Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Стелла Клименко - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Стелла Клименко
06-01-2021 0 6420


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться власниця виробництва соусів Stella Lalala, шефиня Стелла Клименко.

Я не можу жити без їжі.

Я ніколи не думаю, що говорячи «ніколи» про щось, це ніколи не станеться.

В роботі головне — пристрасть.

Головна цінність в житті — це любов.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то думаю, я б ніколи його не упустила.

Мій головний козир — це щирість.

Я не прощаю в роботі халатність.

Мій ідеальний день — це коли яскраве сонце, кохана людина і, звісно, моя улюблена кухня.

Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це був би сир.

Головне в ресторані — це міцна команда у голові з генератором подій.

Якби мені дали $1 000 000, я б відкрила свій маленький заклад і витратила багато грошей на подорожі.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — що маю вії такі довгі як у корови)))

Найдивніша їжа — це та, яку не можна виносити до зали.

Професіоналізм проявляється у старанності і системності.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «дуже швидке Родео».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б не знала з чого почати.

Фото надані Стеллою Клименко.

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Байсаревич

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олександр Йоурз

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi