пошук
Анастасія Сомик
Автор
пошук
Анастасія Сомик
Автор
Редакція PostEat підготувала підбірку київських закладів зі смачним пивом та рибою. Пиво – це слабоалкогольний напій, який вважається найпопулярнішим у світі після води та чаю. Його виробляють з ячмінного солоду, пивних дріжджів, хмелю та води. Деякі джерела стверджують, що вживання цього напою у помірних кількостях може бути навіть корисним для здоров’я. Покращиться колір шкіри, стан волосся, імунна система, також, ймовірно, пиво допоможе запобігти деяким захворюванням. Тому рекомендуємо провести останні теплі вечори у компанії друзів та насолодитися келихом смачного пива з різними закусками – тартарами, раками, карпачо із лосося, брускетами з малосоленою тюлькою та іншими стравами на ваш вибір.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 1
Бюджет: ₴₴. Закуски (79–299 грн), салати (79–129 грн), супи (79–139 грн), основні страви (119–449 грн), десерти (59–79 грн).
Страви: сет солоненького – 239 грн, мідії у вершковому соусі – 119 грн, сковорідка тюльки – 149 грн, запечений морський окунь – 229 грн, скумбрія під фенхелевим соусом – 219 грн, морська пательня – 189 грн, дюжина раків – 449 грн.
Напої: Praga Premium Pils Pilsner – 59 грн/0,33 л; Wheat Beer – 59 грн/0,4 л; Berry Blood: BBR Sour – 59 грн/0,25 л; Estrella Damm Lager – 59 грн/0,33 л; Marshmallow Stout – 75 грн/0,4 л; American Wheat – 59 грн/0,25.
Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, дегустаційний сет, кухня ф’южн з українським колоритом, шеф-кухар Сергій Одинець, акваріум з раками, кікер, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.
«Мокрі вуса» – паб, який знаходиться на бульварі Шевченка. Це просторий двоповерховий заклад: на першому поверсі – велика барна стійка, де можна подивитись спортивні матчі та спробувати понад 20 видів крафтового пива, на другому поверсі – великі панорамні вікна з видом на бульвар Шевченка та Бессарабську площу. У меню – різноманітні закуски, основні страви, супи, салати, та десерти. У барному меню, окрім пива, є віскі, бурбон, текіла, ром, джин, горілка, настоянки, бренді (піско, кальвадос), коктейлі, вина та багато іншого.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 49а
Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), салати (96–238 грн), супи (62–165 грн), основні страви (96–186 грн), супи (62–147 грн), десерти (57–89 грн).
Страви: одеський форшмак з грінками – 75 грн, брускети з лососем – 123 грн, брускети з малосоленою тюлькою, домашніми шпротами та дунайським оселедцем – 77 грн, домашні шпроти з грінками – 89 грн, тартар з тунця – 257 грн, рибацький салат з соленою хамсою та томатами – 98 грн.
Напої: крафтове пиво «Гуз Айленд ІПА» – 98 грн, пиво «Корона екстра» – 72 грн, пиво світле «Льофф» – 55/72 грн, пиво «Хугарден» – 58/75 грн, пиво «Стела Артуа» – 42/58 грн, пиво «Хмелевус» – 42/58 грн.
Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, сніданки, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, take away.
«Черноморка» – це мережа рибних ресторанів. У Києві працює понад десять закладів (один в Одесі), які приваблюють містян різноманітними стравами із свіжих морепродуктів та риби. Інтер’єри закладів виконані у фірмових блакитних та білих кольорах. З меню пропонуємо спробувати ікру закарпатської щуки із зеленою цибулею або мідії в соусі (на вибір – вершковий, часниковий, томатний, сирний, соєвий, винний, пряно-медовий). А доповнити страву можна крафтовим, бочковим або пляшковим пивом. «Черноморка» пропонує також великий вибір вин. Завважте: в «Черноморке» ви можете обрати рибу або морепродукти, і вам їх приготують будь-яким способом – на пару, грилі, підсмажать або запечуть у духовці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 2
Бюджет: ₴₴. Закуски (85–146 грн), салати (115–135 грн), супи (99–150 грн), основні страви (99–299 грн), десерти (99–115 грн).
Страви: сморреброд з норвезьким оселедцем, беконом та кремом з копченої сметани – 127 грн, салат з кальмаром, кумкватом, кокосовою стружкою і цитрусовим соусом – 135 грн, філе судака з кремом з хрону з маринованою цвітною капустою – 179 грн.
Напої: пиво Varvar V1 – 74 грн/400 мл, пиво «Дідько в кедах» – 74 грн/400 мл, пиво «Ципа 100» – 79 грн/400 мл, пиво «Лисидр 3.0» – 60 грн, пиво Wheat Beer Rebrew – 68 грн/400 мл, пиво Copper Head IPA – 73 грн.
Деталі: паб, знаходиться у центрі Києва, крафтове українське пиво на кранах, котирування цін, лаконічний інтер’єр, страви європейської кухні.
«Кеды искусствоведа» – паб у центрі Києва, поблизу Бессарабського ринку. У закладі гостям пропонують 16 видів крафтового пива з 24 кранів, щоб кожен знайшов свій ідеальний смак улюбленого напою. Крім того, є міцні алкогольні напої – віскі, ром, вино, текіла, коньяк, бренді, джин та лікер. У закладі до пива пропонують закуски – бастурму, прошуто, смореброди, тартари, а ще стейк Рібай з картоплею, смаженими лисичками та міцним бульйоном. У будні 12:00 до 16:00 в «Кедах» діє ланч-меню.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богатирська, 25; вул. Ігорівська, 13/5; вул. Хрещатик, 15/4
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–255 грн), гарячі закуски (98–525 грн), рибні страви (255–1445 грн), десерти (65–85 грн).
Страви: рибна тарілка – 475 грн, севіче з сьомги – 255 грн, кільця кальмара в темпурі (з часниковим соусом) – 185 грн, креветки тигрові – 375 грн, філе судака від моряка – 255 грн, сьомга «Таємничий острів» – 375 грн, закуска з оселедця – 95 грн.
Напої: сидр Magners Apple – 59 грн/0,25 л; пиво Corona – 85 грн, пиво Goose Island IPA – 95 грн, пиво Estrella – 75 грн/0,33 л; пиво Hoegaarden – 75 грн/0,33 л.
Деталі: паб, знаходиться на Оболоні, великий зал до 500 персон, змістовне інтернаціональне меню з елементами середземноморської і східної кухні, авторська кухня від шеф-повара, проводять концерти і заходи.
Docker Pub – мережа концептуальних гастропабів з багаторічною історією. У меню тут не лише типові закуски для пабів, також є ресторанне меню та страви з печі хоспер. Спробуйте салат нісуаз з тунцем, закуску із оселедця з печеним буряком та картоплею, брускети або тартар.. Доповнити страву можна коктейлем, елітним міцним алкоголем або, звичайно, свіжим пивом найкращих сортів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Межигірська, 19
Бюджет: ₴₴. Холодні та гарячі закуски (85–235 грн), салати (130–175 грн), основні страви (165–285 грн), бургери та сендвічі (165–275 грн), закуски до пива (35–115 грн), дошка снеків (250–470 грн).
Страви: «Дніпровський» анчоус – 75 грн, чорноморські рапани з соусом тартар – 95 грн, оселедець з печеним буряком та картоплею – 90 грн, брускети з лососем – 115 грн, тартар з лосося – 235 грн, стейк лосося з пюре із зеленого горошку та вершковим соусом – 285 грн.
Напої: пиво Bierwelle Golden Ale – 48 грн/0,3 л, пиво Karakula Yello Submarine 50 грн/0,3 л, пиво Tsypa Plombir – 59 грн/0,4 л; пиво Coopeer Head Pilsner – 70 грн/0,5 л; пиво Goose Beer Bronze – 59 грн/0,4 л, пиво Baba Yaga Milk Stout – 48 грн/0,3 л; сидр – 40 грн/0,3 л.
Деталі: multi-cuisine, 5 видів ланчів, 5 видів сніданків, резерв столів, формат take away, доставка, широкий вибір міцного алкоголю та коктейлів, вечірки, перегляд спортивних змагань.
Goose Gastro Pub – заклад на вулиці Межигірська, на Подолі. Паб займає 2 поверхи, де майже щодня відбуваються трансляції спортивних матчів. Спеціалізація Goose – це, зрозуміло, пиво та сидр – понад десять видів з найкращих пивоварень України. Щомісяця, тут можна спробувати нове ексклюзивне пиво «кран місяця». Для великої компанії пропонуємо «Дегустаційний» сет з шести видів пива по 100 мл, а також «Дошку снеків 2» – грінки, цибулеві кільця, дніпровський анчоус, рапани та соус.
Фото: Facebook Мокрі вуса. Український паб, Рыбная экоЛавка «Черноморка», Кеды искусствоведа, Docker pub, Goose Gastro Pub
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi