Безоплатна програма розвитку інноваційних рішень у сфері Agri Food - PostEat

пошук

Безоплатна програма розвитку інноваційних рішень у сфері Agri Food
24-11-2023 0 768

Партнери

Автор


Radar Tech за підтримки EIT Food (найбільшою та найдинамічнішою спільнотою  харчових інновацій у світі),  запустили програму підтримки інноваційних стартапів у сфері Agri Food — Agri Food Startup Bootcamp.

Завдяки участі у програмі учасники матимуть можливість удосконалити свої рішення з експертами, посилити бізнес-складову, знайти клієнтів, ознайомитися з  можливостями виходу на міжнародних ринки та способами залучення фінансування.

Програма складається з двох блоків: 3-х онлайн воркшопів від першокласних експертів з бізнесу й технологій та офлайн нетворкінг зустрічі з представниками великого бізнесу, ключовими гравцями ринку та експертами, на якому в учасників буде можливість представити свої рішення, познайомитися з потенційними партнерами та позмагатися за шанс презентувати свій стартап на Why Summits у Стокгольмі.

До участі у програмі запрошуються інноваційні та технологічні стартапи й бізнеси з командою від 2-х осіб, з рішеннями в Agri Food (агро, харчова та продовольча сфера), які хочуть розвинути свій продукт та презентувати його потенційним партнерам.

«Наша місія  — надихнути, навчити та підтримати українські стартапи на шляху до успіху в бізнесі. Участь в програмі допоможе учасникам здобути необхідні знання для розвитку та масштабування бізнесу, а також розширити мережу корисних контактів», — Марія Романова, директорка інноваційної компанії Radar Tech, експертка з інновацій та розвитку бізнесу, менторка стартапів та підприємців.

Дізнатися більше та подати заявку на участь можна до 30 листопада включно на сайті: http://www.startupbootcampua.com/

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ

EIT Food — найбільша європейська ініціатива підтримки інновацій у сфері харчових технологій, створена як консорціум ключових бізнес-гравців в харчовій промисловості, стартапів, дослідницьких центрів та університетів з усієї Європи.
Radar Tech — інноваційна компанія, яка була створена у 2016 році як перший корпоративний акселератор в Україні та допомагає стартапам, корпораціям і екосистемам визначати свій шлях до розвитку та інновацій. 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi