Дмитро Борисов повідомив про запуск «підвішених сирників для військових» - PostEat

пошук

Дмитро Борисов повідомив про запуск «підвішених сирників для військових»
01-06-2022 0 818


Український ресторатор Дмитро Борисов повідомив про запуск «підвішених сирників для військових», адже наші захисники хочуть чогось домашнього, рідного, затишного, як от сирники з «Барсука».

Як підвісити сирники:

  1. Ви робите замовлення ось тут (обирайте самовивіз): https://gfm.com.ua/kyiv/barsuk/tisamisurnuki Або, коли будете в гостях, просто скажіть офіціантам Барсук на Печерську Барсук на Солом’янці Барсук на Бессарабці.
  1. Ми збираємо від 10 порцій
  2. Готуємо їжу в «Барсуку» та відвозимо у військовий госпіталь на Печерську, звітуємо вам. І також годуємо безкоштовно військових, які до нас заходять в гості.

Також Дмитро Борисов розповів про іншу допомогу, яка надає його команда.

“Але спочатку розповім трохи про те, що взагалі відбувається. Відправляємо вакуумовані обіди на передову (до Харківського та Миколаївського ще додався Запорізький напрямок), ледве встигаємо розвозити шаурму та пончики, які ви підвішуєте на сайті. 

Замовлення вже розписані на червень, тож ви, будь ласка, не зупиняйтеся.

Кілька днів тому відвезли партію у військовий шпиталь на Печерську. І нам натякнули, що шаурма з пончиками – це супер. Але можна ще й чогось домашнього, рідного, затишного. Як от сирники з «Барсука». Звісно, частину хлопців вже нагодували”, — розповів він у Facebook.

Фото: Dmytro Borysov 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi