пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ресторанний оглядач видання The Observer Джей Рейнер (Jay Rayner) вирішив, що не писатиме погані відгуки про заклади, щоб не зашкодити відновленню галузі.
Про це Джей Рейнер написав у твіттер. У дописі від 28 червня ресторанний критик повідомив, що найближчим часом не писатиме негативні відгуки, — «Якщо не знайду за що похвалити заклад, то просто нічого не писатиму».
FOR THE RECORD (have already said this in the column but…) for the forseeable I will not be publishing negative restaurant reviews. If I can’t be broadly positive I simply won’t be writing anything. Don’t think it’s a radical decision in the circs but needs to be said.
— Jay Rayner (@jayrayner1) June 28, 2020
Після бурхливого обговорення у коментарях автор написав ще один допис із роз’ясненням, — «Я займаюсь цією роботою [ресторанною критикою], бо люблю ресторани. Розпікати бізнес у нинішній ситуації було б безглуздо».
Hardly decent. Put aside the caricature. I do this job because I love restaurants. To kick anyone in this business at the moment would be the act of an arsehole.
— Jay Rayner (@jayrayner1) June 28, 2020
Очікується, що пабам, кафе та ресторанам у Великобританії дозволять працювати з 4 липня.
Джей Рейнер — авторитетний ресторанний критик, який виріс у сім’ї відомих британських журналістів. Отримав освіту політолога та прийшов у видання The Observer з титулом «Найкращий молодий журналіст Великобританії». Одним з найвідоміших критичних відгуків Джея Рейнера став повний розгром ресторану Le Cing з трьома зірками Michelin у 2017 році. Журналіст розкритикував усі страви, а наостанок додав, — «Якщо мені пощастить, то я колись зможу забути цей досвід».
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Фото: Instagram Jay Rayner
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi