Для Стенлі Туччі їжа схожа на релігію, і рак мало не забрав її - PostEat

пошук

Для Стенлі Туччі їжа схожа на релігію, і рак мало не забрав її
11-10-2021 0 452


Для американського актора, режисера і продюсера, а також ведучого гастрономічних шоу Стенлі Туччі їжа — це не просто річ, це спосіб згадати про своє коріння, про своїх предків з Південної Італії, про підвальну кухню, де бабуся готувала курчат, до смачних недільних днів його дитинства. Про це йдеться в інтерв’ю актора для npr.

«Я не релігійна особа, але якщо є щось святе, це буде їжа», — каже він.

Але три роки тому у Туччі був діагностований рак порожнини рота, і рак та його лікування мало не позбавили його здатності насолоджуватися їжею. Він втратив нюх і смак, а в роті було так багато виразок, що він півроку користувався трубкою для того, щоб їсти.

«Це було жахливо. Я був практично прикутий до ліжка», — каже він. «Я навіть не міг пити воду, тому що вона так обпікала мені рот».

На щастя, рак Туччі не дав метастазів. Після інтенсивної променевої терапії він зараз без раку. Його відчуття смаку повернулося, і навіть посилилося.

«Я відчуваю запах речей, які… я б ніколи раніше не міг так відчувати їх запах», — каже він. «І я можу відчути смак набагато швидше, ніби я набагато більше усвідомлюю, який смак зараз».

Фото: CNN, Instagram stanleytucci

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi