышиванка» – тут можна насолодитись дизайнерським кальяном Meduse, а на верхній залі «Петриковка», провести якусь гучну подію. Гостям пропонують холодні та гарячі закуски, салати, фірмові вареники, перші та основні страви, а також десерти. Із напоїв пропонуємо фірмову настоянку з клюквою, малиною та м’ятою, смородиною на джині, а ще хріновуху та вишнівку, обирайте що більше до смаку. У Prynada Ukrainian Cafe також пропонують міцні алкогольні напої, вина, ексклюзивні фірмові та класичні коктейлі, лимонади, фреші та каву.

П’яна вишня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 16; вул. Бориса Грінченка 2/1; просп. Степана Бандери, 11А, (ТЦ «Епіцентр»); Оболонський проспект, 1-Б ТРЦ Dream Town

Бюджет: ₴₴. Алкоголь (38–9500 грн), десерти (12–38 грн).

Страви: вишневий мармелад – 15 грн, подарункова тафля – 38 грн, пастила вишнева – 30 грн.

Напої: вишнева настоянка – 38 грн/100 мл, гарячий вишняк – 55 грн/150 мл.

Деталі: львівська мережа моно–кафе, в основі концепції і меню – вишнева настоянка власного виробництва, подарункові пляшки, солодощі.

«П’яна вишня» — це мережа закладів, де можна спробувати найкращу Львівську настоянку. Заклад давно став популярним серед жителів міста та туристів. Настоянку тут готують за давнім традиційним рецептом із найкращого коньячного спирту та відбірних вишень. Для великої компанії ви можете купити плашку настоянки з будь-якою ємкістю та насолоджуватись у колі друзів. А ще можете попросити, щоб у напій вам додали вишень, так смачніше. До напою можете замовити десерт – пастила, тафля (плитка шоколаду), мармелад, цукерка «Вишневий Бомбон», тощо.

Цаца

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–320 грн), салати (79–265 грн), одеський сіфуд (69–194 грн), рибні та м’ясні страви (99–289 грн), м’ясо з мангалу (130–395 грн), десерти (45–125 грн).

Страви: рублений кебаб – 149 грн, одеські канапки зі шпротами, тюлькою та печінкою тріски – 95 грн, 5 видів мезе з гарячою пітою – 195 грн, шашлик з курки – 165 грн, українська бурата – 185 грн, горбуша – 130 грн, вафельний торт з солоною карамеллю – 79 грн.

Напої: домашня настоянка – 35 грн/50 мл, коктейлі – 125 грн, домашнє вино – 79 грн, капучно – 45 грн, смузі – 72 грн.

Деталі: ресторан одеської кухні на Подолі, колоритний інтер’єр, широкий вибір риби і морепродуктів, чорноморська риба, гриль-меню, домашня наливка, дитяче меню, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, тематичні вечірки, жива музика, резерв столів.

З першої хвилини у закладі, гості можуть відчути справжній одеський колорит. На затишній літній терасі ви може відпочити у колі друзів або сім’ї. Із напоїв пропонують домашні настоянки – вишнівка, малинівка, лимонівка з м’ятою, медовуха, журавлинівка, перцівка, смородинівка та самогон. Кожен може знайти, щось до смаку.

Smørrebrød.Kiev

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Городецького, 4

Бюджет: ₴₴. Смореброди (115–185 грн), сніданки (65–175 грн), гарячі страви (95–245 грн), супи (85–145 грн), десерти – 85 грн.

Страви: смореброд з хумусом та овочевою сальсою – 115 грн, крем-суп з козячим сиром та вершками – 105 грн, спаржева квасоля з соусом «Світ чилі» – 95 грн, боул з мусом з авокадо, міксом салату та перепелиним яйцем – 145 грн, панакота з козячим сиром і ягідним соусом – 85 грн.

Напої: наливка малиновий джин – 59 грн, сет з 6 наливок — 295 грн, пунш Plantator – 489 грн за 1 л.

Деталі: скандинавська кухня, великий вибір сморебродів, сніданки цілий день, дизайн Дениса Беленка, авторська коктейльна карта, широкий вибір вин, двоповерховий ресторан, десерти, формат take away, тераса.

Дизайн закладу створив архітектор Денис Беленко, який підкреслив цінність природи та поєднав у інтер’єрі натуральні меблі та елементи декору. Гостям пропонують скандинаську кухню, а в основному датський бутерброд – смореброд із різними цікавими начинками. Пропонуємо доповнити цю страву наливкою – горілка з журавлини, малиновий джин, вишневий ром, смородиновий джин, ананасовий бренді, обирайте за смаком. Для великої компанії рекомендуємо замовити сет 6 наливок за 295 грн. Для тих, хто хоче порадувати близьких, можна придбати подарунковий набір з наливкою (маленька, велика, пунш Plantator, пунш Novator) та великим сетом сморебродів.

Остання Барикада

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Майдан Незалежності, 1

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–148 грн), українські фермерські сири (49–79 грн), салати (98–129 грн), основні страви (138–389 грн), десерти – 89 грн.

Страви: овочі з горіховим кремом – 79 грн, тюлька слабосолона – 69 грн, домашня ковбаса – 49 грн, салат з в’яленими, копченими, свіжими томатами та хлібом – 98 грн, кров’янка – 99 грн, філе сома із шпинатом та вурдою – 198 грн.

Напої: настоянка «12 трав» – 49 грн/50 мл, наливка «Лісова ягода» – 49 грн/50 мл, вишняк – 49 грн/50 мл, цитрусівка – 49 грн/50 мл, медовуха – 39 грн, домашній лимонад з яблуком та грушою – 69 грн, капучино – 49 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, українська кухня, арт-простір, великий вибір настоянок та наливок, зали для банкетів, pets friendly, cork fee, жива музика, kids friendly, сети для компанії.

У меню закладу українські страви приготовані за аутентичними рецептами. Варто скуштувати вареники із різними начинками, борщ, фермерські сири, сало та ковбаси. У барному меню – ігристе, рожеве, червоне та біле вино, а також вина від сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Рекомендуємо спробувати Львівські наливки, настоянки та коктейлі «Ратафії». До закладу можна завітати як на зустріч, так і попрацювати у тишині, а також тут проводять музичні та поетичні вечори.

Фото: Facebook Білий Налив, Prynada Ukrainian Cafe, П’яна Вишня, Цаца, Smørrebrød.Kiev, Остання Барикада

Головна фотографія: Smørrebrød.KievП’яна вишняБілий налив

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi