Дванадцять київських закладів влаштують Donut Weekend - PostEat

пошук

Дванадцять київських закладів влаштують Donut Weekend
01-06-2023 0 596


Ponchyk Boy та 11 інших кафе й кав’ярень проведуть у Києві Donut Weekend, присвячений до Національного дня пончика в США. Заклади представлять свої спеціалітети та зберуть кошти на машину для ЗСУ.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Національний день пончика – це щорічне американське свято, яке відзначають у першу п’ятницю червня з 1938 року. Сама традиція зародилась ще у часи Першої світової війни, коли представники гуманітарної місії Армія порятунку почали пригощати солдатам безплатні пончики. Згодом жінок-волонтерок, які розносили ласощі, почали називати Doughnut Dollies. Зараз День пончика відзначають по всьому світу, а за останні роки свято навіть набуло нового сенсу – у цей день власники пекарень із різних країн збирають кошти на благодійність. 

Подія триватиме три дні, з 2 по 4 червня. До неї доєднаються заклади: Дилетант, Mates, Leilia Bakery, Багряний, O’Plich.Gastro, Peachy, Орнамент, Soul Cafe, Вимір, 50/45 с та Спільнота кави.

Відвідувачі зможуть спробувати класичні донати від Ponchyk Boy та спеціалітет – пончик Ілля (зі смаком батончика Snikers), який буде представлений у обмеженій кількості тільки на Donut Weekend. А також новий пончик із ревеню та полуниці від Leilia Bakery.

Ponchyk Boy передадуть 20% від каси за п’ятницю та 20% від зароблених за Donut Weekend у інших закладах коштів на збір для придбання авто для ЗСУ. А саме – для військової частини А 4548 морської піхоти, що виконує завдання під Вугледаром.

Адреси закладів, у яких пройде Donut Weekend: 

П’ятниця, 02.06:

Орнамент (вул. Полтавська, 4), Peachy (бул. Кольцова, 14-б). 

Субота, 03.06:

Вимір (вул. Каховська, 62а), 50/45 с (вул. Кудрявська, 6), Дилетант (вул. Юрківська, 57/17), Mates (вул. Гоголівська, 25), Багряний (Андріївський узвіз, 36Б), O’Plich.Gastro (вул. Велика Васильківська, 48/18). 

Неділя, 04.06:

Soul Cafe (вул. Русанівська набережна, 10), Вимір (вул. Каховська 62а), Спільнота кави (вул. Практична, 6 та вул. Михайла Максимовича, 28Б), Mates (вул. Гоголівська, 25), Багряний (вул. Андріївський узвіз, 36Б), O’Plich.Gastro (вул. Велика Васильківська, 48/18).

П’ятниця-неділя, 02-04.06:

Ponchyk Boy, (Київ: вул. Олеся Гончара, 24; вул. Велика Васильківська, 33; ТРЦ DREAM, просп. Оболонський, 1б. Дніпро: вул. Січових Стрільців, 3), Leilia Bakery (вул. Олеся Гончара, 15/3) 

Ponchyk Boy – мережа кафе з донатами та кавою. Перший заклад відкрився у 2021 році на Золотих воротах, в центрі столиці. А зараз це мережа чотирьох кафе у Києві та Дніпрі.

Читайте також:

Юрій Ковриженко вийшов з проєкту Mriya Neo Bistro

Mars тестує паперову обгортку шоколадних батончиків

Українці почали частіше вживати алкоголь, ніж до повномасштабної війни — опитування

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi