Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Юрчишин - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Юрчишин
30-03-2021 0 280


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бренд-шеф Bulldozer Group Ukraine Сергій Юрчишин.

Я не можу жити без своєї родини.

Я ніколи не стою на місці, весь час у пошуку нового. Нових ідей, заряджаючих проєктів, мандрівок. Нових людей, смаків, краєвидів, місць, кухонь — загалом як тунець. Тунець ніколи не зупиняється, а як зупиняється, то вмирає.

В роботі головне свобода дій та думок, сміливість самовираження.

Головна цінність в житті — це родина.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то влітку 2020 року придбав би 10 біткоінів по $3))) На різницю зараз би відкрив кілька ресторанів.

Мій головний козир — це простота.

Я не прощаю в роботі людей, які не дотримуються обіцянок.

Мій ідеальний день — прокинутись вранці у новій країні з нереальними смаками та сонячною погодою, добрими та щирими людьми, красивими краєвидами, трешовими ринками, геніальними спеціями, ідеальними фруктами та овочами (Ташкент).

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це був би рис.

Головне в ресторані — це команда.

Якби мені дали $1 000 000, я б відкрив кулінарну школу, запустив кілька демократичних японських закладів та купив чорний Ламборджині Gallardo.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — «дякую, все було дуже смачно, але я переїв».

Найдивніша їжа — це м’ясо верблюда, кров змії, мяо крокодила, маринована медуза та молекулярна кухня.

Професіоналізм — це велика багатогранність, позитивна налаштованість у пікових навантаженнях та складних ситуаціях. Любов до своєї справи, швидкість прийняття рішень, холодний розум, безперервний розвиток, вміння зібрати команду за лічені години. Бачити в людях сильні сторони та розвивати їх.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «The Батя».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б найперше — змінив існуючу програму навчання у всіх держаних освітніх закладах. Нову програму створював би із залученням кращих світових кухарів. Відновив би усю бібліотеку про українську кухню від джерел. З отриманих знань створив би нову адаптивну українську кухню. Підтримував та розвивав фермерів у всіх галузях та допомагав їм вийти на новий рівень. Отже, програми змінені, бібліотека відновлена — наступним кроком буде запуск найбільшої та найвідомішої на весь світ кулінарної школи. У цій школі зберуться кращі шефи з усього світу, власники зірок Мішлен, учасники рейтингу  The World’s 50 Best Restaurants та переможці Bocuse d’Or.

Фото надані Сергієм Юрчишиним

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ігор Мезенцев

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Марко Черветті

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Льоля Ланда

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi