Девід Бекхем відкриває в Макао готель з лондонською тематикою та британським гастропабом від Гордона Рамзі - PostEat

пошук

Девід Бекхем відкриває в Макао готель з лондонською тематикою та британським гастропабом від Гордона Рамзі
20-11-2019 0 979


Відомий футболіст та ікона стилю Девід Бекхем відкриває в наступному році шикарний готель в китайському місті Макао. При створенні The Londoner Macao архітектори надихалися столицею Великобританії, втілюючи у проєкті найвизначніші пам’ятки архітектури британської столиці. У величезному готелі буде власний Біг-Бен, Вестмінстерське абатство і будівля Парламенту, а дизайн атріуму запозичать у відомому лондонському готелі Claridge’s.

Гастрономічна сторона готелю вражає різноманіттям — в ресторанах гостей частуватимуть британською класикою, традиційною та сучасною китайською кухнею, автентичними португальськими стравами, креольською фьюжн-їжею. Ресторани також пропонуватимуть широкий вибір міжнародних смаків, серед яких смачні морепродукти, італійські та середземноморські смаколики та food court із азіатськими спеціалітетами.

В готелі The Londoner Macao відкриють справжній британський гастропаб Gordon Ramsay Pub & Grill. У вишукано оформленому просторі буде контактний бар та зона відпочинку, безліч розливних сортів пива, якісний вибір вина та авторські коктейлі. У меню бару презентують різноманітні страви, які добре поєднуються з пивом, вином та коктейлями, включаючи вівчарський пиріг, британські ковбаски та класичні фіш-енд-чіпс.

Фото: David Beckham

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi