Допомога «Охмадиту»: що приносити в лікарню та який збір підтримати (оновлюється) - PostEat

пошук

Допомога «Охмадиту»: що приносити в лікарню та який збір підтримати (оновлюється)
08-07-2024 0 309


UPD 19:14: Засновник спільноти ONE LIFE Артемій Сурін розмістив повідомлення про потребу в «Охмадиті» в ліхтарях та павербанках, щоб продовжувати розбір завалів вночі. Залишити ліхтарі та павербанки ви можете перед воротами території лікарні, їх будуть забирати волонтери та відносити до місця розбору завалів. Потреби в їжі та воді наразі немає.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Артемий Сурин (@artemy_surin)

UPD 17:34: Засновниця Bazilik School та Bazilik Media Марина Батуринець повідомляє, що наразі потреба в їжі та воді закрита, але все ще необхідно приносити в «Охмадит»: ліки (крапельниці, кровоспинні, антибіотики широкого спектру, джгути, системи для переливання крові, шприци, знеболювальні), енергетики, будівельні матеріали та засоби особитої гігієни (серветки, памперси).

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Maryna Baturinets 🇺🇦 (@baturinets.m)

 

8 липня під час масованого ракетного обстрілу армія рф завдала удару по одній з будівель дитячої лікарні «Охмадит» в місті Києві. У цьому відділенні проходили лікування діти, що потребують діалізу, знаходилась лабораторія та тривали операції. Зараз відбувається розбір завалів будівлі.

Ви можете надіслати благодіний внесок за QR-кодом на рахунок лікарні (він на останньому фото в пості лікарні в Інстаграм). Або за посиланням https://www.ohmatdytfund.org/donate

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений НДСЛ «Охматдит» (@ohmatdyt)

 
Фонд «Таблеточки» відкриває терміновий збір на допомогу нашим підопічним та лікарні.
 
Будь ласка, долучіться до допомоги – зробіть внесок на банку за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/MT6kuUSCY
 
Реквізити:
 
Код ЄДРПОУ: 38805429
 
IBAN: UA563209840000026007210322320
 
МФО: 320984
 
Банк: АТ «ПроКредит Банк», м.Київ
 

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений Tabletochki | Таблеточки (@tabletochki_)

Депутатка Київської міської ради Женя Кулеба повідомила про потребу «Охмадиту» в питній воді літрових пляшках у великій кількості, також треба фрукти для дітей: яблука, банани, фруктові пюре, круасани (пиріжки).

 

 

Депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова поділилась посиланням на волонтерський чат, де можна скоординуватись для допомоги.

Також надала адреси міських оперативних штабів:
— Соломʼянський район: вул. Ушинського, 32 (школа 64)
— Шевченківський район: В. Сальського, 2 (школа 169)
— Голосіївський район: вул. З. Бутенко, 8 (школа 186)

 

 
Благодійний фонд Запорука, хто хоче допомогти, ось посиланняЦе їхні підопічні, і вони точно знатимуть куди і як розпорядитись коштами. «Терміново потрібна ваша допомога для забезпечення медичних потреб постраждалих дітей та відновлення лікарні», — зазначають в описі збору.
 

  
UPD: В червні ATLAS UNITED 2024 разом із Дитячим благодійним фондом Good Donations відкрив збір на обладнання для «Охмадиту». Збір продовжується, всі кошти будуть направлені на відновлення лікарні. Посилання на збір.
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Atlas Festival (@atlasweekend)

UPD: Шеф кухарі Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська запустили збір — вони подарують свою електронну кулінарну книгу-бестселлер «100 рецептів на кожен день» за благодійний внесок на будь-яку суму. 100% від суми продажів перерахують на допомогу в «Охмадит». Посилання на книгу.
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

UPD: Благодійна організація «Голоси дітей» надає безоплатну психологічну та психосоціальну підтримку дітям та батькам, які переживають досвід війни.
 
0800 210 106 — лінія безоплатної психологічної допомоги.
 
Або залишайте заявку в Telegram за номером: +38 099 198 57 95.
 
Viber-бот для заявки: https://is.gd/5xIr0J
 
Регіональні центри фонду із психологами — bit.ly/3y0plDz
 

 
 
UPD: «Укрзалізниця» пропонує допомогу пацієнтам «Охмадиту», які перебували на лікування та зараз виписані чи мають потребу повернутись додому/самостійно переїхати в інший лікувальний заклад. «Укрзалізниця» забере автівкою / мікроавтобусом там, де ви є зараз (якщо потрібне медичне транспортування, обов’язково повідомте окремо); розмістить і нагодує в лаунжі на вокзалі; відправить зручним потягом, якщо потрібно додому чи на лікування в інше місце.
 
Друзі та партнери УЗ з World Central Kitchen вже на місці — забезпечують лікарів та тих, хто надає допомогу на місці, гарячим харчуванням. Чергові та автівки знаходяться безпосередньо біля лікарні, тож набирайте — і вас знайдуть. 
 
Черговий контактний номер (24/7) для «охмадитівців»: +38 099 425 64 52.
 

 
 
UPD: «Вулична Їжа» сумісно з Благодійним фондом «Волонтерська спілка «ПОРУЧ» відкривають збір на допомогу постраждалим внаслідок ракетного обстрілу в «Охматдиті». За підтримки Kontramarka.ua та Арт-завод Платформа. Посилання на банку або номер картки банки 5375 4112 2031 0945.
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Вулична Їжа (@vulychnayizha)

 
Новина оновлюється

Main photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi