Будинок із «Київською перепічкою» біля Хрещатика продали за 150 мільйонів гривень - PostEat

пошук

Будинок із «Київською перепічкою» біля Хрещатика продали за 150 мільйонів гривень
10-01-2024 0 330


Чотириповерховий будинок з «Київською перепічкою» на вул. Богдана Хмельницького, 3, продали на аукціоні за 150 мільйонів гривень. Про це повідомляється на сайті «Prozorro.Продажі».

На аукціоні, що відбувся 8 січня, продали нежитлові приміщення площею понад 1231,5 кв. м. В аукціоні взяли участь троє учасників: ТОВ «Укрдонінвест», ТОВ «Міцар» та ТОВ «Поділ Естейт Менеджмент». Найбільшу суму за лот, розміром 150 000 321 грн, запропонувала компанія ТОВ «Поділ Естейт Менеджмент».

За даними YouControl, бенефіціаром компанії значиться Людмила Яковлєва. У березні 2023 року вона придбала на торгах кредитну лінію з правом вимоги на завод «Росинка» в Києві, власником якого пізніше став ексдепутат Київради Вʼячеслав Супруненко, додає Forbes. 

Нового власника зобовʼязали укласти договір про утримання будівлі в належному стані з органом охорони культурної спадщини через її статус памʼятки архітектури.

«Ки́ївська пере́пічка» — заклад швидкого харчування в Києві, де подають тільки одну страву — перепічку із сосискою. Ця страва вважається однією з кулінарних візитівок Києва і згадується у деяких сучасних путівниках і туристичних онлайн-ресурсах, зокрема на TripAdvisor, Foursquare, Lonely Planet та інших. Заклад відкрився в 1981 році на тому ж самому місці і в незмінному вигляді існує і дотепер, тому фактично є найстарішим київським фаст-фудом

Photo credits: «Prozorro.Продажі»

Читайте також:

Безкоштовний вебінар: «Знайти та знешкодити: помилки у техкартках»

Sweethearts створила лімітовану серію цукерок у виглядів сердечок з повідомленнями

Військовослужбовець ЗСУ Іван Павліш заснував проєкт «Бататко» з продажу львівського батату

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi