Бармен з Одеси переміг у конкурсі NEGRONI 100 YEARS Cocktail Competition у Турині, Італія - PostEat

пошук

Бармен з Одеси переміг у конкурсі NEGRONI 100 YEARS Cocktail Competition у Турині, Італія
11-12-2019 0 3944


Бармен став кращим з-поміж учасників з Грузії, Латвії, Польщі, Білорусі, Росії, Угорщини, Румунії та Чехії.

10 грудня 2019 року в місті Турин, Італія, пройшов східноєвропейський фінал конкурсу NEGRONI 100 YEARS Cocktail Competition, за перемогу в якому змагалися бармени з України, Грузії, Латвії, Польщі, Білорусі, Росії, Угорщини, Румунії та Чехії.

Перемогу у конкурсі з коктейлем Negroni Nazionale здобув Denys Kiliienko, бармен одеського закладу ВРЕМЯ Restaurant Distillery. Денис відправиться на стажування в один з The World’s 50 Best Bars в Сінгапурі.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила Bacardi Martini Bartender School Ukraine.

«Для мене було честю брати участь у такому конкурсі! Перед виступом відчував себе цілком спокійно, природно, вийшовши за бар, відчув прилив адреналіну, легкий мандраж і гордість за те, що буду готувати для таких людей. Дізнавшись, що переміг, був шокований і шалено радий! А при створенні конкурсного коктейлю надихався все-таки традиціями Італії. Як сказав один чудовий чоловік: «Сьогодні це інновація, а завтра — вже традиція» . У майбутньому планую йти тільки вперед, можливо, представити Україну ще на якихось конкурсах! Такі перемоги піднімають твою особисту планку можливостей і вимог до себе і мотивують удосконалюватись. Хотілось би також дати пораду усім: пийте і їжте те, що вам подобається. Бо немає ідеального фудпейрингу для всіх. Головне, щоб вам було смачно», — прокоментував редакції Денис. 

Редакція PostEat вітає Дениса з перемогою!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi