Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Юрій Ковриженко - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Юрій Ковриженко
26-07-2021 0 632

MVP

Автор


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Юрій Ковриженко – шеф, гастродипломат, посол української кухні в світі.

Я не можу жити без подорожей.

Я ніколи не брешу про їжу.

В роботі головне – це увага.

Головні цінності в житті – це любов.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не змінював. Життя нам для того і дано, щоб його проживати, робити помилки, або ні 🙂

Мій головний козир – це почуття гумору та досвід.

Я не прощаю в роботі брехню та дилетантство.


Міжнародний конкурс Bocuse d’Or у 1987 році заснував знаменитий шеф-кухар Пол Бокюз (Paul Bocuse). Це кулінарне змагання найвищого рівня і одночасно презентація новітніх кулінарних трендів, яке відбувається перед глядачами на кшталт спортивного чемпіонату. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативності, використанні техніки, смаку і текстурі страви та її складових.


Мій ідеальний день – це прокинутись десь на катамарані посеред моря, зробити каву, і просто провести час з коханою людиною на борту.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це були б томати.

Головне в ресторані – це гостинність. 

Якби мені дали мільйон доларів, я б відкрив свій невеличкий ресторан десь на узбережжі Амальфі,Тоскани або Лігурії.


ТМ «КURATOR» – це бренд української курятини добірної якості, що розуміє потреби фуд-майстрів та відповідає їм.


Найдивніша їжа – це комахи. Незважаючи на те, що я їх їв по всьому світі, вони для мене залишаються незвичними.

Професіоналізм проявляється у знаннях. Справжній фахівець – це людина з досвідом.

Якби моє життя було фільмом, він називався б «Ми їдемо на палаючому ровері крізь ліс».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б багато чого зробив. Зміни в законодавство, розробив програму популяризації України, української гастрономії та українських виробників у світі, бо це все дуже пов’язано. Якби у мене був ресурс, ми вже були б в усіх можливих гідах, і в нас вже були б туристи звідусіль. У нас є досвід, є продукт, є бажання, є прагнення, але, на жаль, все рухається дуже повільно.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi