Новий заклад. Київ: міське кафе «Легіт» на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: міське кафе «Легіт» на Подолі
02-05-2024 0 578


Де: вул. Верхній вал, 22

Години роботи: нд — чт 12:00-22:00, пт — сб 12:00-23:00, пн — вихідний

Instagram

«Легіт» – міське кафе з дружньою атмосферою на Подолі. Це перезапуск коктейльного бару Berlin’89. Назва «легіт» означає легкий приємний вітерець, ненав’язливий відпочинок, щире спілкування та піднесений повітряний настрій.

Заклад має на два поверхи: перший зустрічає гостей барною стійкою, за якою можна зустріти одного з відомих барменів столиці Дмитра Коломійця. Навпроти стійки можна розташуватись в затишку біля панорамного вікна з видом на буремне життя старовинних вулиць Подолу.

На нижньому поверсі зустрічає гостей відкрита кухня, де готує шеф Віктор Петренко, та найзатишніша частина приміщення — гостинний куточок з каміном. Вкінці зали з кухнею розташоване ще одне особливе гостинне місце для дружних компаній, побачень та сімейних зустрічей під смачний бранч, обід або вечерю в колі близьких.

На кухні в «Легіті» переважно готують з досить простих продуктів, але на рівні високої гастрономії. Достатньо ресторанні страви з інстаграмними подачами, водночас зрозумілі та знайомі для сприйняття, розкривають українську кухню в унікальному форматі. Один з прикладів — голубці з креветкою, де замість звичної капусти використовуються салат. «Легіт» часто запрошує на званні вечері охочих познайомитись з дивовижним фудпейрінгом поєднання смаків авторських страв та напоїв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В барній карті представлені ексклюзивні авторські коктейлі та моктейлі, візитівка авторського коктейльного меню – фірмовий «Легіт», що створений на базі двох варіантів джину, чорної смородини, лаванди, грейпфруту та лимону. Також тут готують ідеально збалансовану класику. Особиста та унікальна добірка вина, що включає українські сорти від відомих виробників та класичні зразки з різних регіонів світу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Гаряча буженина — 310 грн,
  • Голубці з креветками — 360 грн,
  • Гречані налисники з качкою — 280 грн,
  • Пампух з січеником — 360 грн,
  • Шаркутерія — 360 грн,
  • коктейль Legit — 290 грн,
  • коктейль Smoky Manhattan — 290 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: місце вуличної їжі «Мева»

Новий заклад. Київ: ресторан італійської кухні Giardino на Обухівському шосе

Новий заклад. Київ: кафе «Люди» на Дніпровській набережній

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi