26 кулінарних книжок від відомих мам - PostEat

пошук

26 кулінарних книжок від відомих мам
13-05-2020 0 1023


У цій добірці зібрані книги кулінарних блогерок, шефинь, телеведучих та акторок, які також є мамами. Поради, сімейні рецепти та особисті історії від Різ Візерспун, Гвінет Пелтроу, Єви Лонгорії та інших зіркових мам.

Акторка Гвінет Пелтроу вже кілька років пропагує ідеї «чистого харчування». Свої поради, досвід та рецепти вона описує у книзі The Clean Plate: Eat, Reset, Heal by Gwyneth Paltrow.



Книга My Pantry: Homemade Ingredients That Make Simple Meals Your Own: A Cookbook 2015 року від американської шефині Еліс Вотерс (Alice Waters). У книзі докладно розповідається, як обирати, зберігати та готувати продукти. Також даються рекомендації з приготування страв на щодень.

Книга Giada’s Italy: My Recipes for La Dolce Vita 2018 року від шефині Джади Де Лаурентіс присвячена кухні Італії. В ній вона ділиться рецептами італійських страв та власними кулінарними відкриттями у різних регіонах Аппенін.

Американська телеведуча Крістін Кавалларі захопилась ідеями здорового харчування та на основі свого досвіду написала книгу True Roots: A Mindful Kitchen with More Than 100 Recipes Free of Gluten, Dairy, and Refined Sugar. В ній зібрані рецепти страв без цукру, глютену та молочних продуктів.

Героїня телешоу про сім’ю Кардаш’ян Кріс Дженнер зібрала 70 рецептів зіркової родини у книзі In the Kitchen With Kris: A Сollection of Kardashian-Jenner Family Favorites.

Дизайнерка та письменниця Джоанна Гейнс має понад 10 млн підписників. На основі своїх сімейних історій вона уклала збірку Magnolia Table, Volume 2: A Collection of Recipes for Gathering зі 140 рецептів від сніданку до хліба власної випічки.

Зірка «Беверлі-Гілз» Тіффані-Амбер Тіссен у своїй книзі Pull Up a Chair: Recipes From My Family to Yours ділиться рецептами своєї сім’ї та сміливо адаптує класичні рецепти для приготування на домашній кухні.

Книга Tangy Tart Hot & Sweet: A World of Recipes For Every Day американської моделі індійського походження Падми Лакшмі написана для всіх, хто шукає нові смаки. Тут можна знайти рецепти Індії, Кореї, Китаю, Японії та інших азійських країн.

Телеведуча Фірн Коттон власним прикладом агітує глядачів спробувати вегетаріанство. В її книзі Happy Vegan: Easy Plant-Based Recipes to Make the Whole Family Happy зібрані рецепти та поради для приготування смачних страв без тваринних жирів та білків.

Модель Кріссі Тейген зізнається, що в її сім’ї ніхто не може встояти перед смачними стравами. В її книзі Cravings: Hungry For More зібрані рецепти найулюбленіших сімейних страв.

Книга Whiskey in a Teacup: What Growing Up in the South Taught Me About Life, Love, and Baking Biscuits акторки Різ Візерспун присвячена рецептам та способу життя американського півдня. Книгу можна назвати навіть автобіографічною, бо сама акторка народилась у Новому Орлеані.

Колишня модель, шефиня та телеведуча Карла Голл написала книгу Carla Hall’s Soul Food: Everyday and Celebration про те, як приготувати смачні та корисні страви на щодень та для визначних сімейних подій.

Блогерка та телевізійна зірка Рі Драммонд увійшла в ТОП-25 веб-знаменитостей 2010 року у рейтингу Forbes. Вона вчиться готувати та надихає готувати інших. Як полюбити кулінарію і з яких страв почати — у її бестселері The Pioneer Woman Cooks: The New Frontier: 112 Fantastic Favorites for Everyday Eating.

У збірник At Home With Natalie: Simple Recipes For Healthy Living From My Family’s Kitchen to Yours акторки Наталі Моралес увійшли рецепти сімейних страв. Велика увага у рецептах приділена корисним інгредієнтам для здоров’я дітей.

Легенда гастрономії Великої Британії Мері Беррі (85 років!) написала книгу Classic, де зібрала найкращі рецепти зі свого багатого досвіду приготування.

Сара Мішель Ґеллар, яка відома нам за роллю «Баффі — переможниця вампірів» підготувала збірку зі 115 простих рецептів для домашньої кухні.



Шефиня та зірка ТВ Келсі Ніксон написала книгу для тих, хто не знає з чого почати на кухні та боїться кулінарних невдач. До збірки увійшли рецепти, поради, лайфхаки з особистого досвіду авторки.



Співачка кантрі Мартіна Макбрайд ділиться у книзі Martina’s Kitchen Mix: My Recipe Playlist For Real Life сотнею рецептів простої селянської кухні з сезонних продуктів. Більшість з них можна виростити на свої присадибній ділянці.


Колишня plus-size модель, а нині письменниця Софі Даль зізнається, що ще донедавна почувалася чужою на кухні. У книзі Miss Dahl’s Voluptuous Delights: Recipes For Every Season, Mood, and Appetite вона розповідає, як навчилась готувати та радить добірку простих рецептів.


Письменниця з баскським корінням, фотографиня та стилістика Аран Гойоага зібрала свої знахідки з подорожей у книзі рецептів безглютенових страв Cannelle Et Vanille: Nourishing, Gluten-Free Recipes for Every Meal and Mood.



Збірка рецептів американської шефині та телевізійної зірки Мелісси Д’арабян.



Кулінарна книга The Kind Diet: A Simple Guide to Feeling Great, Losing Weight, and Saving the Planet актриси Алісії Сільверстоун покликана навчити готувати вдома їжу, яка допоможе схуднути та збереже ресурси планети.


Книга The Smitten Kitchen Cookbook блогерки та письменниці Деб Перельман написана для тих, хто хоче спробувати приготувати щось новеньке, але боїться складних страв.



Для всіх «відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія підготувала книгу в якій пропонує рецепти на основі сезонних і локальних продуктів.

Зірка англомовної блогосфери про гастрономію Моллі Візенберг підготувала книгу A Homemade Life: Stories and Recipes From My Kitchen Table де поєднанна сімейні історії з улюбленими рецептами.

Британська письменниця, ведуча кулінарних шоу та кухар Ніджелла Лоусон докладно розповіла про свої найкращі страви у книзі At My Table — A Celebration of Home Cooking.


Фото: amazon.com

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Англійський шеф-кухар Джеймі Олівер випустив нову кулінарну книгу
Відомий шеф-кухар виклав у вільний доступ свою книгу про гастрономію
BEEFSTORY: BEEF meat & wine издал книгу о жизни ресторана изнутри

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi