Британський ресторанний критик пообіцяв не писати погані відгуки після карантину - PostEat

пошук

Британський ресторанний критик пообіцяв не писати погані відгуки після карантину
30-06-2020 0 1030


Ресторанний оглядач видання The Observer Джей Рейнер (Jay Rayner) вирішив, що не писатиме погані відгуки про заклади, щоб не зашкодити відновленню галузі.

Про це Джей Рейнер написав у твіттер. У дописі від 28 червня ресторанний критик повідомив, що найближчим часом не писатиме негативні відгуки, — «Якщо не знайду за що похвалити заклад, то просто нічого не писатиму».

Після бурхливого обговорення у коментарях автор написав ще один допис із роз’ясненням, — «Я займаюсь цією роботою [ресторанною критикою], бо люблю ресторани. Розпікати бізнес у нинішній ситуації було б безглуздо».

Очікується, що пабам, кафе та ресторанам у Великобританії дозволять працювати з 4 липня. 

Джей Рейнер — авторитетний ресторанний критик, який виріс у сім’ї відомих британських журналістів. Отримав освіту політолога та прийшов у видання The Observer з титулом «Найкращий молодий журналіст Великобританії». Одним з найвідоміших критичних відгуків Джея Рейнера став повний розгром ресторану Le Cing з трьома зірками Michelin у 2017 році. Журналіст розкритикував усі страви, а наостанок додав, — «Якщо мені пощастить, то я колись зможу забути цей досвід».

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jay Rayner (@jayrayner1)

Фото: Instagram Jay Rayner
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi