Дивіться, як Джеймс Корден і Кріс Хемсворт змагаються за титул найкращого офіціанта - PostEat

пошук

Дивіться, як Джеймс Корден і Кріс Хемсворт змагаються за титул найкращого офіціанта
21-06-2019 0 1353


У рамках культового шоу «The Late Late Show with James Corden» незмінний ведучий Джеймс Корден та гость програми актор Кріс Гемсворт влаштували змагання, щоб вирішити, хто з них кращий офіціант. Для цього вони відвідали справжній лондонський ресторан «The Northall» і взаємодіяли зі справжніми гостями. Судити змагання довелося шеф-кухарю ресторану Андре Гаррету (Andre Garrett).

Перед початком битви Корден попередив Гемсворта: «Ти кінозірка, ти чудовий актор, ти красивий, проте коли справа доходить до зачарування людей — я перемагаю».

І Джеймс, і Кріс з усіх сил намагалися догодити гостям — обирали столик, забирали у них речі, вели приємні «small talks», поїли вином з пляшки і годували з рук. Одну з відвідувачок Кріс навіть приніс до столу на руках, а Джеймс привіз на своїй спині її хлопця, примовляючи «повний сервіс».

Незважаючи на сильне бажання сподобатися гостям, між актором та ведучим розгорівся неабиякий дух конкуренції. Вони лаяли один одного та показували непристойні жести. А коли Кріс Гемсворт презентував гостям меню спеціалітетів, Джеймс Корден заважав йому своєю поганою грою на скрипці.

То хто переміг у змаганні? Дивіться!

 
Фото: Кадр з відео

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi