пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
12 березня у Львові (BANKHOTEL) відбудеться традиційна гастрономічна подія від Hoteliero – CHEF-CHEF by Creative Chefs Summit. Тема цьогорічного заходу: «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів».
Коренеплоди, сезонні овочі, гриби, субпродукти…Це вони – «знайомі незнайомці» – доступні нам продукти, які мають величезний гастрономічний потенціал. Як зробити такий бутерброд з салом, щоб кожен захотів його викласти в Instagram? Як готувати печінку так, щоб її замовляли знову і знову навіть найбільш вибагливі гості? Як по-новому приготувати зелений борщ? Де знаходиться wow-фактор сезонних овочів? Як поєднувати локальні продукти та світові кулінарні техніки так, щоб створювати сучасні, смачні та ефектні страви?
Протягом лекційно-демонстраційних майстер-класів наші спікери – видатні шеф-кухарі та гастроексперти поділяться власним баченням того, які wow-страви можна приготувати з ніби звичайних, доступних, «не преміальних» продуктів. І доведуть, що емоційний ефект, який страви справляють на гостя, не залежить від високого фуд-коста.
CHEF-CHEF традиційно об’єднує найкращих експертів та найцікавіших шеф-кухарів для обміну досвідом та розвитку української гастроспільноти. Серед спікерів цьогорічної події:
Що чекає на учасників CHEF-CHEF Lviv?
Ми впевнені, що досвід та талант наших шефів та експертів допоможе розкрити по-новому гастрономічний потенціал звичних та знайомих продуктів. Ми прагнемо зробити ці знання доступними для кожного кухаря, шеф-кухаря, та всіх, кого цікавить тема гастрономії. Створюючи заходи у різних куточках країни, ми даємо гастроспільноті можливість навчатися, отримувати новий досвід та досліджувати нові смаки, техніки та рецептури.
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi