CHEF-CHEF Lviv by Creative Chefs Summit - PostEat

пошук

CHEF-CHEF Lviv by Creative Chefs Summit
12-02-2024 0 2928

Партнери

Автор


12 березня у Львові (BANKHOTEL) відбудеться традиційна гастрономічна подія від Hoteliero – CHEF-CHEF by Creative Chefs Summit. Тема цьогорічного заходу: «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів»

Коренеплоди, сезонні овочі, гриби, субпродукти…Це вони – «знайомі незнайомці» – доступні нам продукти, які мають величезний гастрономічний потенціал. Як зробити такий бутерброд з салом, щоб кожен захотів його викласти в Instagram? Як готувати печінку так, щоб її замовляли знову і знову навіть найбільш вибагливі гості? Як по-новому приготувати зелений борщ? Де знаходиться wow-фактор сезонних овочів? Як поєднувати локальні продукти та світові кулінарні техніки так, щоб створювати сучасні, смачні та ефектні страви?

Протягом лекційно-демонстраційних майстер-класів наші спікери – видатні шеф-кухарі та гастроексперти поділяться власним баченням того, які wow-страви можна приготувати з ніби звичайних, доступних, «не преміальних» продуктів. І доведуть, що емоційний ефект, який страви справляють на гостя, не залежить від високого фуд-коста.

CHEF-CHEF традиційно об’єднує найкращих експертів та найцікавіших шеф-кухарів для обміну досвідом та розвитку української гастроспільноти. Серед спікерів цьогорічної події: 

  • Андрій Северунчук (бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек», учасник проєкту ТОПОТ);
  • Артем Кабулахін («вільний шеф» – шеф-кухар без закладу; переможець «МастерШеф. Професіонали-4»);
  • Льоля Ланда та Маріанна Душар (Льоля Ланда – шефиня та засновниця єдиного у Львові єврейського кафе «Єрусалим» та Zero Waste доставки LvivSmartFood, дослідниця українсько-єврейської кухні; Маріанна Душар – національна експертка із Традиційних Гарантованих Особливостей (TSG), дослідниця галицької кухні, письменниця про історію їжі, антропологиня їжі, авторка проєктів «Seeds and Roots» та «Пані Стефа», національна експертка з «Традиційних Гарантованих Особливостей»);
  • Антон Гільчук (переможець 4 Кубка України з кулінарії, переможець кулінарного Кубка Західної України, переможець Ukraine Chef Challenge by RATIONAL AG);
  • Олена Жаботинська (бренд-шефиня і співвласниця мережі ресторанів «23 Ресторани»)
  • Максим Прихідькоеф-кухар ресторану «Mamma. Modern family restaurant», спікер та член Асоціації шеф-кухарів України та Західної шеф-групи). 

Що чекає на учасників CHEF-CHEF Lviv?

  • практичні воркшопи від найцікавіших шеф-кухарів України: ми робимо акцент на техніки, рішення та практичні знання;
  • дегустації всіх страв, які будуть готувати та презентувати спікери;
  • крутий нетворкінг та порція натхнення;
  • корисна інформація, яка залишиться з вами – учасники події отримують доступ до всіх рецептів та лайфгаків від спікерів.

Ми впевнені, що досвід та талант наших шефів та експертів допоможе розкрити по-новому гастрономічний потенціал звичних та знайомих продуктів. Ми прагнемо зробити ці знання доступними для кожного кухаря, шеф-кухаря, та всіх, кого цікавить тема гастрономії. Створюючи заходи у різних куточках країни, ми даємо гастроспільноті можливість навчатися, отримувати новий досвід та досліджувати нові смаки, техніки та рецептури. 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi