Благодійні гастрономічні набори, щоб зібрати на пікап: фуд-дослідниці випустили новий RUMBAMBAR BOX  - PostEat

пошук

Благодійні гастрономічні набори, щоб зібрати на пікап: фуд-дослідниці випустили новий RUMBAMBAR BOX 
01-05-2024 0 212

Партнери

Автор


Фуд-дослідниці Банько Марія та Марина Лавренчук випустили весняний дроп благодійних гастрономічних наборів RUMBAMBAR BOX. Прибуток з проданих боксів перерахують на купівлю пікапу для підрозділу, де служить дядько Марини.

Це вже сьомий дроп RUMBAMBAR BOX — перші набори запустили у грудні 2022 року до зимових свят, також виходили тематичні дропи: мольфарський, до Дня матері й Дня всіх закоханих. Кожен випуск був благодійним.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Я давно досліджую українську гастрономію,  —  розповідає Марія, — і коли на початку повномасштабного вторгнення, почала збирати історії для проєкту War CookBook Ukraine, серед них було багато історій від локальних виробників з різних куточків України, і вони проявляли просто якісь дива співдії, витримки та бажання робити щось найкраще навіть за найважчих умов. Мені хотілося об’єднати їх і розповісти про них ширшій аудиторії, адже наші Rumbambar Box  — більше, ніж просто про їжу, це історії людей, які за цією їжею стоять. 

Окрім того, це один з інструментів фандрейзингу: за минулий рік RUMBAMBAR BOX зібрали 55 000 гривень для волонтерів на Херсонщині та інші ініціативи, і зараз проєкт починає новий цикл. RUMBAMBAR BOX працює з понад сотнею локальних виробників з різних куточків України, а в весняний дроп авторки включили авторські продукти від шеф-кухарів. Марія зазначає:

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Наше ком’юніті RUMBAMBAR BOX, хоча воно дуже невеличке, потрошечку зростає. Люди замовляють бокси в усі міста України, від Львова до Харкова: для себе, для своїх батьків, для дітей, для коханих. І коли ми отримуємо відгуки, зазвичай дуже теплі (так, це банальність, але банальність дуже щира і дуже реальна!) — хочеться це робити знову і знову. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У весняний дроп увійшли такі гастрономічні ексклюзиви:

  • Традиційний сирний коник з українських Карпат
  • Купати з мангалиці (вуджені ковбаски з особливої породи свиней) з селища Кваси
  • Копчені томати з культового ресторану «Трипіччя» у Харкові
  • Калиновий соус від ресторану сучасної української кухні «Канапа» в Києві
  • Куртідо (закуска з капусти та лайму) від фуд-проєкту Roots (Київ)
  • Солоні лимони від шеф-кухарки Соні Ланди зі Львова
  • Пряник у вигляді русалки (зроблений за кресленням старовинної форми для «пірників») з Полтави 
  • Шоколадна цукерка ручної роботи у вигляді риби з Черкащини
  • Сіль з Дрогобицької солеварні (найстаріше діюче підприємство на території Європи)
  • Стікерпак «12 об’єктів кулінарної спадщини України»
  • Ігриста комбуча «Розе»
  • Листівки з рецептами від шефів

Сайт проєкту: https://box.rumbambar.com.ua/

Rumbambar Box в Instagram: https://www.instagram.com/rumbambar.box/ 

Фото: Руслана Олексієнко

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi