Brunch time in Hyatt Regency Kyiv: гастрономічні мандрівки в ресторані Asia Bar & Grill - PostEat

пошук

Brunch time in Hyatt Regency Kyiv: гастрономічні мандрівки в ресторані Asia Bar & Grill
24-02-2021 0 2863


Весняне пробудження від зимових холодів супроводжується нестримним бажанням насолоджуватись природною красою та відправитись у гастрономічну мандрівку незвіданими країнами. Нові гастрономічні враження та незабутні емоції вам подарують в одному з кращих готелів української столиці Hyatt Regency Kyiv. У березні для гостей Hyatt Regency Kyiv в ресторані Asia Bar & Grill підготували два тематичні бранчі:

  • 8 березня — Ladies Day Brunch на честь найочікуванішого дня весни;
  • 28 березня — South American Brunch  яскравий і колоритний.

 

Ladies Day Brunch

Безліч квітів, краси та дозволеної гастрономічної насолоди — так планують зустрічати Міжнародний жіночий день в ресторані Asia Bar & Grill. Святковий бранч 8 березня розпочнеться о 12:30 з особливого меню: широкий вибір закусок, основних страв і різноманітних десертів обіцяють знайомство з вишуканими делікатесами. Супроводжувати страви буде безліміт витончених червоних, білих та ігристих вин, а також пиво. Дитяча кімната з буфетом на окремому поверсі дозволить малечі гарно повеселитись, а дорослим спокійно насолодитись приємним спілкуванням. Нова розважальна програма прикрасить святковий день, а приємним бонусом стане лотерея з подарунками від  Hyatt Regency Kyiv — це можуть бути сертифікати до неймовірного SPA Naturel готелю, запрошення на наступні бранчі та та багато інших приємних сюрпризів.

Вартість бранчу до Міжнародного жіночого дня становить 2121 грн з людини.

 

South American Brunch

Кожної останньої неділі місяця в ресторані Asia Bar & Grill  можна вирушити в кулінарну подорож до нової країни і спробувати найцікавіші смаки світу в самому центрі Києва. Гості вже познайомились з пряним індійським колоритом, надихнулись східною магією, відчули французький шарм та італійську щирість —   цього разу на South American Brunch пропонують відправитись до сонячної та запальної Південної Америки. Спеціально для бранча був запрошений шеф-кухар з Перу, який розробив ексклюзивне меню. До страв організували безлімітні вишуканих вин, щоб цього вечора ви ні в чому собі не відмовляли. Насолоджуватись стравами та вином пропонують під звуки живої музики з латиноамериканським ритмом. Не забудьте завітати на бранч усією родиною — для найменших гостей працюватиме дитяча кімната з буфетом на окремому поверсі. Традиційно на гостей чекає нова розважальна програма та лотерея з приємними подарунками від Hyatt Regency Kyiv.

Вартість бранчу South American Brunch становить 2121 грн з людини, гостей чекають 28 березня о 12:30.


В очікуванні бранчів ви можете насолодитись гастрономічним різноманіттям ресторану Asia Bar & Grill — щодня на гостей чекає ідеальне поєднання азійської та європейської кухонь, спостерігати за створенням вишуканих страв можна на відкритій кухні. Синергія автентичних смаків та захоплюючих ароматів гарантує незабутню гастрономічну подорож світом, почати яку можна з суші-бару та свіжих устриць. Далі познайомитись з індонезійською класикою — стравами-вок, серед яких знаменитий назі горенг та локшина з морепродуктами. Винна карта ресторану неодноразово відзначена престижною нагородою Wine Spectator, тому супроводжувати кожну страву будуть найелегантніші вина з усього світу. В ресторані Asia Bar & Grill насолоджуватись гастрономічними дивами можуть не тільки мешканці готелю, а й всі кияни та гості міста.

А як проходили минулі бранчі — французький, індійський, східний, різдвяний, ви можете подивитись прямо зараз: 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ресторан: Asia Bar & Grill
Адреса: вулиця Алли Тарасової, 5, готель Hyatt Regency Kyiv
Графік роботи: 06:00 – 22:00
Зустрічайте весну яскраво та смачно в Hyatt Regency Kyivдля бронювання і за додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону: +380445811234.

Фото: Hyatt Regency Kyiv

Читайте також: 

Enjoying February: гастрономічні та романтичні сюрпризи від Hyatt Regency Kyiv

Кантонські спеціалітети в Hyatt Regency Kyiv: безліміт дім самів в ресторані Asia Bar & Grill

Indian Food Festival в ресторані Asia Bar & Grill (Hyatt Regency Kiev): вечір з ароматом прянощів

Різдвяна казка в Hyatt Regency Kyiv: час знову повірити в дива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi