Найкращі бармени року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards - PostEat

пошук

Найкращі бармени року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards
08-06-2020 0 3592


Переможців першої Української Барної Премії 2020 оголошено 28 квітня, було визначено лідерів незалежного голосування у 17 номінаціях.

Редакція PostEat розповідає про загальну кількість учасників в кожній номінації, фіналістів в номінаціях та розкриває кількість отриманих домінантами балів.

У цьому матеріалі розповідаємо про найкращих барменів року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards, партнер номінації — ірландьке віскі Jameson.

В номінації «Бармен року» представлені бармени, які працюють в барах України. Загальна кількість номінантів: 50 барменів з 7 міст України: Дніпро – 2, Запоріжжя – 3, Київ – 29, Львів – 3, Одеса – 7, Тернопіль – 4, Харків – 2.

ТОП-11 фіналістів номінації «Бармен року»

Переможець номінації — Василь ШилофостZELDA BAR

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 92

Де: м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 26.

Бюджет: ₴₴₴.

Коктейлі: Absinthe Sour Zelda – 220 грн, Absinthe  Gimlet – 220 грн, Sazerac – 250 грн, Absinthe Old Fashioned – 220 грн.

Деталі: концептуальний абсент-бар, континентальна авторська кухня, більше 30 видів абсенту, Zelda кейтеринг.

Василь Шилофост — шеф-бармен одеського концептуального абсент-бару ZELDA BAR, за плечима якого понад два десятки років роботи за барними стійками столичних та одеських закладів. Зараз Василь працює в першому в країні концептуальному абсент-барі, де об’єднали чотири види мистецтва: його міксологію, кулінарію шеф-кухаря Євгенія Зіпера, щиру гостинність і ювелірну майстерність бренду AGANA jewelry, шоу-рум якого функціонує в барі.

Артем ДугiнBenedict daily bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 85

Де: м. Харків, вул. Сумська, 80.

Бюджет: ₴₴. Закуски (65–139 грн), салати (85–160 грн), хот-доги (90–135 грн).

Коктейлі: Pedro Manhattan – 170 грн, Suzie – 150 грн, Bunny Hugs – 140 грн, Sonic Martini – 200 грн.

Деталі: daily bar, індустріальний інтер’єр, страви європейської та американської кухонь, барна карта, авторські та класичні коктейлі, сніданки, жива музика, резерв столів.

Артем Дугiн — переможець конкурсу Rematch Beeyatch 2018 та бармен харківського бару Benedict daily bar. В цьому барі не просто подають коктейлі — тут панує джазовий настрій і дружня атмосфера. Лінійка коктейлів дуже різноманітна: спробувати можна не тільки класику, а й авторські розробки команди. Цікавий вибір хот-догів підійде до улюблених коктейлів, а різноманіття супів і смачні м’ясні стейки є приводом заглянути сюди на обід і вечерю.

Юрій ЗозуляParovoz Speak Easy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 82

Де: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Revolvita – 210 грн, Royal Hawaiian – 230 грн, Lucien Gaudin – 210 грн, Parovoz Bloody Mary – 210 грн.

Деталі: speakeasy бар, знаходиться в центрі міста, авторські коктейлі, бартендери переможці багатьох змагань і конкурсів, школа міксології, послуги виїзного коктейльного обслуговування для проведення закритих вечірок.

Юрій Зозуля — бармен одного з кращих столичних барів Parovoz Speak Easy, який почав свою історію з 2002 року. Знайти бар з першого разу досить непросто — він знаходиться в підвалі кінотеатру «Київ» і не позначений вивісками. Інтер’єр бару виконаний в стилі стімпанк, а концепція являє собою класичний американський speakeasy з контактною барною стійкою. У Parovoz Speak Easy подають страви європейської кухні, а також класичні коктейлі, авторські твісти і безалкогольні напої.

Ашот Галстян — «БарменДиктат»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 75

Де: м. Київ, вул. Хрещатик, 44.

Бюджет: ₴₴.

Напої: Tickle Bals – 220 грн, Linda – 220 грн, Bad Papa Sour – 200 грн, Kraken – 260 грн.

Деталі: бар з ексклюзивним асортиментом алкоголю, найбільша барна стійка в Україні, середня цінова політика, концептуальний інтер’єр, в барі проводяться змагання барменів і барні конкурси, multi-сuisine, постійні оновлення коктейльної карти.

Ашот Галстян — шеф-бармен київського бару «БарменДиктат». Серед перемог на конкурсах барменів перше місце в тандемі з колегою Кариною Попушиною на конкурсі барів Amaro Versus 2018, а також друге місце на турнірі Cofftails 2018, присвяченому коктейлям з акцентом на каву. «БарменДиктат» — бар з найбільшою барною стійкою в країні і ексклюзивним для ринку України асортиментом алкоголю. Коктейльна карта бару вельми різноманітна і постійно оновлюється — в ній представлено понад три десятки класичних та авторських коктейлів.

Олег СередніцькийРесторація Бачевських — Baczewski Restauracja

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 68

Де: м. Львів, вул. Шевська, 8.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Batida – 120 грн, «Квітковий артес» – 130 грн, «Гречна Маргарита» – 130 грн, Just in Lviv – 150 грн.

Деталі: коктейльний бар, належить до спільноти Kumpel’ Group («Кумпель», «Кафе 1», «Штрудель Хаус», «Голодний Микола»), авторська коктейльна карта та великий вибір наливок, бренд-бармен Іван Зелик, автентичний інтер’єр початку ХХ століття.

Олег Середніцький э барменом львівського закладу Bar Baczewski — це коктейльний бар з авторською коктейльною картою, унікальними наливками та настоянками. Концепція бару органічно перетинається двома часовими проміжками — в Bar Baczewski відновлюють стародавню культуру Галичини початку XX століття та модернізують її спадок. При створенні коктейлів команда барменів на чолі з Іваном Зеликом надихається старовинними рецептами та захоплюючими легендами Львова.

Дмитро Коломієць Parovoz Speak Easy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 53

Де: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Revolvita – 210 грн, Royal Hawaiian – 230 грн, Lucien Gaudin – 210 грн, Parovoz Bloody Mary – 210 грн.

Деталі: speakeasy бар, знаходиться в центрі міста, авторські коктейлі, бартендери переможці багатьох змагань і конкурсів, школа міксології, послуги виїзного коктейльного обслуговування для проведення закритих вечірок.

Дмитро Коломієць — бартендер вищезгаданого бару Parovoz SpeakEasy та бренд-амбасадор Diageo Reserve в Україні. Три роки поспіль входить в ТОП 3 Кращих бартендер СНД, є переможцем та фіналістом багатьох конкурсів, зокрема українського етапу конкурсу Bacardi Legacy Global Cocktail Competition 2017. Автор YouTube каналу про приготування коктейлів вдома Something Tasty.

Мелл Грін

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 52

Мелл Грін — досвідчений бармен із великим досвідом роботи. Фіналіст багатьох міжнародних конкурсів, найсвіжіша перемога — VERSUS by Amaro di Angostura 2019. Зараз він займає позицію Red Bull Opinion Leader і Best Craft Master in South Europe і є засновником освітнього проєкту для барменів TeamWork. Зараз Мелл працює барменом в новому закладі Fizzy Bar, відкриття якого планується і проводити гестбартендінги по всій Україні.

Олександр ТангеловPink Freud KYIV — Пінк Фройд Київ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 51

Де: м. Київ, вул. Нижній Вал, 19.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Hemingway – 225 грн/2 порц., Tommys Margarita – 270 грн/2 порц., Asia Sour – 250 грн/2 порц.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, кальяни, авторська коктейльна карта, комунальний стіл, музичні вечори.

Олександр Тангелов — бармен київського бару Pink Freud. Вперше за стійку Олександр став на другому курсі в 19 років і вирішив залишитися там працювати. У 2019 році Олександр посів третє місце в престижному барному конкурсі World Class Ukraine. «Pink Freud KYIV / Пинк Фройд Київ» — це бар з «акцентом» на алкогольному психоаналізі, названий на честь австрійського психоаналітика Зиґмунда Фрейда. У бар гості приходять за особливою атмосферою, створюваною авторськими коктейлями зі змістовної барної карти.

Степан МаринюкHendrick’s bar/ True Burger Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 46

Де: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 42.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Nevermore – 162 грн, Kao Colada – 188 грн, H&H Negroni – 188 грн, Ajna Sour – 248 грн.

Деталі: коктейльний бар, меню кухні, авторські та класичні коктейлі з усього світу, майстер-класи.

Степан Маринюк — молодий і талановитий бармен київських закладів True Burger Bar і Hendrick’s Bar та бренд-амбасадор Maker’s Mark & Jim Beam. У скарбниці відзнак та конкурсних перемог та відзнак Степана — перемога у конкурсах Glenfiddich Perfect Serve 2018 by Most Experimental Bartender, LowABV, Shots Speedmix. В трійку призерів бармен увійшов на конкурсах Angostura Global Cocktail Challenge та Drinks Come True від Bombay Sapphire. Hendrick’s — хоча і не секретний, але прихований від сторонніх очей, атмосферний бар на тихій київській вуличці. Команда барменів Hendrick’s працює під керівництвом переможця World Class Ukraine 2017 Надіра Кучкарова.

Роман КірстяMilano Torino Vermuteria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 43

Де: м. Київ, вул. Прорізна, 6.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Italiano – 185 грн, Vacanze Romane – 185 грн, Carosello Muerte – 185 грн, Negroni Sbagliato – 185 грн.

Деталі: вермутерія в італійському стилі, знаходиться в центрі міста, шеф-бармен Антон Бірюков, автор концепції Максим Андрущенко, ідейний натхненник Олена Кравцова, авторські коктейлі, італійські закуски.

Роман Кірстя — бармен першої в країні італійської вермутерії Milano Torino Vermuteria. Знайти італійський бар досить просто: стаєте спиною до пам’ятника Михайлу Паніковському в сквері і бачите масивні вхідні двері з зображенням бика, символу Турина, виконаного з латуні. Коктейлі на основі вермуту розроблені шеф-барменом Антоном Бірюковим, до коктейлів пропонують різноманітні італійські закуски та салати.

Жан П’єр МукунаZELDA BAR

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кількість голосів: 43

Де: м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 26.

Бюджет: ₴₴₴.

Коктейлі: Absinthe Sour Zelda – 220 грн, Absinthe  Gimlet – 220 грн, Sazerac – 250 грн, Absinthe Old Fashioned – 220 грн.

Деталі: концептуальний абсент-бар, континентальна авторська кухня, більше 30 видів абсенту, Zelda кейтеринг.

Жан П’єр Мукуна — бармен одеського концептуального абсент-бару ZELDA BAR, який названий на честь дружини американського письменника Ф. С. Фіцджеральда — Зельди Сейр. Інтер’єр бару створений у стилістиці 20-х років минулого століття. В ZELDA BAR міксують авторські коктейлі, особливу увагу рекомендуємо звернути на коктейлі з абсентом. В барі ви можете спробувати абсент, приготовлений з водою та цукром за особливим ритуалом La Louche.

Фото: Facebook Шилофост Василь, Дугин Артем, Зозуля Юрій, Галстян Ашот, Середніцький Олег, Коломієць Дмитро, Грін Мелл, Тангелов Олександр, Маринюк Степан, Кірстя Роман, Jean-pierre Mukuna.

Матеріал підготовлено за підтримки Ukrainian Bar Awards

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi