Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олександр Йоурз - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олександр Йоурз
24-11-2020 0 309


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться шеф та засновник Yourz Space Bistro Олександр Йоурз.

Я не можу жити без мистецтва.

Я ніколи не робив татуювання.

В роботі головне пристрасть, кохання, професійність, чесність, відповідальність та розвиток.

Головна цінність в житті — це залишитись в історії гастрономії.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б примножив кайф та вайб у роботі.

Мій головний козир — це любов

Я не прощаю в роботі зради.

Мій ідеальний день проходить в реалізації космічних ідей.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б яйце.

Головне в ресторані — це вібрація.

Якби мені дали $1 000 000, я б збудував будинок з видом на море із рестораном, а також серф та вейк-кемпом.

Найдивніший комплімент, який мені говорили, був забутий.

Найдивніша їжа — це рок-н-рол в тарілці.

Професіоналізм проявляється у цілеспрямованих шанувальників своєї справи.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось Yourz in Gastro punks Space.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б підключив великі медіа-ресурси для популяризації наших цінностей та філософії у школи, вулиці, ресторани, будинки, вілли та відкрив би безліч органічних ферм з власними ринками в містах.

Фото надані Олександром Йоурзом.

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Алекс Юсупов

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Ірина Радченко

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi