Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Байсаревич - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Байсаревич
02-12-2020 0 8664


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться шеф-кухар ресторану Fenix Asia Сергій Байсаревич.

Я не можу жити без нових ідей.

Я ніколи не проміняю кулінарію на щось інше.

В роботі головне — професіоналізм, бажання розвиватися і робити свою справу ідеально.

Головна цінність в житті — це сім‘я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не міняв.

Мій головний козир — це позитивне ставлення до всього.

Я не прощаю в роботі відсутність бажання її робити.

Мій ідеальний день — кава та впевненість, що у моїх все добре.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б кіноа напевне, завдяки їй реально можна прожити довго і без додаткових проблем)

Головне в ресторані — це команда та взаємовідносини в ній. Якщо все добре, то ресторан завжди успішний, i, до речі, гості зазвичай добре зчитують атмосферу закладу.

Якби мені дали $1 000 000, я б інвестував його.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — та не було дивних. Стандартні — смачно, повернемось ще — для кухаря то найкращі компліменти.

Найдивніша їжа — це щось, що ти раніше не куштував і ти такий не можеш розібрати з перших секунд, смачно чи ні?

Професіоналізм проявляється у результатах зробленої роботи.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Пригоди Байсаревича». Це була б трилогія: «Дитинство», «Кулінарні перипетії» та «Зрілість», де я у власному ресторані з панорамним видом на океан пригощаю гостей своїми стравами.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б для початку взяв би талановитих молодих кухарів, відправив їх на навчання в декілька різних відомих і прогресивних кулінарних шкіл, потім на стажування до поважних кулінарів, щоб створити компанію кращих представників від української гастрономії і ні в якому разі не дав би можливості приймати участь в цих процесах по знайомству або тим, хто більше розмовляє, ніж робить.

Фото надані Сергієм Байсаревичем

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Алекс Юсупов

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олександр Йоурз

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi