#БезТебеНіяк: Pizza Veterano запрошує підвісити піцу для пожежників або лікарів - PostEat

пошук

#БезТебеНіяк: Pizza Veterano запрошує підвісити піцу для пожежників або лікарів
18-03-2020 0 1862

MVP

Автор


Дмитро Логінов власник агенції Michurin, а за сумісництвом співвласник Pizza Veterano на Позняках запрошує долучитися до флешмобу. 

Далі пряма мова:

«Я бачив на що ми здатні, коли об’єднуємося навколо цінностей. І це стосується не тільки масштабних подій на кшталт Майдану чи волонтерського руху у війні із Росією. У нас таке життя що просто так нічого не відбувається і постійно необхідно ситуативно об’єднуватися заради свого майбутнього: Захист Протасового Яру, прибирання Екопарк Осокорки, боротьба із незаконною забудовою на Ревуцького, допомогам постраждалим під час вибухів в Балаклії і цей перелік можна нескінченно продовжувати.

Жодна влада так і не змогла придушити наше право на вибір і на дію. Неодноразово саме ми ставали прикладом для всього світу як прості люди вирішують долю країни. І я був активним учасником більшості цих змін.

Зараз настав час знову об’єднатися проти вкрай масштабної загрози. Ми вже бачимо що державні інституції не готові і не можуть самостійно впоратися із ситуацією.

Хтось один в Італії придумав вийти під час карантину на балкон, щоб розважитись. Так одна людина врятувала від відчаю націю. І тепер уся планета думає так вчинити.
Хтось один прямо зараз дезінфікує ліфти. Вона вже похилого віку і в зоні ризику, але має маску, окуляри та антисептик для кнопок ліфту. І, здається, ми теж можемо це робити.

Хтось один придумав купувати апарат для вентиляції легень. І тепер усі, хто мають кошти це зробити — роблять це.

І якщо ти зараз один чи одна — у тебе вже є все, щоб щось змінити. У тебе є ти, і без тебе ніяк.

Кожна хороша ідея починається в голові однієї людини. І якщо ти продовжуєш думати, що зараз ти нічого не можеш зробити — це найкращий час здивувати себе. Ми у Pizza Veterano настільки віримо у кожну окрему людину, що написали це на свої коробках. Наш слоган — без тебе ніяк — не просто слоган. Ми хочемо, щоб кожна людина повірила у власну значущість щось змінити. І починаємо з себе.

Вже тисячі людей по всій країні розпочали боротьбу з COVID-19. Медики, рятувальники, поліціанти та нацгвардійці будуть ризикувати життям, щоб врятувати нас.
Тому ми повеземо піцу усім борцям з вірусом.

Від сьогодні у кожному нашому замовленні ви отримаєте пам’ятку безпеки від Червоний Хрест України.

Також ми розпочинаємо флешмоб: підтримуємо піцою або просто висвітлюємо такі випадки. Ти можеш підвісити піцу для пожежників або лікарів, а ми її доставимо.

Без тебе ніяк — одна з найважливіших ідей прямо зараз. Без рішення людини з симптомами залишитися вдома — ніяк. Без твого особистого спокою не скуповувати весь супермаркет — ніяк. Без твоєї особистої гігієни — ніяк. Без твоєї допомоги літнім людям — ніяк.

І хто б що не казав — без тебе ніяк!»

#БезТебеНіяк

Підвісити піцу можна по телефону 0-800-333-444 або через форму на сайті https://veteranopizza.com/category/11

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi