Найкращі бари в ресторані в України за версією Ukrainian Bar Awards - PostEat

пошук

Найкращі бари в ресторані в України за версією Ukrainian Bar Awards
20-05-2020 0 204


Переможців першої Української Барної Премії 2020 оголошено 28 квітня, було визначено лідерів незалежного голосування у 17 номінаціях.

Редакція PostEat розповідає про загальну кількість учасників в кожній номінації, фіналістів в номінаціях та розкриває кількість отриманих домінантами балів.

У цьому матеріалі розповідаємо про фіналістів номінації «Бар в готелі», партнером номінації є Beefeater Gin London.

В номінації «Бар в ресторані» представлені бари, які не є окремим закладом, а знаходяться в ресторані або міському кафе, є контактна барна стійка, і в яких пропонують коктейльну карту, при цьому обсяг продажів бару не перевищує обсягу продажів ресторану.

Загальна кількість номінантів: 117 закладів з 19 міст України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів.

ТОП-10 барів номінації «Бар в ресторані»

Переможець номінації — BARVY

Кількість голосів: 103

Де: м. Київ, вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (140–325 грн), салат (125–215 грн), страви з м’яса (185–245 грн).

Страви: паштет «заєць та качка» –185 грн, салат з рапанами та печеною картоплею – 235 грн, смажені вареники з м’ясом ягняти та пікантним соусом – 175 грн, стерлядь з мусом з селери та червоною ікрою – 565 грн.

Напої: Prosecco Riondo Exra Dry – 150 грн/150 мл, Antea Marques De Caceres – 850 грн/750 мл, капуоранж – 80 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, резерв столів, формат take away, тераса, авторська карта напоїв, доставка.

BARVY це більше, ніж просто ресторан сучасної української кухні — це місце гастрономічної української культури і фудпейрінга. Коктейльну карту для закладу розробляв один з кращих барменів України, переможець World Class Ukraine 2018 Назар Макаров. Бар в BARVY — ціла лабораторія українського коктейлю, де поєднують непоєднуване і на основі локальних продуктів створюють неповторні авторські коктейлі.

Bar Baczewski

Кількість голосів: 100

Де: м. Львів, вул. Шевська, 8

Бюджет: ₴₴. Класичні коктейлі (100–200 грн), авторські коктейлі (80–150 грн).

Напої: коктейль Batida – 120 грн, коктейль «Квітковий артес» – 130 грн, коктейль «Гречна Маргарита» – 130 грн, коктейль Just in Lviv – 150 грн.

Деталі: коктейльний бар, належить до спільноти Kumpel’ Group («Кумпель», «Кафе 1», «Штрудель Хаус», «Голодний Микола»), авторська коктейльна карта та великий вибір наливок, бренд-бармен Іван Зелик, автентичний інтер’єр початку ХХ століття.

Bar Baczewski — це коктейльний бар з авторською коктейльною картою, унікальними наливками та настоянками, обідами та вечерями зі стравами нової галицької кухні та автентичним інтер’єром початку XX століття. Концепція бару органічно перетинається двома часовими проміжками — в Bar Baczewski відновлюють стародавню культуру Галичини початку XX століття та модернізують її спадок. При створенні коктейлів команда барменів на чолі з Іваном Зеликом надихається старовинними рецептами та захоплюючими легендами Львова.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Кількість голосів: 77

Де: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 34а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (290–640 грн), основні страви (550–1600 грн), десерти (90–920 грн).

Страви: теплі мариновані артишоки, аспарагус, пюре з топінамбура, морква – 380 грн, салат поке з тунцем – 410 грн, гарбузовий крем-суп із креветкою – 280 грн, норвезький лосось sous vide, пюре з аспарагуса, ризото з чорнилом каракатиці, манговий гель – 760 грн.

Напої: коктейль Champagne Chic – 280 грн, коктейль Bassline – 260 грн, коктейль Berry Mocktail – 160 грн, коктейль Martinez – 300 грн.

Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, fusion cuisine, сет-меню, шеф-бармен Сергій Алексєєв, авторські World Class коктейлі від Кевіна Патнода.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. Вишукані страви fusion cuisine гармонійно доповнюють авторські та класичні коктейлі, які зібрали в барну книгу The Bar Book, де розкрито й історію їхнього створення. В барні книзі ви знайдете дизайн коктейлі, аперитиви, класичні позиції та колекцію чаїв.

Sabaneev

Кількість голосів: 52

Де: м. Одеса, вул. Сабанєєв міст, 4

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (185–475 грн), основні страви (125–457 грн), страви на грилі (85–387 грн).

Страви: гаспачо з естрагоном – 130 грн, салат з тигровими креветками та манго – 335 грн, фетучіні з лососем – 273 грн, філе курчати з кіноа – 267 грн, рублений стейк з телятини із моцарелою – 330 грн.

Напої: коктейль Rosemary Paloma – 185 грн, коктейль Sorrel Gimlet – 175 грн, коктейль Thym Bijou – 175 грн, коктейль Lavander Milk Punch – 185 грн.

Деталі: винний ресторан в саду, європейська кухня, шеф-кухар Артем Попович, сніданки, caviar bar, страви на мангалі, велика коктейльна карта, резерв столів.

Ресторан Sabaneev розташувався у мальовничому саду старовинного Будинку вчених — історична локація набула оновленої концепції завдяки вишуканим альтанкам у французькому стилі. Sabaneev належить мережі ресторанів Synergy group (Traveler’s Coffee, The Roastery By Odessa, Terrace Sea View, Reef, YUG). В меню ви знайдете вишукані страви європейської кухні, корисні сніданки, делікатесні сири та ікру, страви на грилі та розкішні десерти. В барній карті ресторану представлені понад десяток коктейлів на будь-який смак.

Slow Piggy

Кількість голосів: 52

Де: м. Одеса, вул. Гаванна, 12; Генуезька, 3Б.

Бюджет: ₴₴. Закуски (20–350 грн), салати (120–230 грн), бургери та сендвічі (185–195 грн), страви на компанію (270–690 грн).

Страви: креольський бургер – 1695 грн, мус із лабне з сімітами – 90 грн, ребра в азійському соусі – 235 грн, свиняча шия на грилі з соусом чимічурі – 195 грн.

Напої: коктейль Zombie – 170 грн, коктейль Air Pie – 170 грн, коктейль Mexicanut – 170 грн, коктейль – Berry Sptitz – 170 грн.

Деталі: ресторан американської кухні, бренд-шеф Ксенія Амбер, бар-менеджер Михайло Сафонюк, відкрита кухня, власна коптильня, фермерське м’ясо, сніданки, страви на компанію, класичні та авторські коктейлі, барна карта, літня тераса.

SlowPiggy — ресторан, де бренд-шеф Ксенія Амбер зробила основний акцент на свинині. М’ясо в ресторані готують на аргентинському грилі «Парілья», техаському BlackIron BBQ, а до страв подають ексклюзивні сорти пива і коктейлі. В основі всіх страв, представлених в меню ресторану SlowPiggy, лежить креольська кухня — результат змішання французьких, іспанських та індіанських кулінарних традицій.

REEF

Кількість голосів: 49

Де: м. Одеса, Фонтанська дорога, 77

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135–241 грн), піца (98–325 грн), риба та морепродукти (365–2550 грн).

Страви: салат з копченим лососем – 241 грн, піца з морепродуктами – 325 грн, стейк з лосося – 365 грн, рол «Монтерей» з лососем – 235 грн.

Напої: коктейль Negroni – 175 грн, коктейль Hugo – 195 грн, коктейль Amaretto Sour – 195 грн.

Деталі: ресторан високої авторської кухні, проєкт Synergy Group, шеф-кухар Євгеній Костромицкий, шеф-бармен Владислав Романішин, коктейль-хол, винотека, власна пивоварня і дитяча кімната, вечірки, тераса з дахом, авторська коктейльна карта, активна барна зона, парковка.

REEF — елегантний ресторан і коктейль-хол на узбережжі Чорного моря, із захоплюючим панорамним видом. Двоповерхове приміщення поділено на дві зони — бар і ресторан. Тут можна спробувати страви одеської, середземноморської та японської кухонь. В барній карті від шеф-бармен Владислава Романішин ви знайдете кращі класичні та авторські коктейлі.

True Burger Bar

Кількість голосів: 48

Де: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 42

Бюджет: ₴₴. Бургери (158–278 грн), салати (128–138 грн), закуски (45–148 грн).

Страви: трюфельний бургер – 228 грн, бургер з індичкою, брі та грушею – 238 грн, салат з куркою та медовою гірчицею – 128 грн, фіш-н-чіпс з соусом тартар – 148 грн.

Напої: коктейль Black Tai – 188 грн, коктейль Sicilian Spritz – 178 грн, коктейль Bro Fashioned – 198 грн, коктейль Canal de Panama – 188 грн.

Деталі: ресторан сучасної американської кухні, коктейльний бар, коктейльна карта, контактна барна зона, два поверхи, інтер’єр в стилі лофт, тематичні вечірки, можна прийти з собакою.

True Burger Bar — стильний ресторан американської кухні, де котлети для бургерів готують з української фермерської яловичини та подають їх із соусами власного приготування. Зараз в меню закладу десять бургерів та десять коктейлів від шеф-бармена, переможця конкурсу World Class Ukraine 2017 Надіра Кучкарова.

GOL’DAbar

Кількість голосів: 45

Де: м. Київ, вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (85–315 грн), страви на грилі (135–385 грн), шаварма та фалафель (115–245 грн).

Страви: салат туна з гірчичною заправкою – 157 грн, шаварма з креветками, хумусом та горіховим соусом – 245 грн, кебаб із яловичини з пряним соусом – 215 грн, табуле з булгуром, овочами та зеленню – 80 грн.

Напої: коктейль Night Bird – 235 грн, коктейль Espresso Martini – 180 грн, коктейль Tommys Margarita – 180 грн, коктейль Old Cuban – 210 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, знаходиться в центрі міста, сніданки, страви на грилі, вино келихами, різноманітна коктейльна карта, велика барна карта.

GOL’DAbar — ресторан близькосхідної кухні та бар в центрі столиці. В меню GOL’DAbar — автентичні страви Близького Сходу: мезе, хумус, шаварма, страви на вогні. Шеф-барменом закладу є Марина Левадна, переможниця багатьох барних конкурсів, а також Brand Ambassador House of Angostura. В коктейльній карті виділені категорії за основним алкоголем — коктейлі на віскі, джині, ромі, текілі, горілці, з граппою та ігристим.

Spicy NoSpicy

Кількість голосів: 45

Де: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (65–185 грн), суші та роли (60–220 грн), основні страви (160–299 грн).

Страви: спрінг-роли з баклажаном – 130 грн, ліниві суші з лососем – 185 грн, індійське карі з куркою – 173 грн, пад тай – 210 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, авторські страви, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко, Наталія Іванцова та шеф Юрій Приємський. Назва Spicy NoSpicy народилась з найпопулярнішого питання в азійських ресторанах — «Spicy No Spicy» («гостре чи не гостре»). В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії.

Fabrika.bar

Кількість голосів: 40

Де: м. Харків, вул. Благовіщенська, 3

Бюджет: ₴₴. Закуски (60–207 грн), салати (135–205 грн), основні страви (125–290 грн).

Страви: смажений сир халумі з соусом дзадзикі та томатами – 148 грн, закуска з балтійських шпротів холодного копчення – 106 грн, соба з овочами та телятиною – 145 грн, тальята з телятини – 240 грн.

Напої: Mulled Wine – 115 грн, коктейль Dark Manhattan – 140 грн, коктейль Fabrika – 139 грн, коктейль Gin&Tonic Bombay Saphire – 120 грн.

Деталі: концептуальний бар-ресторан, знаходиться у багатофункціональному просторі Fabrika.space, мультинаціональна кухня, WOK-страви, індустріальний інтер’єр, сніданки, розмаїття класичних та авторських коктейлів, резерв столів.

Fabrika.bar розташувався на першому поверсі будівлі колишньої фабрики. Відреставрований простір зберіг атмосферу локації початку ХХ століття, яку підкреслюють автентичні елементи інтер’єру. Завдяки відмінній кухні та різноманітності напоїв бар користується популярністю у харків’ян та гостей міста.

Фото: Facebook 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, Bar Baczewski, BARVY, Fabrika.bar, GOL’DAbar, REEF, Sabaneev, SlowPiggy, Spicy NoSpicy, True Burger Bar.

Матеріал підготовлено за підтримки Ukrainian Bar Awards

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi