10 найкращих відео-рецептів коктейлів на Bar Spirit Cup'19 - PostEat

пошук

10 найкращих відео-рецептів коктейлів на Bar Spirit Cup'19
21-10-2019 0 5793


Компанія Wine Bureau оголосила фіналістів конкурсу Bar Spirit Cup’19 на найкращий відео-рецепт коктейлю. Це роботи 10 барменів, які створили авторські напої на базі бурбона Four Roses та бітера Amaro Montenegro.

Ілля Трубіцин з командою 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar зняли короткометражний фільм, де обігрується типовий барний сюжет — гість приходить в бар і не знає, чого хоче. Після мотиваційної промови у стилі фільму «Роккі» Ілля закликає відвідувачку бути більш рішучою та готує за її рецептом Cocktail of Liberty.

Денис Страшук (Sick Dz) з закладу the cinematographer’s party приготував Cocktail Wild Bambino. Особливість подачі напою — підставка з чотирма троянда. Головний герой відео — ковбой.

Cocktail Wild Bambino • Bourbon Four Roses • Amaro Montenegro• Cartron Cherry Brandy• Four Roses Falernum•…

Gepostet von Sick Dz am Dienstag, 8. Oktober 2019

Сергій Падурян приготував коктейль «Жосткий рижий пацан» (Rude Red Boy) з морквяно-абрикосовим кордіалом та імбирним елем. Герой його відео — рудий хлопець з цигаркою.

Rude Red Boy / Жосткий рижий пацанШо я знаю про жосткого рижого пацана?Він жосткий, як хороший американський бурбон.Знайомство з ним — як перший ковток гіркого італійського лікеру. Може тебе відштовхнути. Але коли пізнаєш його ближче, то відкриваєш в ньому все більше нових граней.Він — як морквяний сік. Мало кому подобається, але дружити з ним корисно.Ну і звичайно, як і будь-який імбирчик, наш рижий також з перчинкою.То, шо я знаю про жосткого рижого пацана?Виглядає просто, в середині — на мільйон.___________________________________________Rude Red BoyFour Roses Bourbon — 40 млAmaro Montenegro — 20 млМорквяно-абрикосовий кордіал — 20 млІмбирний ель — доверхуПрикраса — пучок петрушкиБокал — highballМетод — throwing, build_____________________________________________Дякую Oleksandr Rakocha, Вадим Думенко за відео,жосткому рижому пацану Льоші (https://instagram.com/alexeyleyba?igshid=xtufvun3d588),а також всій команді Бар Шипучка за локацію та допомогу в розробці коктейлю!Wine Bureau, #barspiritcup2019#amaromontenegro#fourroses

Gepostet von Serhii Padurian am Dienstag, 8. Oktober 2019

Олександр Стецюк створив коктейль Just, надихнувшись ідеєю шеф-кухаря Рене Редзепі, що в їжу або напій можна перетворити все, що нас оточує.

JUSTПрирода — це те, що дала нам земля. Завдяки ній ми можемо жити і насолоджуватися її дарами. І саме завдяки тому, що дає нам земля ми можемо створювати неймовірні речі, про які буде дізнаватись весь світ.Коли спостерігаєш за роботою шеф-кухаря Рене Редзепі з ресторану Нома, розумієш, що все, що нас оточує можна перетворити в їжу або напій. Він настільки гармонійний з природою, що завдяки цьому його ресторан знає весь світ. Ця людина дала нам зрозуміти, що не потрібно шукати щось нереальне. Все що нам потрібно в нас є, тільки потрібно підійти до цих продуктів з правильним використанням та ідеєю.Завдяки тому, що шеф-кухарю та його команді дала земля і природа, вони створили шедевр, про який знає увесь світ. Цей ресторан дав мені нові бачення.Назва ресторану перекладається як нордична їжа. Все просто.Наприклад віскі Four Roses. Це поєднання кукурудзяних, житніх і ячмінних спиртів, які витримуються в бочках з дерева. Тобто, це все ми отримали з землі. Пол Джонс молодший присвятив назву свого віскі історії про кохання і кохану дівчину.В 1885 році Станіслао Кобьянкі створив маленьку фірму з виробництва лікерів і створив продукт про який кожен знає. І знову ж таки це завдяки різновиду трав, які дала природа.Станіслао Кобьянкі також присвятив назву свого лікеру Чорногорській принцесі Хелені. Але багато чого ми робимо задля свого задоволення або, щоб задовольнити когось і самим отримати від цього вигоду. При тому ми забуваємо про наше навколишнє середовище, завдяки чому ми живемо і отримуємо продукти та ресурси для нашої роботи. А чому нам не зробити дар землі хоча б в чомусь? І я спробував це відтворити в своєму коктейлі. Використав те, чим харчувались люди ще з давніх-давен. Це пшениця, зелений горох і щавель. Рослини які, знає кожна людина.Можливо нам варто задуматись нам тим, що ми робимо для нашої землі і менше використовувати продуктів, після яких залишається нереальна кількість відходів, які залишаються в землі не одну сотню років.Just — це назва мого коктейлю. Тому що все, що створене нашою природою є просте, але ідеальне.Bourbon Four Roses — 60 mlAmaro Montenegro — 20 mlJuice from wheat sprouts and sorrel — 20 mlCordial with green peas — 20 ml#WineBureau #barspiritcup2019 video by Ira Chekanska

Gepostet von Олександр Стецюк am Mittwoch, 9. Oktober 2019

Олег Чухно, який працює в барі BARVY, створив коктейль Medicina. Ідею напою він взяв з Древнього Риму, де вино, мед та прянощі використовували для тонізуючого та оздоровчого ефектів.

Medicina — это вам не просто коктейль с умопомрачительным сладко-травяным ароматом и вкусом, способным мертвого поднять на ноги. Это квинтэссенция вековых традиций, народной мудрости и лечебно-профилактических свойств!Пару тысяч лет назад римляне решили добавлять в вино мед и специи, обратив внимание на тонизирующее и оздоравливающее действие этого напитка. Выпаренное вино сохраняет витамины и важные вещества и микроэлементы: калий, серебро, медь, которые являются стимуляторами образования эритроцитов в костном мозге, увеличение гемоглобина в крови. А мед и специи выполняют роль естественных антибиотиков и антисептиков. В комбинации с пряным, травянистым букетом Amaro Montenegro и крепким зарядом настроения от бурбона, получается настоящий целебный эликсир, аналогов которому прежде не существовало. То, что нужно в холодную осеннюю пору!Ромашковый сироп-20млПряное б/а вино-20млНано лайм-25млAmaro montenegro-15млFour Roses-50млМетод:шейкБокал:Bohemia AngelaУкрашение:пряные травы по краю бокала "Medicina" is not just a cocktail with a breathtaking sweet-herbal aroma and amazing taste. This is the quintessence of centuries-old traditions, folk wisdom and therapeutic properties!A couple of thousand years ago, the Romans decided to add honey and spices to the wine because of the tonic and healing effect of this drink. Evaporated preserves vitamins, important substances and microelements: potassium, silver, copper, which are stimulants of the formation of red blood cells in the bone marrow, and increasing hemoglobin in the blood. And honey and spices play the role of natural antibiotics and antiseptics. In combination with a spicy, herbaceous bouquet of "Amaro montenegro" and a strong charge of mood from "Four Roses" bourbon, we`ve got a real healing elixir, analogues to which did not exist before. Exactly what you need in the cold autumn season!Chamomile syrop-20mlSpicy n/a wine-20mlNano lime-25mlAmaro Montenegro-15mFour Roses-50mlMethod:shake Glass:Bohemia AngelaGarnish:spicy herbs on the rimWine Bureau #barspiritcup2019

Gepostet von Oleg Chuhno am Mittwoch, 9. Oktober 2019

Михайло Сафонюк з закладу SlowPiggy зняв історію про пошук смаку коктейлю та експерименти з несподіваними інгредієнтами.

В основі відео-рецепту від Дарини Таран — драма нічних змін барменів та барледі. Її коктейль називається «Великий Татусь» (Big Daddy) та готується з мескалем, грушевим та обліпиховим кордіалом й «табаско».

Терпеть плохое отношение и верить, что если ты будешь хорошо себя вести, то заслужишь любовь… Ну уж нет, мы ещё посмотрим кто здесь Большой Папочка.Big DaddyBourbon Four Roses Original 40 mlAmaro Montenegro 30mlVida mezcal 5mlPear and sea-buckthorn cordial 30 mlTobasco 1 dashGarnish: pear chips with jelly from Amaro Montenegro#barspiritcup2019 #barbabybitch Wine Bureau

Gepostet von Darya Taran am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Микола Халавка з Parovoz Speak Easy дав своєму коктейлю з хересом та чайним лікером назву Rosebud. Це останнє слово головного героя фільму «Громадянин Кейн» (1941). 

Gepostet von Mykola Khalavka am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Богдан Петришин назвав свій коктейль Mundus Novus на честь листа мореплавця Амеріго Веспуччі у якому він розповідає про відкриття нового контенту — Америки. В рецепті Богдан використовує чай каркаде, як аналог до моряцького грогу та шафран — спеція, за якою відправлялись в море першовідкривачі.

Оля Ладо з дніпровського закладу Safari створила коктейль Purple starling на честь аметистивого шпака-куцохвіста — його пір’я має яскравий фіолетовий окрас.

Предоставляю вашему вниманию коктейль Purple starling для конкурса Wine Bureau #barspiritcup2019 Этим коктейлем как и красотой маленького аметистового скворца, нужно наслаждаться. Сбалансированный вкус кислого юзу, сладость сиропа из мотылькового гороха в сочетании с невероятным Amaro Montenegro и таким многогранным Four Roses Bourbon, дают непревзойденный результат. ..Purple starling:- Four Roses 35 мл;- Amaro Montenegro 20 мл;- Пюре Ponthier юзу 15 мл;- Сироп из лепестков мотылькового гороха 25 мл.На бокале сушёная лаванда, придающая шикарный и ненавязчивый аромат, сверху кандурин.

Gepostet von Оля Ладо am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Переможця оголосять на глобальному фіналі конкурсу у Києві 25 жовтня. Він отримає можливість стажуватись в Італії у найвідоміших та найвправніших з команди бренду Amaro Montenegro.

Детальні правила конкурсу за посиланням: http://tiny.cc/rww6bz

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi