Как делать все наоборот и стать успешным в ресторанном бизнесе - Ольга Рыжик и Евгений Дулин - PostEat

пошук

Как делать все наоборот и стать успешным в ресторанном бизнесе - Ольга Рыжик и Евгений Дулин
09-04-2020 0 1126

RestoPraktiki

Автор


 

Как делать все наоборот и стать успешным в ресторанном бизнесе – Ольга Рыжик и Евгений Дулин, основатели Hangover.

Больше событий для рестораторов: http://restopraktiki.com/

🔥 Подписывайтесь на канал RestoPraktiki — https://goo.gl/DrhMrV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi