Де попити смачного пива з рибкою ввечері з друзями? - PostEat

пошук

Де попити смачного пива з рибкою ввечері з друзями?
04-09-2019 0 1778


Редакція PostEat підготувала підбірку київських закладів зі смачним пивом та рибою. Пиво – це слабоалкогольний напій, який вважається найпопулярнішим у світі після води та чаю. Його виробляють з ячмінного солоду, пивних дріжджів, хмелю та води. Деякі джерела стверджують, що вживання цього напою у помірних кількостях може бути навіть корисним для здоров’я. Покращиться колір шкіри, стан волосся, імунна система, також, ймовірно, пиво допоможе запобігти деяким захворюванням. Тому рекомендуємо провести останні теплі вечори у компанії друзів та насолодитися келихом смачного пива з різними закусками – тартарами, раками, карпачо із лосося, брускетами з малосоленою тюлькою та іншими стравами на ваш вибір.

Мокрі вуса. Український паб

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴. Закуски (79–299 грн), салати (79–129 грн), супи (79–139 грн), основні страви (119–449 грн), десерти (59–79 грн).

Страви: сет солоненького – 239 грн, мідії у вершковому соусі – 119 грн, сковорідка тюльки – 149 грн, запечений морський окунь – 229 грн, скумбрія під фенхелевим соусом – 219 грн, морська пательня – 189 грн, дюжина раків – 449 грн.

Напої: Praga Premium Pils Pilsner – 59 грн/0,33 л; Wheat Beer – 59 грн/0,4 л; Berry Blood: BBR Sour – 59 грн/0,25 л; Estrella Damm Lager – 59 грн/0,33 л; Marshmallow Stout – 75 грн/0,4 л; American Wheat – 59 грн/0,25.

Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, дегустаційний сет, кухня ф’южн з українським колоритом, шеф-кухар Сергій Одинець, акваріум з раками, кікер, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.

«Мокрі вуса» – паб, який знаходиться на бульварі Шевченка. Це просторий двоповерховий заклад: на першому поверсі – велика барна стійка, де можна подивитись спортивні матчі та спробувати понад 20 видів крафтового пива, на другому поверсі – великі панорамні вікна з видом на бульвар Шевченка та Бессарабську площу. У меню – різноманітні закуски, основні страви, супи, салати, та десерти. У барному меню, окрім пива, є віскі, бурбон, текіла, ром, джин, горілка, настоянки, бренді (піско, кальвадос), коктейлі, вина та багато іншого.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 49а

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), салати (96–238 грн), супи (62–165 грн), основні страви (96–186 грн), супи (62–147 грн), десерти (57–89 грн).

Страви: одеський форшмак з грінками – 75 грн, брускети з лососем – 123 грн, брускети з малосоленою тюлькою, домашніми шпротами та дунайським оселедцем – 77 грн, домашні шпроти з грінками – 89 грн, тартар з тунця – 257 грн, рибацький салат з соленою хамсою та томатами – 98 грн.

Напої: крафтове пиво «Гуз Айленд ІПА» – 98 грн, пиво «Корона екстра» – 72 грн, пиво світле «Льофф» – 55/72 грн, пиво «Хугарден» – 58/75 грн, пиво «Стела Артуа» – 42/58 грн, пиво «Хмелевус» – 42/58 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, сніданки, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, take away.

«Черноморка» це мережа рибних ресторанів. У Києві працює понад десять закладів (один в Одесі), які приваблюють містян різноманітними стравами із свіжих морепродуктів та риби. Інтер’єри закладів виконані у фірмових блакитних та білих кольорах. З меню пропонуємо спробувати ікру закарпатської щуки із зеленою цибулею або мідії в соусі (на вибір – вершковий, часниковий, томатний, сирний, соєвий, винний, пряно-медовий). А доповнити страву можна крафтовим, бочковим або пляшковим пивом. «Черноморка» пропонує також великий вибір вин. Завважте: в «Черноморке» ви можете обрати рибу або морепродукти, і вам їх приготують будь-яким способом – на пару, грилі, підсмажать або запечуть у духовці.

Кеды искусствоведа

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 2

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–146 грн), салати (115–135 грн), супи (99–150 грн), основні страви (99–299 грн), десерти (99–115 грн).

Страви: сморреброд з норвезьким оселедцем, беконом та кремом з копченої сметани – 127 грн, салат з кальмаром, кумкватом, кокосовою стружкою і цитрусовим соусом – 135 грн, філе судака з кремом з хрону з маринованою цвітною капустою – 179 грн.

Напої: пиво Varvar V1 – 74 грн/400 мл, пиво «Дідько в кедах» – 74 грн/400 мл, пиво «Ципа 100» – 79 грн/400 мл, пиво «Лисидр 3.0» – 60 грн, пиво Wheat Beer Rebrew – 68 грн/400 мл, пиво Copper Head IPA – 73 грн.

Деталі: паб, знаходиться у центрі Києва, крафтове українське пиво на кранах, котирування цін, лаконічний інтер’єр, страви європейської кухні.

«Кеды искусствоведа» – паб у центрі Києва, поблизу Бессарабського ринку. У закладі гостям пропонують 16 видів крафтового пива з 24 кранів, щоб кожен знайшов свій ідеальний смак улюбленого напою. Крім того, є міцні алкогольні напої – віскі, ром, вино, текіла, коньяк, бренді, джин та лікер. У закладі до пива пропонують закуски – бастурму, прошуто, смореброди, тартари, а ще стейк Рібай з картоплею, смаженими лисичками та міцним бульйоном. У будні 12:00 до 16:00 в «Кедах» діє ланч-меню.

Docker pub

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богатирська, 25; вул. Ігорівська, 13/5; вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–255 грн), гарячі закуски (98–525 грн), рибні страви (255–1445 грн), десерти (65–85 грн).

Страви: рибна тарілка – 475 грн, севіче з сьомги – 255 грн, кільця кальмара в темпурі (з часниковим соусом) – 185 грн, креветки тигрові – 375 грн, філе судака від моряка – 255 грн, сьомга «Таємничий острів» – 375 грн, закуска з оселедця – 95 грн.

Напої: сидр Magners Apple – 59 грн/0,25 л; пиво Corona – 85 грн, пиво Goose Island IPA – 95 грн, пиво Estrella – 75 грн/0,33 л; пиво Hoegaarden – 75 грн/0,33 л.

Деталі: паб, знаходиться на Оболоні, великий зал до 500 персон, змістовне інтернаціональне меню з елементами середземноморської і східної кухні, авторська кухня від шеф-повара, проводять концерти і заходи.

Docker Pub – мережа концептуальних гастропабів з багаторічною історією. У меню тут не лише типові закуски для пабів, також є ресторанне меню та страви з печі хоспер. Спробуйте салат нісуаз з тунцем, закуску із оселедця з печеним буряком та картоплею, брускети або тартар.. Доповнити страву можна коктейлем, елітним міцним алкоголем або, звичайно, свіжим пивом найкращих сортів.

Goose Gastro Pub

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 19

Бюджет: ₴₴. Холодні та гарячі закуски (85–235 грн), салати (130–175 грн), основні страви (165–285 грн), бургери та сендвічі (165–275 грн), закуски до пива (35–115 грн), дошка снеків (250–470 грн).

Страви: «Дніпровський» анчоус – 75 грн, чорноморські рапани з соусом тартар – 95 грн, оселедець з печеним буряком та картоплею – 90 грн, брускети з лососем – 115 грн, тартар з лосося – 235 грн, стейк лосося з пюре із зеленого горошку та вершковим соусом – 285 грн.

Напої: пиво Bierwelle Golden Ale – 48 грн/0,3 л, пиво Karakula Yello Submarine 50 грн/0,3 л, пиво Tsypa Plombir – 59 грн/0,4 л; пиво Coopeer Head Pilsner – 70 грн/0,5 л; пиво Goose Beer Bronze – 59 грн/0,4 л, пиво Baba Yaga Milk Stout – 48 грн/0,3 л; сидр – 40 грн/0,3 л.

Деталі: multi-cuisine, 5 видів ланчів, 5 видів сніданків, резерв столів, формат take away, доставка, широкий вибір міцного алкоголю та коктейлів, вечірки, перегляд спортивних змагань.

Goose Gastro Pub – заклад на вулиці Межигірська, на Подолі. Паб займає 2 поверхи, де майже щодня відбуваються трансляції спортивних матчів. Спеціалізація Goose – це, зрозуміло, пиво та сидр – понад десять видів з найкращих пивоварень України. Щомісяця, тут можна спробувати нове ексклюзивне пиво «кран місяця». Для великої компанії пропонуємо «Дегустаційний» сет з шести видів пива по 100 мл, а також «Дошку снеків 2» грінки, цибулеві кільця, дніпровський анчоус, рапани та соус.

Фото: Facebook Мокрі вуса. Український паб, Рыбная экоЛавка «Черноморка», Кеды искусствоведа, Docker pub, Goose Gastro Pub

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi