пошук
MVP
Автор
пошук
MVP
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться шеф-кухар Ілля Демковський — бренд-шеф Кулінарного центру МХП.
Я не можу жити без фану.
Я ніколи не іду на компроміс з собою.
В роботі головне – результат.
Головна цінність в житті – це сім’я.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не змінював. Саме цікаве ще попереду.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Мій головний козир — це послідовність.
Я не прощаю в роботі байдужість.
Мій ідеальний день – кава, риболовля і тепла сонячна погода.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б смажена картопля.
Головне в ресторані – це вдячні гості.
Якби мені дали $1 000 000, я б витратив на подорожі та пошуки нових смаків.
Найдивніший комплімент, який мені говорили що я схож на діджея.
Найдивніша їжа – це квашений кавун.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Професіоналізм проявляється у тих, хто докладає зусиль.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Достукатися до небес».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б… В одномить країна гастрономічною не стає. Це шлях виховання, навчання, створення продуктів та форматів. Це вже робиться і відбувається. Як приклад, «Кулінарний центр МХП» дії якого спрямовані на створення нових доступних продуктів з гастрономічним смаком та якостями. Але необмежені повноваження це пришвидшили би ))
Фото: Facebook Ілля Демківський.
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Єлизавета Глінська
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Юрчишин
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ігор Мезенцев
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi