Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ілля Демковський - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ілля Демковський
12-11-2021 0 212

MVP

Автор


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться шеф-кухар Ілля Демковський — бренд-шеф Кулінарного центру МХП.  

 

Я не можу жити без фану.

Я ніколи не іду на компроміс з собою.

В роботі головне – результат.

Головна цінність в житті – це  сім’я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то  я б нічого не змінював. Саме цікаве ще попереду.

Мій головний козир — це послідовність.

Я не прощаю в роботі байдужість.

Мій ідеальний день – кава, риболовля і тепла сонячна погода.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б смажена картопля.

Головне в ресторані – це вдячні гості.

Якби мені дали $1 000 000, я б витратив на подорожі та пошуки нових смаків.

Найдивніший комплімент, який мені говорили що я схож на діджея.

Найдивніша їжа – це квашений кавун.

Професіоналізм проявляється у тих, хто докладає зусиль.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Достукатися до небес».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б… В одномить країна гастрономічною не стає. Це шлях виховання, навчання, створення продуктів та форматів. Це вже робиться і відбувається. Як приклад, «Кулінарний центр МХП» дії якого спрямовані на створення нових доступних продуктів з гастрономічним смаком та якостями. Але необмежені повноваження це пришвидшили би ))

Фото: Facebook Ілля Демківський.

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Єлизавета Глінська

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Юрчишин

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ігор Мезенцев

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi